Türkiye - hırvatistan

A Milli Takım, Euro 2016 D Grubu'ndaki ilk maçında Hırvatistan'a Luka Modric'in 41. dakikada attığı golle 1-0 mağlup olurken grupta ilk ikiye girme şansını da tehlikeye soktu.

Ay Yıldızlılar'ın turnuvada grubu en iyi üçüncüler arasında tamamlaması halinde de son 16 turuna yükselme şansı bulunuyor.

A VEYA B GRUBU LİDERİYLE
En iyi üçüncüler kontenjanından son 16 turuna yükselen dört takım, A, B, C veya D gruplarının liderleriyle eşleşecek.

A Milli Takım, D Grubu'nu 3. tamamlar ve en iyi 4 üçüncü arasında yer alırsa, Euro 2016 2. turunda A ya da B grubunu lider bitiren takımlardan biriyle eşleşecek.

Gruplarını üçüncü sırada tamamlayan altı takım arasından en iyi dört takım sıralanırken sırasıyla şu kriterler göz önünde bulundurulacak:

EN iYi ÜÇÜNCÜ NASIL BELiRLENECEK?
1- En yüksek puan
2- En iyi gol averajı
3- Atılan gol sayısı
4- Turnuvadaki Fair-Play karnesi
5- Eğer bu dört kriter uygulandığında da eşitlik bozulmuyorsa, takımların UEFA ülkeler sıralamasındaki konumlarına bakılacak.

konu açılmamış ama ispanya şuanda fena tecavüz ediyor bize. :)
hayırdır ben kabul etmiyorum varsa beenim gibi düşünen arkadaşlarım admin yada modorötör kardeşlerim şüpeli ortada bide 78 milyon var bende bireyiyim arkadaşın anında gönderilmesini talep ediyoyom tecavüz nedir milletimize forumdaki milletini seven arkadaşlarda yazsın sevinirim böyle insanlar kalmasın

sol köşedeki adamı bir tutamadık , hep arkaya sarkıyor.

yazıklar olsun ben başka bişe demiyorum vallaha sinir bastı

o memet topalında gerizekalı hakanın da ..

ya arkadaş 2 top yapamadık be bu kadar mı beceriksizmişiz acıdım vallaha halimize

hollandaya yazık etmişiz gelip oynasalardıda su rezilliği görmeseydik

yahu senin gibi saçma sapan bir kişiliğe yorum bile yapmazdımda iyice saçmaladın.Hayırdır gavur felanmıyız ? gormuyormusun futbolu ? yalnızca yılmaz vuralın bir tabirini burda kullandım diye bana milliyetçi mi kesiliyorsun anlamadım. heryerde aynısınız heryerde hep bir muhalefet.

bu ilk ve son yorumumdur yonetici uygun gorurse banlar senide baglamaz.

yahu senin gibi saçma sapan bir kişiliğe yorum bile yapmazdımda iyice saçmaladın.Hayırdır gavur felanmıyız ? gormuyormusun futbolu ? yalnızca yılmaz vuralın bir tabirini burda kullandım diye bana milliyetçi mi kesiliyorsun anlamadım. heryerde aynısınız heryerde hep bir muhalefet.

bu ilk ve son yorumumdur yonetici uygun gorurse banlar senide baglamaz.
sen kimsinki? 78 milyon adına konuşuyorsun sen kendine söylesen tamamdır yorumu ama bana veya başkasına söyleyemezsin yokmu mu akadaşa cevap verecek yönetici sahsınıa dediyse eyvallah biz herzaman yanındayız Milletimizin TA kendisisin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri