- Web sitesi
- aeminkyr.com
Merhabalar. Hattı türkcell olan arkadaşlar bana 2 tl atabilir mi ? Nolur arkadaşlar sadece 2 tl lazım. paypaldan 3 tl atacağım...
(1 tl işlem ücreti alıyor. Yani sizde min 3tl olması gerekiyor.)
Bana güvenebilirisniz
Lütfen özel mesaj atın.
Gittim para yükledim vergi kestiler. İstediğim paketi yapamıyorum. Şimdi gidip yüklesem içinde fazla para olacak İnternet filan açılıyor bazen yanlışlıkla hepsini yiyor ondan dolayı telefonda tl bulundurmuyorum paket yapıyorum...
Bunun için kısa mesaj gönderebilirsiniz. TL göndermek istediğiniz telefon numarasını yazıp bir boşluk bırakarak transfer etmek istediğiniz TL miktarını ekleyebilir ve 2222'ye SMS gönderebilirsiniz. 2064'ten gelen onay mesajını EVET yazarak yanıtladığınızda TL Transfer işleminiz gerçekleşecektir.
Örnek: 53XXXXXXXX 5
Arkadaşlar lütfen çok lazım acil...
---------- Spam Engelliyici 15:29 ---------- Önceki Mesaj 15:18 ----------
Hiç kimse ya turkcelli değil yada hiç kala almıyorlar... Neden?
---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------
Arkadaşlar giren çıkmasın nolur bir öm atın.... 2 tl ya...
(1 tl işlem ücreti alıyor. Yani sizde min 3tl olması gerekiyor.)
Bana güvenebilirisniz
Lütfen özel mesaj atın.
Gittim para yükledim vergi kestiler. İstediğim paketi yapamıyorum. Şimdi gidip yüklesem içinde fazla para olacak İnternet filan açılıyor bazen yanlışlıkla hepsini yiyor ondan dolayı telefonda tl bulundurmuyorum paket yapıyorum...
Bunun için kısa mesaj gönderebilirsiniz. TL göndermek istediğiniz telefon numarasını yazıp bir boşluk bırakarak transfer etmek istediğiniz TL miktarını ekleyebilir ve 2222'ye SMS gönderebilirsiniz. 2064'ten gelen onay mesajını EVET yazarak yanıtladığınızda TL Transfer işleminiz gerçekleşecektir.
Örnek: 53XXXXXXXX 5
Arkadaşlar lütfen çok lazım acil...
---------- Spam Engelliyici 15:29 ---------- Önceki Mesaj 15:18 ----------
Hiç kimse ya turkcelli değil yada hiç kala almıyorlar... Neden?
---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------
Arkadaşlar giren çıkmasın nolur bir öm atın.... 2 tl ya...
Son düzenleme: