youtube kapatıldı peki ya türkçe çalışanlar ne olacak ?
konuyu siyasi amaçla açmadım ama bir arkadaş
yazmış ve bu yazılanların tamamen bende arkasındayım. ve şunu söylüyorum ben siyasi amaçla konuyu açmadım yukarda arkadaşın yazdığı herşeye kelimesi kelimesine katılıyorum. bu parti meselesi değil memleket meselesi. Özellikle bold yazıları okuyun.
SİYASİ AMAÇLA YORUM YAZMAYIN
konuyu siyasi amaçla açmadım ama bir arkadaş
Burada Türkçe çalışanları, paraları, dolarları düşüneceğinize TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE ne olacak diye düşünseniz eminim ülkeme daha çok fayda sağlamış olursunuz. Yahu şahsım adına şuan diyorum ki kanallarında paralarında canı taaaaa cehenneme, Ülkemin istihbarat örgütlerini, Milli savunmalarını, genel kurmaylarını dinlemişler, dış güçlere, dış düşmanlara servis etmişler, çalan çırpan bakanlar zerre kadar umurumda değil canları cehenneme şuana kadar hiç bir yerde hiç bir yorum yazmamıştım ama şahsen bugün yayınlanan toplantı kayıtlarını dinledikten sonra diyorum ki ülkemin insanı ülkemi çok kolay satabiliyorsa , CIA, MOSSAD, FBI gibi örgütlerin çok afedersiniz yaptığımız tuvaletten dahi haberleri var. Arkadaşlar önce ülkemizin güvenliği, geleceği diyorum. Sakın yanlış anlamayın devletten ciddi miktarda alacağım var tam 29 aydır hakkım olan maddi manevi bedeli ödemiyor. Kim mi kustum aslaaaa, nefret mi ettim aslaaa ben kendi çıkarlarıma değil, ülkemin geleceğine, çoluk çocuğumuzun geleceğine bakarım. Yorumum kiminin zoruna kiminin hoşuna gidebilir tekrardan kusura bakmayın umurumda değil. Ama gerçekler bunlar.
yazmış ve bu yazılanların tamamen bende arkasındayım. ve şunu söylüyorum ben siyasi amaçla konuyu açmadım yukarda arkadaşın yazdığı herşeye kelimesi kelimesine katılıyorum. bu parti meselesi değil memleket meselesi. Özellikle bold yazıları okuyun.
SİYASİ AMAÇLA YORUM YAZMAYIN