Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vodafone kontorlu hattım var turkcelle geçirsem . konusma sms ve inernte paketi ( en az 500 mb) hangi tarife ye geçmeliyim. ve aylık fiaytı ne olur.
Annemin numarası kapandı ne yapabilirim![]()
Turkcell müşteri hizmetlerinde , musterı temsilcisi olarak görev yapıyorum 7 aydır tskler uyarın icin kardesim.
270 gunluk sure ıcerısınde yukleme yapılmadıgından dolayı kapandıysa hatta tekrar tl yuklenemez ve aktıf olmaz ancak 1 sene ıcerısınde kımlık bılgılerınızle tekrar bayıye basvurarak ve bır hazırkart ucretı 42-45 tl ödeyerek ıcerısınde 20 tl yuklu olarak aynı numarayı alma hakkınız var![]()
hadiya onun dışında bir çözüm yokmu 532 ile yapılamazmı ?
Meslektaş sayılırız. Bende kurumsal Avea'dayım
Meslektaş sayılırız. Bende kurumsal Avea'dayım
Hocam avea eskişehirde çekmiyor.Ne yapmalıyız? Burda sordum,arayın müşteri hizmetlerini yansıtıcı felan bişeyler yaparlar dedi.
Turkcell hazırkart kullanan arkadaslar kampanya , tarife bilgileri vs vs gibi konularda elimden geldiğince sorularınızı yanıtlayabilirim. iyi forumlar diliyorum.
wınn kullanımı hakkında bilginiz varmı.spamdan kurtulmak için wınn almayı düşünüyorum.aylık kapasite ve fiyatlar ne durumda
Vodafonede 15 TL 250 mb adil kullanimli net kullaniyorum. Turkcell de boyle bir paket varmi ortalama aybi fiyatlarda
data hattı olarak yok , ses hattı olarak son 30 gun ıcerısınde turkcell den numaranızı tasımadıysanız suan turkcell e tasıyarak 9,90 tl karsılıgında 500mb ınternet alabılırsınız baglantı hızı 7,2mbps dır kota doldugunda 96 kbps duser.
kota doldugunda kullanmaya devam edebilirmiyim yoksa gelecek ayi beklememmi gerekyrve de kampanya suresi nekadar paketi daha yeni yaptim simdi buda yanmasin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.