Turkcell Superonline İp Sorunu

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar turkcell superonlinede ya aynı ip geliyor yada sadece sonu değişiyor. Bu durumu çözebilir miyiz?

mesela ip xx.xx.xx.12 iken xx.xx.xx.32 oluyor

yada

xx.xx.23.34 iken xx.xx.42.45 son 2 blok çok nadir değişiyor.

xx ler hep aynı geliyor. Bu şekilde kanal yapamıyorum. Bir çözümü yok mu bunun?

Ben de ayni sorunu yaşıyorum ya son iki rakamı değişiyor yada son üç rakamı değişiyor Diğer numaralar hep sabit Benim fiber sizin fibermı adsl mi Eğer adsl ise başka şirkete geçmek lazım Ben 3 kere aradım müşteri hizmetlerini sonuç çıkmadı

Ben de ayni sorunu yaşıyorum ya son iki rakamı değişiyor yada son üç rakamı değişiyor Diğer numaralar hep sabit Benim fiber sizin fibermı adsl mi Eğer adsl ise başka şirkete geçmek lazım Ben 3 kere aradım müşteri hizmetlerini sonuç çıkmadı
Adsl ama ttnet sıkıntı yaratıyor o yüzden superonlineye geçtim böyle olursa nasıl çalışacam

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adsl ama ttnet sıkıntı yaratıyor o yüzden superonlineye geçtim böyle olursa nasıl çalışacam

Sorunun fiber den kaynaklandığını düşünüyordum ama Adsl de ayni sorun var imiş Başka internet hattı almak lazım çözüm bu olur Daha once bende bu sorun ile ilgili konu açmıstım yanılmıyorsam bazı arkadaşlar bütün no lar değişiyor yazmışlardı Bizde niye değişmiyor anlaşılır gıbı değil

Sorunun fiber den kaynaklandığını düşünüyordum ama Adsl de ayni sorun var imiş Başka internet hattı almak lazım çözüm bu olur Daha once bende bu sorun ile ilgili konu açmıstım yanılmıyorsam bazı arkadaşlar bütün no lar değişiyor yazmışlardı Bizde niye değişmiyor anlaşılır gıbı değil
Hocam sözleşme var ama :(

Bir çözüm yolu bilen yok mu?

malesef hocam superonline da bu sıkıntı çözülecek gibi görünmüyor.ben bi kaç sefer telefonla da görüştüm pek bişey çıkmadı. Fiber kullanıyorum ayrıyetten ttnet yalın adsl de kullanıyorum. Yalın adsl xx.xx.458.254 rakamla belirttiğim haneler sürekli değişiyor.superonline da ise sadece son hane değişiyor arada bazen de 3. kısım değişiyor.

arkadaşlar intenrt services sağlayıcısı (turkcell , avea , ttnet , smileadsl , superonline vs farketmez) adresleyebileceği bir sayı vardır. bu bulunduğunuz bölgeye göre örneğin ufak bir kesimde yaşıyorsanız değişecek ip sayısı daha ufak olup aynı ipler denk gelir veya sadece son 2-4 hanesi değişir bu az sayıda gateway olduğunu işaret eder... aynı şekilde mobil tarafta bir az istasyonun verebileceği ip sayısı bellidir ve onun üzerinde çıkamaz...
en büyük ip blokları ttnet ve turkcell de bulunuyor tabi ardahanın herhangi bir ilçesi ile istanbulun bir ilçesi arasında ip sayısı farkıda mevcuttur...
bölge değişikliği yapıldıgında ise çok farklı ip adresleri elde etmek mümkündür. servis sağlayıcı değişikliğinde farklı gateway lar kullanılacağı için bu şekildede farklı ip adresleri mümkün olur.

arkadaşlar intenrt services sağlayıcısı (turkcell , avea , ttnet , smileadsl , superonline vs farketmez) adresleyebileceği bir sayı vardır. bu bulunduğunuz bölgeye göre örneğin ufak bir kesimde yaşıyorsanız değişecek ip sayısı daha ufak olup aynı ipler denk gelir veya sadece son 2-4 hanesi değişir bu az sayıda gateway olduğunu işaret eder... aynı şekilde mobil tarafta bir az istasyonun verebileceği ip sayısı bellidir ve onun üzerinde çıkamaz...
en büyük ip blokları ttnet ve turkcell de bulunuyor tabi ardahanın herhangi bir ilçesi ile istanbulun bir ilçesi arasında ip sayısı farkıda mevcuttur...
bölge değişikliği yapıldıgında ise çok farklı ip adresleri elde etmek mümkündür. servis sağlayıcı değişikliğinde farklı gateway lar kullanılacağı için bu şekildede farklı ip adresleri mümkün olur.
Hocam bölge değişikliği nasıl yapabılırız Taşınmadan bölge değişikliği yapmak mümkünmü

ben 3 - 4 yıldır superonline kullanıyorum son 2 gündür bu şekilde çağrı merkezini aradım birşey yapamıyoruz dediler siz de durum nasıl

Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama yeniden açmak istemedim.
Bu ıp sorununa çözüm bulabilen oldumu .Superonline fiber kullanıyorum ve ıp blokunun sadece son sayıları değişiyor.
Bir çok kez önceden kullandığım ıp adreslerine denk geldiğim için sıkıntı oluyor.Çözen var mıdır ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri