Türkçe Özgün Kanalımın Önerilen Videoları Yabancı

weberesice

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün kanalımın videolarına sıfır tarayıcıdan bakıyorum arada, bazen önerilen videoların tamamı yabancı oluyor. Hatta bazen önerilen videolar arasında benim kanalıma ait hiç video olmuyor. Oysa ki bir kaç tanesi benim kanalıma ait olması gerekmez mi? Kanalım %99 Türkçe. Sadece yabancı ülkelerden de izleneceğini düşündüğüm bir kaç videoda ingilizce başlık ve açıklamaya da yer verdim.

10.000'e yakın abonenin sadece %30'u Türk. Bunun bir etkisi olabilir mi?

Ayrıca son 1 aydır izlenimlerde düşüş var. Son 1 aydaki Elektrik kesintisi ve Youtube kapanma olaylarının bunda etkisi var mı yok mu onu düşünüyorum. Trafik kaynaklarından baktığımda Önerilen videolardan gelen izleyici de düşüşte.

Onerilen_Videolar.png

Bu arada ortadaki birden artan kırmızı bölüm ABD'den Önerilen videolar kanalı ile gelen izleyiciler. Videolara baktım o tarihlerde 1-2 tane yabancı ülkelerden de izlenebilecek video yüklemişim ve başlık ve açıklamasında ingilizceye de yer vermişim.

Bir sorun var ama tam anlamıyla çözemedim, sorunun ne olduğunu da bilmiyorum :) Önerilen videolardan aldığım trafik çok az.

Özetle videolarımın sağında yabancı videoların çıkmasının sebebi ve izlenimlerdeki düşüşün sebebi ne olabilir?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam senin de fikirlerini almak isterim :)

kategorideki yabancı kanallar fazladır ondandır. Kendinde demişsin başlıklarda yabancı kelime giriyorum diye ondandır

kategorideki yabancı kanallar fazladır ondandır. Kendinde demişsin başlıklarda yabancı kelime giriyorum diye ondandır

Ama çok azında yabancı kelime giriyorum. 100'den fazla videonun 2-3 tanesinde girmişimdir. Oda Yine Türkçe ağırlıklı olarak fakat yabancı aboneler de anlasın diye bir iki kelime yabancı kelime :) Yani çoğu zaman benim hiç bir videom olmuyor önerilen videolarda. Normalde sanırım 5-6 tanesi benim kanalıma ait olması gerekiyor diye biliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri