Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani konuşmayım diyorum ama kendimi de tutamıyorum kusura bakmayın. Devlet işçiyi koruyacağı yerde işvereni koruyor. Ne demek sendikaya üye oldu diye işçi çıkarmak ? Lütfen artık Konya halkı da biraz uyansın etrafına baksın.
Size de geçmiş olsun diyorum hocam.
Teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için..Geçmiş olsun hocam .
Konyada iş arayan fabrikalara başvuran kişi sayısı oldukça fazla adamlar yıllık izin vermemek için işten çıkarıp geri aldıklarını biliyorum. İşçi napsın korku var tabi eve ekmek götüremezsem napıcam ne edicem katlancam diyerek. İş verenlerin kendilerine gelmesi için işçi bulamamaları lazım buda konyada çok düşük bir ihtimal ne yazıkki. Allah yardımcınız olsun !
Teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için..
Aynen bahsettiğiniz gibi hatta durumlar daha da kötü.. Şu suriyelilerinde konya işçisine çok büyük darbesi oldu. Ev kiraları neredeyse iki kat arttı ve işçi ücretleri düştü. Konya işvereni zaten düşük ücret konusunda nam yapmış Türkiye de bu konuda en önde gelenlerdir. İşçiye verdikleri (vasıflı) 1000-1200 lirayı çok büyük paralar zannetmekteler. Bende işçi çalıştırdım taki 7-8 yıl öncesine kadar ben o zamanlar 1500 lira gibi maaş veriyordum. Aradan kaç yıl geçmiş bugün çalışacam desem alamam. İşverenlerin utanç duymaları gereken bir durum açıkçası.. Konyada oturulabilecek bir evin kirası bile 500-600 den başlıyor. İşçi çıksın işin içinden çıkabilirse.. Çocuğunun geleceği için yatırım mı? yapacak ev mi alacak yoksa karnını mı doyuracak? Üstüne elbise mi alacak?
Allah sonumuzu hayır etsin.
Teşekkürler hocamhaklı mücadelenizde bol şans. dilerim istediğiniz şekilde sonuçlanır.
Teşekkürler hocam
Biliyorum hocam hemen yanımızdalarÜStat pakpen di sanırım sendika alan onları nasıl almışlar bi görüşse idiniz
Sağolasın hocam düşünmen yeter.. pert olan kanallarınız varsa orayada videoları atabilirsinizben haber çalışmıyor ama mutlaka çalışanlar destek olan şuurlu arkadaşlar çıkacaktır. ne diyim allah yardımcınız olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.