Turkcell Superonlıne baglatmak hk.

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
ttnet ı anlatmıcam arkadaslar herkez bılıyordur......
son 2 gundur canıma tak ettı 10sn ınternet var 2 dk yok kesınlıkle her 2 dk bır ınternet 10 gelıyor sadece neyse.....
ttnet ten vazgecıp turkcell superonlıne baglatmak ıstıyorum acaba bılgı verebılırmı nedır ne degıldır ıyı tarafları kötü tarafları nelerdır fıyatlar nasıl detaylı bılgı verebılırmısınız

benım oturdugum yerde arattım adsl/yalın dıyor acaba nedır bu ? tesekkurler

Fiber yoksa ttnet altyapısını kullanıyor superonline haberin olsun

Aynen Superonline ttnetin altyapısını kullanıyor arasında bir fark yok ben geçiş yaptım hocam hatta bazen daha kötü oluyor ttneti arıyorum :D bilgin olsun her zaman ttnet derimö başka bişi demem 2 yıllık sözleşmem bitincede ttnet geri geçeceğim

Ama bir şirket bu kadarmi berbat olur ? Valla artık sadece telefondan giriyxorum bosuna faturayı yatırıyorum

ben de süperonline fibere geçtim geçen hafta daha ucuza geliyor. 49 tl telefon + internet sınırsız 75 akk 50mb hız 5mb upload geliyor (24 ay taahhütlü). modem kurulum cart curt ücreti yok. kopmadan yakınıyorsan yinede superonline yalına geçebilirsin bunlar daha çok ilgileniyor gibime geldi. sorunu çözene kadar uğraşırlar kopma olursa.

ttnete gelince kapatırken kapatmamak için yalvardılar yok 6 ay ücretsiz sunalım yok kapatmayalım cart curt. normalde ilgilenmezler bi ara kapattırcam de gerekirse sorunu çözmek için ekip gönderirler. acayip bişi bu ttnet.

Ne dersiniz arkadaslar kapatiyimmi taahhüt lü baglattim 24 ay

Son düzenleme:
superonline internet+telefon 59 liralık paketi kullanıyorum 1 sene oldu aşağı yukarı önemli bi sıkıntım yaşamadım,AKK var ama hızın düştüğü olmadı hiç kotayı 3 kat aşsam bile

ttnet kullanıyorum aynı sorun bendede var 2 dkda bir bağlantı kopuyor dün lol oyniyim dedim 1 el lanet olsaı net yüzünden oynuyamadım

bende ttnettim hep sorunluydu, superonline geçtim, aynı alt yapı olmasında rağmen sorunla karşılaşmadım

ttnet ı anlatmıcam arkadaslar herkez bılıyordur......
son 2 gundur canıma tak ettı 10sn ınternet var 2 dk yok kesınlıkle her 2 dk bır ınternet 10 gelıyor sadece neyse.....
ttnet ten vazgecıp turkcell superonlıne baglatmak ıstıyorum acaba bılgı verebılırmı nedır ne degıldır ıyı tarafları kötü tarafları nelerdır fıyatlar nasıl detaylı bılgı verebılırmısınız

benım oturdugum yerde arattım adsl/yalın dıyor acaba nedır bu ? tesekkurler

geç kardeş geç bende süperonline adsl kullanıyorum adil kullanım kotasını geçiyoruz internet halen 7-8 mb de speesten bakıyom .

Şimdi nasıl iptal ettirip bağlaticam yardımcı olurmuşsunuz 3 aydır Ttnet baglatmisim bide Turkcell merkezine mı gidip bağlaticam
Ttnet i kapatırken ceza filan odeyeyecekmiyim ?

Şimdi nasıl iptal ettirip bağlaticam yardımcı olurmuşsunuz 3 aydır Ttnet baglatmisim bide Turkcell merkezine mı gidip bağlaticam
Ttnet i kapatırken ceza filan odeyeyecekmiyim ?

Ttnet ile işin yok sen superonline a başvuracaksın onlar halledecek,son aydan ödemen gereken bi fatura kaldıysa onu gönderecek sadece ttnet

Evet başvuru yap seni ararlar,gerekli bilgileri verirsin telefon no adsl no falan daha sonra modemi getiriyorlar

ben superonline adslye geçtim ttnetten farkı yok.belki biraz daha iyi.2 sene tahahhüt verdim 3 ay bedava+modem verdiler.54 tl sabit ücret.ttnete 65+15 vermekten iyidir.

Fiber olsa geç derdim ama maalesef TTNET ne kadar iğrenç rezil bir kurum da olsa başka çaremiz yok. Başka bir alternatif olsa kimse TTNET kullanmaz ama yok maalesef.

Fiber ile superonline ayni terimler degilmi ?kafam bayagi karisti

---------- Spam Engelliyici 14:01 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

Arkadaslar biraz deneyimlerinizden bilgi verirmisiniz

Fiber ile superonline ayni terimler degilmi ?kafam bayagi karisti

---------- Spam Engelliyici 14:01 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

Arkadaslar biraz deneyimlerinizden bilgi verirmisiniz

Fiber = Dizel

Superonline = Volkswagen

:D Gibi

süperonline'ın fiber altyapısı varsa hiç düşünmeden geç 4 yıldır kullanıyorum. internet kopması toplasan 10 kere olmamıştır. şimdi 25mb internet + telefon + turkcell TV kullanıyorum 59 lira ve çok memnunum.

bizim burda altyapısı var bende superonline kullanıyorum memnunum tavsiye ederim bi sıkıntı olursa hemen geliyolar yapıyolar destek iyi yani hızda mükemmel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri