Turkcell Soru Ve Sorunlarınız Hakkında Yardımcı Olabilirim Arkadaslar ( Hazırkart )

Mustafa1

Kayıtlı Üye
Turkcell hazırkart kullanan arkadaslar kampanya , tarife bilgileri vs vs gibi konularda elimden geldiğince sorularınızı yanıtlayabilirim. iyi forumlar diliyorum.

hangi sıfatla? onu yazarsan şimdi daha net olur.

Turkcell müşteri hizmetlerinde , musterı temsilcisi olarak görev yapıyorum 7 aydır tskler uyarın icin kardesim.

vodafone kontorlu hattım var turkcelle geçirsem . konusma sms ve inernte paketi ( en az 500 mb) hangi tarife ye geçmeliyim. ve aylık fiaytı ne olur.

vodafone kontorlu hattım var turkcelle geçirsem . konusma sms ve inernte paketi ( en az 500 mb) hangi tarife ye geçmeliyim. ve aylık fiaytı ne olur.

25 yasının altındaysan genctarıfe olarak gecıs yaptıgını farzedersek benyaptım 500 paketı alabılırsın 19 tl 250 dk heryone 250 dk turkcell , bu paketı aldıktan sonrakı 10 gun ıcerısınde ek paket olarak 500 mb ınternet 7 tl karsılıgında alabılırsın ayrıca yıne 10 gun ıcersınde 1.500 sms heryöne yada 7500sms turkcell alabılırsın paketlerın her bırı 7 tl karsılıgındadır en avantajlı kombınasyon budur.

Annemin numarası kapandı ne yapabilirim :)

270 gunluk sure ıcerısınde yukleme yapılmadıgından dolayı kapandıysa hatta tekrar tl yuklenemez ve aktıf olmaz ancak 1 sene ıcerısınde kımlık bılgılerınızle tekrar bayıye basvurarak ve bır hazırkart ucretı 42-45 tl ödeyerek ıcerısınde 20 tl yuklu olarak aynı numarayı alma hakkınız var :)

kendi numarsını aramış ondan banlamıştır turkcell :P . youtube sayesinde kafayıda sıyırdık hayırlsı skypeden bile banlancam korkusu yaşıyorum bazen acaba skypem banlanmışmıdır falan dedim askerlik piskozu gibi birşey bu herhalde.

270 gunluk sure ıcerısınde yukleme yapılmadıgından dolayı kapandıysa hatta tekrar tl yuklenemez ve aktıf olmaz ancak 1 sene ıcerısınde kımlık bılgılerınızle tekrar bayıye basvurarak ve bır hazırkart ucretı 42-45 tl ödeyerek ıcerısınde 20 tl yuklu olarak aynı numarayı alma hakkınız var :)

hadiya onun dışında bir çözüm yokmu 532 ile yapılamazmı ?

hadiya onun dışında bir çözüm yokmu 532 ile yapılamazmı ?

Maalesef kardesım :( zaten bu gibi durumlarda yeni bir hazırkart almanızı tavsiye ediyoruz ama illa o numara olucak derseniz 1 sene içerisinde alma şansınız var.

---------- Mesaj saat 01:41:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:28 civarında gönderildi. ----------

Meslektaş sayılırız. Bende kurumsal Avea'dayım

Allah kolaylık versin üstadım.

Hocam avea eskişehirde çekmiyor.Ne yapmalıyız? Burda sordum,arayın müşteri hizmetlerini yansıtıcı felan bişeyler yaparlar dedi.

Diğer avea müşterilerinde de aynı problem varmıdır ? Müşteri hizmetlerini arayıp Şebeke çekmediği için Network kaydı oluşturmanızı öneririm. bu şekilde bölgede inceleme yapabilirler.

wınn kullanımı hakkında bilginiz varmı.spamdan kurtulmak için wınn almayı düşünüyorum.aylık kapasite ve fiyatlar ne durumda

pek cagrı konusu olmadıgı ıcın fıyatları hatırımda kalmadı 12 tl haftalık 1 gb yada gunluk 500 mb 9 tl idi sanırım aylık 1 gb 29 tl olması lazım yarın bakar net fıyat aktarırım ama bu sekılde hatırlıyorum sınırsız bı baglantı ımkanınız yok modemlerın net fıyatı bayılerde mevcut ama paket fıyatları bu sekılde kardes.

Vodafonede 15 TL 250 mb adil kullanimli net kullaniyorum. Turkcell de boyle bir paket varmi ortalama aybi fiyatlarda

Vodafonede 15 TL 250 mb adil kullanimli net kullaniyorum. Turkcell de boyle bir paket varmi ortalama aybi fiyatlarda

data hattı olarak yok , ses hattı olarak son 30 gun ıcerısınde turkcell den numaranızı tasımadıysanız suan turkcell e tasıyarak 9,90 tl karsılıgında 500mb ınternet alabılırsınız baglantı hızı 7,2mbps dır kota doldugunda 96 kbps duser.

data hattı olarak yok , ses hattı olarak son 30 gun ıcerısınde turkcell den numaranızı tasımadıysanız suan turkcell e tasıyarak 9,90 tl karsılıgında 500mb ınternet alabılırsınız baglantı hızı 7,2mbps dır kota doldugunda 96 kbps duser.

kota doldugunda kullanmaya devam edebilirmiyim yoksa gelecek ayi beklememmi gerekyrve de kampanya suresi nekadar paketi daha yeni yaptim simdi buda yanmasin

kota doldugunda kullanmaya devam edebilirmiyim yoksa gelecek ayi beklememmi gerekyrve de kampanya suresi nekadar paketi daha yeni yaptim simdi buda yanmasin

500 mb yı 1 gunde bıtırsen dahi hızın 96 kbps duser baglantı yapmaya devam edebılırsın yani sınırsız 500 mb .1 aylık bı pakettır , turkcell e gecıs yaptıktan sonra 6 ay boyunca kullanabılırsın 7.ay kullanamazsın.

Hocam Turkcelldeki internet fiyatları diğer firmalara göre çok pahalı, birde eski aboneler için bir kampanya falan yok mu ? Yani vodafonedaki gibi 250mbtan sonra bağlantı hızı düşen ama sınırsız olan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri