Türkçe Partner Kanal Açmak Mantıklı Değil mi?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Sonuçta kendi kültürümüz, milletimiz neyi izler iyi biliyoruz

Adsense için TBM düşük değmiyor ama iyi izlenim alabilirsek Türkçe Partner kanallar mantıklı geliyor bana

sizce de öyle değil mi, bu yönde çalışmalar yapasım var.

Sonuçta kendi kültürümüz, milletimiz neyi izler iyi biliyoruz

Adsense için TBM düşük değmiyor ama iyi izlenim alabilirsek Türkçe Partner kanallar mantıklı geliyor bana

sizce de öyle değil mi, bu yönde çalışmalar yapasım var.

Gidisat onu gosteriyor zaten. ;) (Muslera06-Mesaj sayim 1905'de ondan buyuyu bozmak istemiyom bugunluk :) )

---------- Mesaj saat 18:12:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:42 civarında gönderildi. ----------

içimden gelen ses konuştu gibi hissettim

mantikli tabiki :)

benim networkum haric istedeginiz networke girebilirsiniz tavsiyemdir.

tabi abd turkce fark etmez o durumda network partnerli kalalar herzaman icin adsensey egore iyidir.

bir turlu anlatamadim bu durumu

buyuklarimiz sunu der

Bin ogutten Bir yasamak daha iyidir.

binkere soyledik partnerli kanal iyidir dedik.

orjinal icerik calismiyorsan niche beceremiyorsan partnerl olacaksin bunu cok fazla dusnmeye gerek yok

mantikli tabiki :)

benim networkum haric istedeginiz networke girebilirsiniz tavsiyemdir.

tabi abd turkce fark etmez o durumda network partnerli kalalar herzaman icin adsensey egore iyidir.

bir turlu anlatamadim bu durumu

buyuklarimiz sunu der

Bin ogutten Bir yasamak daha iyidir.

binkere soyledik partnerli kanal iyidir dedik.

orjinal icerik calismiyorsan niche beceremiyorsan partnerl olacaksin bunu cok fazla dusnmeye gerek yok

Aslında ben sizin network ten almayı düşünüyordum aklımdaydı ama Türkçe kabul etmiyorsunuz sanırım, kaliteli çalışırım aslında

Zoom in Türkçe kabul eder dimi

Network Türkçe destek skype ınızı ekledim kabul ederseniz sevinirim

Şimdi ben orjinal çalışmıyorum,niche de beceremiyorum.Videolarımda genelde 10 dakika ile 2 saat arasında değişiyor.Tamamen türkçe içerik.Hangi partneri önerirsiniz? Ve bin gösterime kaç tl alırım ? skype'den de ekledim hangisini erken görürseniz onu cevaplayın artık :D

Şimdi ben orjinal çalışmıyorum,niche de beceremiyorum.Videolarımda genelde 10 dakika ile 2 saat arasında değişiyor.Tamamen türkçe içerik.Hangi partneri önerirsiniz? Ve bin gösterime kaç tl alırım ? skype'den de ekledim hangisini erken görürseniz onu cevaplayın artık :D

etcnetwork e davetin gelmemis, etcbilgisayar a gelmis onuda kabul ettim,

oncelikle TL degil dolar kazanirsiniz

detaylari skypeden konusuruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri