Arkadaşlar özgün kanalımın videolarına sıfır tarayıcıdan bakıyorum arada, bazen önerilen videoların tamamı yabancı oluyor. Hatta bazen önerilen videolar arasında benim kanalıma ait hiç video olmuyor. Oysa ki bir kaç tanesi benim kanalıma ait olması gerekmez mi? Kanalım %99 Türkçe. Sadece yabancı ülkelerden de izleneceğini düşündüğüm bir kaç videoda ingilizce başlık ve açıklamaya da yer verdim.
10.000'e yakın abonenin sadece %30'u Türk. Bunun bir etkisi olabilir mi?
Ayrıca son 1 aydır izlenimlerde düşüş var. Son 1 aydaki Elektrik kesintisi ve Youtube kapanma olaylarının bunda etkisi var mı yok mu onu düşünüyorum. Trafik kaynaklarından baktığımda Önerilen videolardan gelen izleyici de düşüşte.
Bu arada ortadaki birden artan kırmızı bölüm ABD'den Önerilen videolar kanalı ile gelen izleyiciler. Videolara baktım o tarihlerde 1-2 tane yabancı ülkelerden de izlenebilecek video yüklemişim ve başlık ve açıklamasında ingilizceye de yer vermişim.
Bir sorun var ama tam anlamıyla çözemedim, sorunun ne olduğunu da bilmiyorum
Önerilen videolardan aldığım trafik çok az.
Özetle videolarımın sağında yabancı videoların çıkmasının sebebi ve izlenimlerdeki düşüşün sebebi ne olabilir?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam senin de fikirlerini almak isterim
10.000'e yakın abonenin sadece %30'u Türk. Bunun bir etkisi olabilir mi?
Ayrıca son 1 aydır izlenimlerde düşüş var. Son 1 aydaki Elektrik kesintisi ve Youtube kapanma olaylarının bunda etkisi var mı yok mu onu düşünüyorum. Trafik kaynaklarından baktığımda Önerilen videolardan gelen izleyici de düşüşte.
Bu arada ortadaki birden artan kırmızı bölüm ABD'den Önerilen videolar kanalı ile gelen izleyiciler. Videolara baktım o tarihlerde 1-2 tane yabancı ülkelerden de izlenebilecek video yüklemişim ve başlık ve açıklamasında ingilizceye de yer vermişim.
Bir sorun var ama tam anlamıyla çözemedim, sorunun ne olduğunu da bilmiyorum
Özetle videolarımın sağında yabancı videoların çıkmasının sebebi ve izlenimlerdeki düşüşün sebebi ne olabilir?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam senin de fikirlerini almak isterim