Türkiye de Hangi Bankayi Önerirsiniz?

Youtube2014

Yasaklanmış
Arkadaslar yurtdsinda yasiyorum. Bulundugum ülke cok sakat vergi gizli para konularinda. Bende Türkiye de bir hesap acarak yt gelirlerinin bir kismini tr ye aktarmak istiyorum: paypal -> Banka TR

Önemli olanlar: Dünyaynin her yerinden para cekebilmeliyim, online bankacilik da olmasi gerekir.

Bana bu konuda hangi bankayi önderirsiniz?

kuveyttürk
hesap işletim ücreti
veya başka bahanelerle para kesmez ,
internette eft havale yapmak ücretsiz

bu tür gelir elde edenler için kesinlikle kuveyt türk.
eft havale ücretsiz hesap işletim ücreti yok.

Yurtdisindan online olarak kuveyt türk banka hesabi acabilir miyim peki?

Online basvuru yaptim kuveyt türke. Yurtdisinda oldugum icin kabul etmezler gibi geliyor bana.

hesap açmanız çok zor? bence bir tanıdıgınızın uzerınden hesap açtırın turkıyede... o hesabıda siz onlıne olarak kullanın... hesabı açan kişide muhakkak, yurtdışı işlemelre açtırsın hesabı ipden sorun olabilir onlıne işlemler bazen guvenlık diyor...yada sabit ipden sadece kendınızı tanıtıp değişmeyen sabit ipinizi işletin bankaya, başka pc yada internet yada dışardan açılmaz asadece siz açarsınız ipden.. öyle bişeler var araştırınız yada müşteri hizmetlere sonuruz...

Kuveyt turk hakkinda bi uyarida bulunayimda. Simdi sen herhangi birinin uzerine hesap actirip onu yurtdisinda kullanirsan ilk para cektigin anda hesaba bloke konacak ve hesap sahibini arayacaklardir. Izin verdigi takdirde bi kac gune tekrar yurtdisinda kullanima acarlar hesabi. Ayrica internet bankaciligini kullanirkende yurtdisindan girdiginde ip adresin blokelenecek ve internet bankaciligini kullanamayacaksin. Onuda hesabi actirmadan once actiracak kisinin tekrar tekrar soylemesi gerekiyor. Babam bi kac kez soyledigi halde hesabi actirirken beni zor durumda birakmislardi hesabi bloke ederek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri