Türkçe Çalışanlar için ÖNLEM!

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Kaanbulut

Yasaklanmış
Arkadaşlar belki herkes durumun farkındadır ben yine de gönlümü rahatlatmak adına konuyu açıp herkesin görmesini istedim.

Türkçe içerik çalışan arkadaşlarım bir an önce videolarında ki reklamları kapatsın. Veya Kanalların para kazanmasını direk devre dışı bıraksın.

Neden diye soracak arkadaşlara şöyle söyleyeyim. Gelen Türk ziyaretçi arkadaşlarımızın hepsi ya vpn, proxy kullanarak gelecek. Ve bu tıklar da sizin Adsense hesabınızda risk oluşturabilir.

Youtube ne zaman açılır sorusuna şahsi fikrim. Büyük ihtimalle ya seçim günü yada seçim sonrası diyebiliyorum. Çünkü ancak paylaşılan videolar, kayıtlar bu şekilde duracaktır.

Bunun önlemini alarak devam ediniz.
İyi Çalışmalar.

Not: Kimse siyaset yapmasın arkadaşlar. Sadece Türkçe çalışan arkadaşlarım için ufak bir bilgilendirme yapmak istedim.

Youtube bunu kavrayacak kadar zekidir bence ;) Problem olmaz ama herkesin kendi keyfi bilir :)

youtube açılmaz.. milli güvenlık kurulundaki bazı ses dosyaları yuklenmış ve anında onun yuzune kapatıldı. o videolar silinmeden de youtube felan açılmaz.. silinse dahi, zaten kapatmaya bahane arıyorlarda seçimde bitse zor gibi..

Arkadaşlar belki herkes durumun farkındadır ben yine de gönlümü rahatlatmak adına konuyu açıp herkesin görmesini istedim.

Türkçe içerik çalışan arkadaşlarım bir an önce videolarında ki reklamları kapatsın. Veya Kanalların para kazanmasını direk devre dışı bıraksın.

Neden diye soracak arkadaşlara şöyle söyleyeyim. Gelen Türk ziyaretçi arkadaşlarımızın hepsi ya vpn, dns, proxy kullanarak gelecek. Ve bu tıklar da sizin Adsense hesabınızda risk oluşturabilir.

Youtube ne zaman açılır sorusuna şahsi fikrim. Büyük ihtimalle ya seçim günü yada seçim sonrası diyebiliyorum. Çünkü ancak paylaşılan videolar, kayıtlar bu şekilde duracaktır.

Bunun önlemini alarak devam ediniz.
İyi Çalışmalar.

Not: Kimse siyaset yapmasın arkadaşlar. Sadece Türkçe çalışan arkadaşlarım için ufak bir bilgilendirme yapmak istedim.

Yazdıklarının tamamına katılmak ile birlikte eklemek isterim vpn ile youtube adsense gibi hesaplarınıza giriş yapmayın arkadaşlar.

dns ile gelmelerinde ne gibi bir sakınca olabilir? sürekli google dns kullanıyorum ve adsense hesaplarıma da o şekilde giriyorum. dns ile alakası yok bu olayların. çünkü internet kullanıcılarının yarısından fazlası özel dns kullanır.

dns ile gelmelerinde ne gibi bir sakınca olabilir? sürekli google dns kullanıyorum ve adsense hesaplarıma da o şekilde giriyorum. dns ile alakası yok bu olayların. çünkü internet kullanıcılarının yarısından fazlası özel dns kullanır.

Kardeşim tamam o zaman Örnek olarak şöyle söyleyeyim. Piyasaya yayılmış bir DNS ile 1 k arkadaşımız videonu izleyecek. Ve 1 k kişiden 50 kişi tıklayacak.

Ek olarak sadece ben gelişi güzel öyle ekleme yaptım. Tedbir tedbirdir.

Dns ile girmek sakıncalı olmaz tabi ki olsaydı ben çoktan ban yerdim dnssizz net kullandığımı hatırlamıyorum.Konuda dns arada kaynamış gibi geldi bana.Hiç değilse ben böyle düşünüyorum

Kardeşim tamam o zaman Örnek olarak şöyle söyleyeyim. Piyasaya yayılmış bir DNS ile 1 k arkadaşımız videonu izleyecek. Ve 1 k kişiden 50 kişi tıklayacak.

Sadece 1 k izlenim de almıyorsun sanırım.
bana kalırsa sadece paranoyaklık yapıyorsunuz. bunun bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

teknik olarak düşününce hiç bir mantığını bulamıyorum.

dns den adsense banlanmaz bence de...
ben hiç bir şey kullanmasam dns kullanırım.
dns siz internete girdiğimi hatırlamıyorum...
zaten sürüyle yasaklı site olduğundan dns siz nette mi gezilir diyorum

bana kalırsa sadece paranoyaklık yapıyorsunuz. bunun bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

teknik olarak düşününce hiç bir mantığını bulamıyorum.

Ya DNS demeyelim o zaman yanlış yazmış olabilirim kendi işlerimin arasında aklıma geldi diye bu konuyu açtım.

Proxy ler sorun yaratır. Yani DNS yaratmaz o yaratır. Free VPN servislerini kullanan kişilerin zararı görünür.

Benim paranoyak olduğum yok. Çünkü ben TR çalışmıyorum. ;)
Sadece aklıma geldi konuyu açtım.

Ya DNS demeyelim o zaman yanlış yazmış olabilirim kendi işlerimin arasında aklıma geldi diye bu konuyu açtım.

Proxy ler sorun yaratır. Yani DNS yaratmaz o yaratır. Free VPN servislerini kullanan kişilerin zararı görünür.

Benim paranoyak olduğum yok. Çünkü ben TR çalışmıyorum. ;)
Sadece aklıma geldi konuyu açtım.
şimdi benim anlamadığım nokta şu hocam.

mesela adam hotspot vpn kullanıyo free olarak. bu vpn'i kullanan herkes aynı IP'den girmiş gibi mi görünüyor? benim bilmediğim böyle bir olay varsa haklısınız ama böyle değilse saçmalık.

mesela adam hotspot vpn kullanıyo free olarak. bu vpn'i kullanan herkes aynı IP'den girmiş gibi mi görünüyor? benim bilmediğim böyle bir olay varsa haklısınız ama böyle değilse saçmalık.

Adam 50 tane ortaya free bir İP vermiş. İsteyen kullansın demiş hocam. Bu durumda 50 İP 'yi 5 k adam kullanırsa ne olur. :)

bence yapmayın 1 haftalık kazancınız heba olur oda bir haftaya youtube açılırsa tabi aklınız varsada gidip free vpn filan kullanmayın ozaman iyice işi batırırsınız parayla alınan vpnlerde birşey olucagını dusunmuyorum

---------- Mesaj saat 19:43:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:42:56 civarında gönderildi. ----------

ücretsiz kullandıgınız hiçbirşeye güvenmeyın :D

dns den adsense banlanmaz bence de...
ben hiç bir şey kullanmasam dns kullanırım.
dns siz internete girdiğimi hatırlamıyorum...
zaten sürüyle yasaklı site olduğundan dns siz nette mi gezilir diyorum

Düzenledim evet DNS yi öyle düşünmeden yazmışım. Kendi yoğunluğumdan öyle DNS kaynamış arada. :)

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] Hocam Direk Adsenseden youtubeyi Devre Dışı bıraksak Sıkıntı Olurmu. ?

Yada Tekrar Etkinleştirdiğimizde Videolar Aynen Para Kazanması Açık Olarak Dururmu ?

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] Hocam Direk Adsenseden youtubeyi Devre Dışı bıraksak Sıkıntı Olurmu. ?

Yada Tekrar Etkinleştirdiğimizde Videolar Aynen Para Kazanması Açık Olarak Dururmu ?

Hocam valla benim kendi tecrübem şöyle.

Bir videonun para kazanmasını yakmış'sam. Kapatıp - ileride tekrar açtığımda hemen yanıyordu. Ama siz yinede tedbir amaçlı denemeler yapın. Ne olur ne olmaz yani. Şu sıralar son durum ne pek bilgim yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri