TurkcellSuperOnline ADSL kullanan var mı ?

B
  • Kullanıcı BenjaminYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

BenjaminYT

Guest
iyi akşamlar arkadaşlar.

internet hızımdan şikayetçiyim şuan ttnet ultranet 16 mbps paketini kullanıyorum fakat internet hızı download'larda 500-600 kbps'i geçmiyor.

bugün turkcellsuperonline müşteri hizmetlerini aradım bana 8mbps hızında ttnet altyapısı ile internet bağlayabileceklerini söylediler (bulunduğum bölgede fiber optik alt yapı yok) ve download hızının saniyede 900 kbps - 1 mbps hatta çoğu zaman 1 mbps'nin üzerinde kullanabileceğimi garanti ederiz dediler.

işin doğrusu açıkçası ttnet altyapısını kullandıkları için biraz çekiyorum ama belki aramızda kullananlar vardır. görüş,deneme ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

thx.

ben 8mbs ttnet den superonlineye geçtim 16mbs. indirme hızlarım 1200kb dan assagı inmiyor. tavsiye ederim bi sıkıntı yaşamadım. geçenlerde bi kere uyandığımda internet yoktu. hemen aradım bulundugum bölgede sorun varmış hemen bi arıza kaydı çıkarttırdım. 2-3 saat sonra internetim gelmişti. onun dışında 4-5 aydır başka bişey yaşamadım

Süperonline bildiğim kadarıyla tam olarak ttnet alt yapısını kullanmıyor artık, ttnetin bulunan bölgeye fiber çekmesinden sonra süperonline gelip kendi hattını ayrıca çekiyor,

Eski bi Ttnet kullanıcısı olarak asla ttnet demem bu saatten sonra kendim şuan 50mbt süperonline kullanıyorum fazlasıyla memnunum ama senin dediğin 8mbt nasıldır yada ne kadar iyi olabilir bilinmez, genede her koşulda süperonline derim hocam ben sana

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] anladım hocam hız gayet insanı tatmin edici.

sizde de ttnet altyapısını kullanıyorlar değil mi ?

[MENTION=21422]DreamLuka[/MENTION] aynen hocam ttnet'ten gına geldi önceden bende fiber süper online kullanıyordum fakat taşındığım için şuan bulunduğum yerde süper online alt yapısı yok ttnet'te bana bu hızda saç baş yolduruyor resmen

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

evet ttnet altyapısı. hızda gayet iyi hatta bi ara 1600leri bile görmüştüm tam sınır yani :D

anladım hocam teşekkürler bilgi paylaşımınız için :)

İmkanın bulunduğun yere fiber çektirme şansın varsa eğer şu apartman yöneticisi isteyince çekiliyordu bizim burada sizdede vardır belki , 50mbs tavsiye ederim hocam 24 ay tahattütle ilk 12 ay 59 ikinci 12 ay 69Tl download hızı 9 ve 10mbs rahat görüyor :D ben ttnet 16mbt kullanırken 69 veriyordum aradaki fark bariz bir biçimde ortada zaten :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri