Türkçe Özgün Kanalları Olanlar Tbm'ler Nasıl?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

zack

Platin Üye
Arkadaşlar türkçe özgün çalışan arkadaşlar aramızda azda olsa var. Bu arkadaşlar acaba bizlerle tbm ve to'larını paylaşabilirlermi.

Özgün çalışacak olan arkadaşlar için bir yararı olacağını düşünüyorum. Başta bende özgün çalışıyorum. Türkçe içerik bir kanalım var ve gerçekten geliri çok düşük. Ama sanıyorum türkçe içerikte iyi ve orta bir gelir için günlük 20 yada 30k bir izlenimin olması gerekiyor.

Bilgi paylaşımında bulunabilirsek sevinirim.

Valla hocam özgünde olsa türkçe çalışmıcan :) adamlar ytde reklam görmemek için adblock filan kullanıyor :D

Valla hocam özgünde olsa türkçe çalışmıcan :) adamlar ytde reklam görmemek için adblock filan kullanıyor :D

Hocam dediğiniz doğru belki ama ingilizce bilmiyorsak eğer elimizle yüzümüzle malesef birşeyler yapmak zor oluyor. Türkçe özgün kanal olupta başaranlar var. Bin tl para alsan kafanda rahat olur en azından.

Hocam dediğiniz doğru belki ama ingilizce bilmiyorsak eğer elimizle yüzümüzle malesef birşeyler yapmak zor oluyor. Türkçe özgün kanal olupta başaranlar var. Bin tl para alsan kafanda rahat olur en azından.

Bende sizin gibi düşünüyorum hocam özgün kanallarımda var ama inanın para çok az :(

Türkçe komik videolar oluşturuyordum eskiden, yani botsuz çalıştığım zamanlar.
İçerik tamamen Türkçe idi ve video süreleri 30 saniye ile 2 dakika arasındaydı.
Türkçe içerik çalışıyorkene aldığım en yüksek kazancı göstereyim, sonrası karar sana kalmış :)

TO oranı yerlerde :mad:
verdiğim emeğin haddi hesabı yoktu, şimdi ise(yabancı içerik), o zamanlarda çalıştığımın belki 10'da 1'i kadar çalışıyorum ve kazancım bundan kat kat fazla.

Resim, Türkçe içeriklerin olduğu döneme aittir.
WV85PE.jpg

Son düzenleme:
Türkçe komik videolar oluşturuyordum eskiden, yani botsuz çalıştığım zamanlar.
İçerik tamamen Türkçe idi ve video süreleri 30 saniye ile 2 dakika arasındaydı.
Türkçe içerik çalışıyorkene aldığım en yüksek kazancı göstereyim, sonrası karar sana kalmış :)

TO oranı yerlerde :mad:
WV85PE.jpg

Yabancılarda olsa tık daha yüksek olurdu kesin bizim türkler reklamlara tıklamıyorlar :)

1 seneyi aşkın türkçe içerik çalıştım 1kya en fazla 3tl gördüm en sonunda anladım türkçe içerikte çok takıldığımı yabancı dillerde çalışmaya başladım emin olun türkçe içerik 30-40k izlenime aldığım parayı yabancı içerikte 2-3k izlenime denk geliyor. Türkçe içeriğin gerçekten pişmanlık olduğunu anladım.

Valla Türkçe içerikte para kazandırıyor kazandırmıyor değilde 5 yerine 1 veriyor. Misal eylül ayında verdiği oran bu idi.

lkPaBQ.jpg

Geçmiş yıl verisi olduğu için kazanç paylaşımını koydum yasak ise kaldırılabilir.

Valla Türkçe içerikte para kazandırıyor kazandırmıyor değilde 5 yerine 1 veriyor. Misal eylül ayında verdiği oran bu idi.

lkPaBQ.jpg

Geçmiş yıl verisi olduğu için kazanç paylaşımını koydum yasak ise kaldırılabilir.

Video uzunlukları kaç hocam. Bence bu değerler gayet iyi.

Video uzunlukları kaç hocam. Bence bu değerler gayet iyi.

Hocam video 2-3 dk'lıktı. Uzun video çalışmıyordum o dönemler.

Bu arada kanalım özgün değildi başlıkta özgün demişsiniz :) İçeriklerim haber tarzındaydı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri