Turkcel Vınn vs Vodafone Vodem Mb sorunu

gezgin27

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Ttnet internetimin yanı sıra kanalları açmak veya token vermek için vınn ve vodem kullanıyorum.

Şöyle bir durum var. Vodafone Vodem de gmail açarken yaklaşık 2 mb youtube kanal açıp onaylarken 5-6 mb civarı harcıyorum.

Ancak Turkcel Vınn da gmail açarken 6-7 youtube kanal açıp onaylarken 11 12 mb kadar harcıyorum. Hatta daha fazlası bile olabiliyor.

Aradaki farkın bu denli yüksek olmasının nedeni ne olabilir sizce. Resimleri kapatıp çalışma yapıyorum azalma oluyor tabi ama arada bu kadar fark olmasının nedenini çözmüş değilim

Ekleme: Yandex turbo ve Opera turbo modunu kullanarak denedim. İkiside maalesef uçuşlarda. Hele bir ara yandex ile 20 mb gördüm. En iyisi google chrome da tüm resimleri engelleyip sadece accounts.google.... da olan resimleri açmak. Bu sayede 5 6 mb civarı gmail açıp kanal açıp onaylayabiliyorum .

Son düzenleme:
Bende turkcell vinn kullaniyorum hic bu acidan bakmamistim. Yarin resimleri kapayip bi olcer soylerim sana. Belki farkli cikar bende.

Turkcell Upload'ı da sayıyor. Vodafone saymıyor mu yoksa ?

Merhaba arkadaşlar,

Ttnet internetimin yanı sıra kanalları açmak veya token vermek için vınn ve vodem kullanıyorum.

Şöyle bir durum var. Vodafone Vodem de gmail açarken yaklaşık 2 mb youtube kanal açıp onaylarken 5-6 mb civarı harcıyorum.

Ancak Turkcel Vınn da gmail açarken 6-7 youtube kanal açıp onaylarken 11 12 mb kadar harcıyorum. Hatta daha fazlası bile olabiliyor.

Aradaki farkın bu denli yüksek olmasının nedeni ne olabilir sizce. Resimleri kapatıp çalışma yapıyorum azalma oluyor tabi ama arada bu kadar fark olmasının nedenini çözmüş değilim

Hocam ben bunu çözeli çok oldu hat olarak turkcell kullanıyorum paketim 25 tl 500 dk 2 gb 1000 sms ben 25 tl lik paketin internetini kullanırken tüm işlem için yaklaşık 7 mb gidiyor turkcel hesabıma 15 günden önce tl yükledim diye 1 haftalık 1 gb paket verdi o paketi kullanırken bir işlem için 11-12 mb gidiyordu sonra tüm internet paketlerim bitti 9 tlye 1 gb internet aldım şimdi aynı işlemler için 4.7-5 mb gidiyor tamamen turkcellin alçaklığıdır!

Yandex browser turbo modu denermisiniz belki ordan kazanciniz olabilir mb olarak.

mobil mesaj

Hocam ben bunu çözeli çok oldu hat olarak turkcell kullanıyorum paketim 25 tl 500 dk 2 gb 1000 sms ben 25 tl lik paketin internetini kullanırken tüm işlem için yaklaşık 7 mb gidiyor turkcel hesabıma 15 günden önce tl yükledim diye 1 haftalık 1 gb paket verdi o paketi kullanırken bir işlem için 11-12 mb gidiyordu sonra tüm internet paketlerim bitti 9 tlye 1 gb internet aldım şimdi aynı işlemler için 4.7-5 mb gidiyor tamamen turkcellin alçaklığıdır!

Ek paket aldırmak için yapılan ufak çakallık işte. Bi kaç hafta önce kontrat yenilemiştim. Keşke hiç bulaşmasaymışım

---------- Spam Engelliyici 22:20 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Yandex browser turbo modu denermisiniz belki ordan kazanciniz olabilir mb olarak.

mobil mesaj

Hiç denemedim hocam bu akşam bakayım. Teşekkürler tavsiye için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri