Arkadaşlar biraz araştırdım ama tam istediğim gibi sonuçlar elde edemedim. Slow motion çekimler yapmak istiyorum en az 960 hatta mümkünse 2500 fps kamera satın almaya kalksam bana önerebileceğiniz bir kamera var mı? Maliyeti ne olur?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uygunmuş kamera ben bu tarz kameraları hep pahalı bilirdim.. Bana bi özgün fikri daha çıktı
Uygunmuş kamera ben bu tarz kameraları hep pahalı bilirdim.. Bana bi özgün fikri daha çıktı
bu tarz kameraların en babaları bu marka sanırım ama aşırı pahalılar Flex2K
Valla bana da çok uygun geldi yine sony'nin 25.000 lik bi kamerası vardı en uygunu o diye düşünüyordum.
Burda bunu sormakla yanlış mı yaptım acaba![]()
![]()
Hocam bu kameralarla ilgili bilgin var gibi başka alternatiflerde var mı? Uygun sayılabilecek fiyatlarda.. ve ben olsam şunları alırım diyebildiğin..Yalnız şunu da bilin verdiğim linkteki kamerayla düşük ışıkta slowmotion kayıt yapamazsınız kapalı ortamda çekim yapacaksanız ışık ekipmanlarınız olacak
Hocam bu kameralarla ilgili bilgin var gibi başka alternatiflerde var mı? Uygun sayılabilecek fiyatlarda.. ve ben olsam şunları alırım diyebildiğin..
Hocam bu sonynin kamerası uygun eğer daha yüksek fps istiyorum dersen bu kamera bile yeter yükseltirsin fpsyi çekimden sonra. Onunda bir eklentisi var. Adamlar 50-60 fpslik gönüntüleri 1000-3000 fpsye yükseltiyortabi çok kaliteli olmuyor ama işe yarıyor.. Twixtor ve ae diye geçen iki farklı eklenti var bu konuda.. Belki işine yarar.
slowmotion çekim yapacak olsam yukarıda verdiğim kamerayı alırdım çünkü en uygun fiyatlı olan o, bildiğim kadarıyla daha uygunu yok.
Şöyle bir kamerası daha var sony'nin.Pahalı bence, ayrıca hangi çözünürlükte 960 fps görüntü çektiği hakkında bilgi verilmemiş.
Al sana telefonla çekilmiş 1200 fpslik görüntüdaha doğrusu yükseltilmiş hali
Evet programlarla fps arttırılabiliyor ama kameranın kendi özelliğindeki gibi olmuyor bence. 1000 fps'yi 2500'e çıkartınca bile bence o slow motion izleme keyfini vermiyor.
En kötü 720p çözünürlükte çekiyor olması lazım 960 fps'yi 5000 dolarlık kamera. Parayı basıp phantom flex almak vardı be bizden de bi slowmoguys neden çıkmasın![]()
Öyle olduğunu varsayalım 720p görüntü için 5000 dolar, ki türkiye'ye geldiğinde vergiler ıvır zıvır derken 18.000 liraya dayanır o makine ki adına slow motion denilen kameranın en az 1080p 960 fps, 4k'da 120 fps görüntü yakalaması lazım.Aksi durumda o parayı hak etmez bence.
İlk verdiğim linkteki kamera en azından fullhd çekim yapabiliyor.Gün ışığında çekim yapılırsa hiçbir sorun olmaz bence.Zaten slowmoguys'da çekimlerini hep gün ışığında yapıyor.
Hocam bir soru daha sormak istiyorum peki sence 1000 fps özgün bir slow motion için yeterli midir? Yoksa illa ki en az 2500 olması gerekir mi?
kamera fiyatlarını görünce vazgeçmişlerdirPeki beyler her şeyi türkçeye uyarlayan mediakraft bu slow motion olayını neden yapmıyor sizce.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.