Türkçe Videodan Para Kazanma

• Kullanıcı jesuslols
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

jesuslols

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar türkçe videolarım izleniyor fakat reklama tıklama hiç olmuyor.Sebebi Nedir?

6700 izlenmeye 0.31$ vermiş imkansız ingilizce içerikte min 5-6 dolar veriyor.Bende mi sorun var çözemiyorum

Sebebi Türklerin reklamlara tıklamamaları. :)

Youtube'un reklam politikaları gereği zaten düşük ücret veriliyor Türkiye dahil çoğu ülkelerin tbmlerine ve reklamları pek sevmiyoruz. Yinede kazanılmaz diye birşey yok Türkçe uzun videolarda 10k izlenime 30-40 dolar aldığımı biliyorum.

türkler bilerek reklama tıklamıyor ben hayatımda en fazla 20 kez reklama tıklamışımdır :D

Türkiye`de reklam veren firma sayısı az.
Birde sanki bizi programlamışlar videoda reklam gördüğümüzde direk olarak reklamı kapatırız.

Tükçede hem tbm az hem reklam tıklayan az çoğu küfür ediyor sanki o beş saniyelik zamanda dünyayı kurtaracaklar 2012'den beri izlediğim tüm videoların %80'inde reklama tıklamışımdır.Benim gibi 100.000 kişi bulsak Türkçe içeriğe biraz can vermiş oluruz

Tüerk reklamı yanlışlıkla bile tıklamaz :D

Bu başlık yanlış olmuş, yok öyle bir şey. Dilbilgisi yanlışı var :D

Ingilizce 15 k ya 80 dolar aldigimi bilir ama gunluk 35 k ozgun Türkçe kanalima 10 dolar zor aliyorum. Hele bu ara 5-6 dolar anca :)

sen reklama tıklıyon mu ? türkler video açıldığı gibi direk çarpıya basar açıklamaları kapat yapar zaten şimdide herkezde addblock var türkler tıklamaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri