TÜRKİYE - Hollanda Maçı Saat 21:00

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
F

fth

Guest
Bayramın birinci gününde bize inşallah çifte bayram yaşatırlar.

Muhtemel 11 ler:

Türkiye: Volkan, Gökhan Gönül, Semih, Ömer, Hasan Ali, Gökhan Töre, Selçuk, Mehmet Topal, Arda, Umut, Burak

Hollanda: Vorm, Janmaat, Vlaar, Indi, Blind, Strootman, Clasie, Sneijder, Robben, Lens, Kuyt (Van Persie)

STAT: Saracoğlu

SAAT: 21.00

YAYIN: Star TV

HAKEM: Olegario Benquerenca (Portekiz)

İyi Şanslar Milli Takım Kalbimiz seninle...

Birde milli takim bayramimizi zehir etmez insallah

türk milli tarihinni en önemli maçlarından biri 52 bin seyirciyle büyük coşkuyla türkiyede çifte bayram yaşarız umarım oyunculaar ve fatih terim bu maçın öneminin farkında bütün seyirciler herkes en iyi mücadelerinin vereceklerinden şüphem yok arda turan umut bulut kilit oyuncular olup işi bitirecektir diye düşünüyorum tüm türkiye 21 de ekrana kilitlenecek haydi türkiyeeee brezilya öncesi 2 engelden ilkini aşalım

2-0 alırız caner arda golleri atar bide belki umut bulut boş kaleye atabilir

Yenersek kişi başı 300.000'er prim dağıtılacakmış bana verseler o kadar parayı ben de sonuna kadar savaşırım yenmezseler ayıp :D

caner oynamıyor cezalı umut bulut estonya androrra maçında hep boş kaleye attı zaten

Yapma ya canerden haberim yoktu çok iyi oynuyordu özelikle arda müthiş.Umut boş kale olmasa kaleci hatasıyla atar o adamın 100 golünden 90 'ı şans golü

---------- Mesaj saat 11:36:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:34:01 civarında gönderildi. ----------

Yenersek kişi başı 300.000'er prim dağıtılacakmış bana verseler o kadar parayı ben de sonuna kadar savaşırım yenmezseler ayıp :D

Müthiş bir para insanlar onun 3000/1 ini kazanmak için bir ay boyunca günde 10-12 saat çalışıyor.Şu para dağılımı çok adaletsiz o parayı gerekli yerlere bağışlamaları daha makul zaten futbolcuların aylık gelirleri o kadar hatta fazla.

Yapma ya canerden haberim yoktu çok iyi oynuyordu özelikle arda müthiş.Umut boş kale olmasa kaleci hatasıyla atar o adamın 100 golünden 90 'ı şans golü

---------- Mesaj saat 11:36:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:34:01 civarında gönderildi. ----------

Müthiş bir para insanlar onun 3000/1 ini kazanmak için bir ay boyunca günde 10-12 saat çalışıyor.Şu para dağılımı çok adaletsiz o parayı gerekli yerlere bağışlamaları daha makul zaten futbolcuların aylık gelirleri o kadar hatta fazla.

Kardeş öle diyonda sen umut bulutun estonya ve androrra maçındaki gollerini gördünmü bunu geçtim hataylada gol atabilir boş kalayede gol atabilir buna fırsat kollamak zeka doğru pozisyon alma denir sonuçta gol atıyormu atıyor ona bakılır bilmiyom maçları çok izliyonmu umut gol atmasa bile nası l defans yapıyor nasıl koşuyor sen biliyormusun

bu konudaki herkes (ben hariç) avatarını niye futbolcu takım vs yapmış anlamadım gitti

futbolu yakından takip eden kişiler yazmış sadece diyebiliriz forumda çoğu kişinin bu konu olmasa maçdan haberi bile yoktur eminim

Kardeş öle diyonda sen umut bulutun estonya ve androrra maçındaki gollerini gördünmü bunu geçtim hataylada gol atabilir boş kalayede gol atabilir buna fırsat kollamak zeka doğru pozisyon alma denir sonuçta gol atıyormu atıyor ona bakılır bilmiyom maçları çok izliyonmu umut gol atmasa bile nası l defans yapıyor nasıl koşuyor sen biliyormusun

Hocan ben 2009'da akciğer sorunu nedeniyle futbolu bırakmak zorubda kaldım.1998-2008'e kadar 4 kıtada 50den fazla ülkede maça çıktım bu işi dışardan izleyici olarak değil bizzat içerden biliyorum bu ülkede umut bulut gibi 100 tanesini cebinden çıkaracak forvetler var.Fakat gerek alt yapı sorunu gerek torpil olayları nedeniyle hepsi eriyip gidiyor.umut bulut Türkiye standartlarında bazı takımlarda oynayabilir ama asla milli takımdan oynayacak bir adan değil fakat Türkiyede forvet çıkmayınca oynatıyorlar.Ayrıca koşup defansa yardım edecekse defans oynasın bizim rakibi çalımlayacak, son vuruşu top hakimiyeti yüksek forvete ihtiyacımız var koskoca milli takımdan bahsediyoruz mantıklı olmak lazım sonra 20senede bir kupalara gideriz tabi.

Hocan ben 2009'da akciğer sorunu nedeniyle futbolu bırakmak zorubda kaldım.1998-2008'e kadar 4 kıtada 50den fazla ülkede maça çıktım bu işi dışardan izleyici olarak değil bizzat içerden biliyorum bu ülkede umut bulut gibi 100 tanesini cebinden çıkaracak forvetler var.Fakat gerek alt yapı sorunu gerek torpil olayları nedeniyle hepsi eriyip gidiyor.umut bulut Türkiye standartlarında bazı takımlarda oynayabilir ama asla milli takımdan oynayacak bir adan değil fakat Türkiyede forvet çıkmayınca oynatıyorlar.Ayrıca koşup defansa yardım edecekse defans oynasın bize rakibi çalımlayacak, son vuruşu top hakimiyeti yüksek forvete ihtiyacımız var koskoca milli takımdan bahsediyoruz mantıklı olmak lazım sonra 20senede bir kupalara gideriz tabi.

geçmiş olsun kardeş ne diyek hangi takımla çıktın.. kardeş çıkabilir evet vardır ... sana örnek vereyim şu youtube ile ilgili günde 10 saat harcamak yerine günde 3 saat antreman yapsan çalışşan çok iyi futbolcu çıkacak kişiler vardır forumda ... şimdi 4 4 2 oynarsın defansa zaten yardım etmen gerekir bunu diğer adam burak yılmaz golleri atması gerekir 1 kişide defansa çok fazla yardıma gelmesi gerekir 4 2 3 1 oynarsın tamam forvet ilerde bekler bayern münihde mandzukic gibi ki o köşelere açılıyor geriye geliyor genede çünkü orda ribery ve robben var barcelona gibi 4 3 3 gibi oynarsın messi ilerde bekler geri gelmez tabi herkes messi gibi oynucak demiyorum örnek veriyorum bu sistemle oynarsam tamam enin dediğin gibi olmalı ama drogba bile geliyor defanstan top çıkarıyor maçlarda görüyoruz bu devirde tam forvet lazım artık defansa gelmeli godle atmalı tamam messi gibi hatrickleri sıralarsın show yaparsın tamam hiç gelme defansa her neyse bunları geçtim

milli takımımız 4 4 2 oynuyor umut zaten defansa gelme kzorunda burakda gelmek zorunda burda umut defansif burak ofansif forvet konumundadır

---------- Mesaj saat 13:23:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:20:00 civarında gönderildi. ----------

mesela ben maçı hiç sevmem zaten bu videodan sonra iyice nefret ettim
Kısa Versiyon:
Futbol Dini (Kısa Film) - YouTube
Tam Versiyon:
Futbol Dini (Belgesel) - YouTube

doğrudur kardeş tuttuğu takımdan 3 oyuncu sayamayanlar insanlar bilirim sözde takım tutuyor işde futbolla ilgilenmek zorunda değilsindir başka bişeyle ilgilenirsen b usana kalmıştır zaten bazı kişiler vardır futbolla yatıp futbolla kalkarlar

bu arada beyler biletler tüken dimi bilgisi olan varmı

bu arada beyler biletler tüken dimi bilgisi olan varmı

bence % 100 tükenmiştir hollandayla maç ve ayrıca maç bugün ve türk milli tarihimizin final niteliğindeki maçlarından biri .. karaborsacılar stoklayıp 5 6 misline satıyorlardır anca ama onlardan almayın derim bilet yoksa tv den izlemenizi öneririm veya dev ekran maç yayını veren biryerdede izleyebilirsiniz

İlk yarı hollanda ikinci yarı türkiye alacak.

Maç çok zorlu ve çekişmeli geçecek . Ya çok gollü olacak yada hiç gol olmayacak .. İlk yarı temkinli oynayıp ikinci yarı 1 - 0 alacağız gibime geliyor

Maç çok zorlu ve çekişmeli geçecek . Ya çok gollü olacak yada hiç gol olmayacak .. İlk yarı temkinli oynayıp ikinci yarı 1 - 0 alacağız gibime geliyor

Bu maç bana da en fazla 1 farkla biter gibi geliyor. 1 - 0 öne geçersek Hollanda yakalar, biz 2-1 zar zor alırız gibi geliyor.

Bu arada ben Burak yerine Umut Bulut'u her türlü tercih ederim. Adam sadece boş kaleye gol atan bir futbolcu değil, adam yüreğiyle savaşan ve dafansı yoran bir futbolcu. Bence bugün Gökhan Töre'de bir gol atabilir.. Canerin olmaması dezavantaj bizim için. Bu senenin flash isimlerinden birisi çünkü.

İlk 11'ler belli olmuş.

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan Gönül, Semih, Ömer, Hasan Ali, Olcan, Mehmet Topal, Selçuk, Arda, Umut, Burak

HOLLANDA: Cillessen, Janmaat, Vlaar, Martins Indi, Blind - Fer, Claise, Sneijder-Robben, Van Persie, Lens

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri