Türkiye'de İnternetin Yüz Karalarına Karşı İmza Kampanyası

future

Kayıtlı Üye
Google'ın News Kayıtlı haber sitelerine ne kadar destek verdiğini biliyorsunuz. Yayınlandıkları ilk dakikadan itibaren saniyeler içinde ne konuda olursa olsun ilk sırada çıkan Haber sitelerinin %90'ı şuanda Google News sayesinde haksız yere hit çekiyor ve spam yapıyor.

344qp93.jpg

Unutmayın Bu Yapılan Spam Belki de Sizin Sitenize Girecek insanların Bu Sitelere Girmesini Sağlayarak Tüm Webmaster'ların Hakkını Yemektedir.

Yapılan Spam'lere birkaç örnek verecek olursak:
Örnek 1 Mynet
Örnek 2 Milliyet
Örnek 3 Hürriyet

En büyük haber sitelerinden örnek verdim, daha yüzlerce aynı şekilde spam yapan örnek news kayıtlı haber sitesi gösterebilirim.

İMZA ATMAK İSTİYORUM.

Not: İmza kampanyasını ben başlatmadım, r10 üzerinden başlatıldı siz de destek verirseniz o kadar çabuk bir şeyler yapılacaktır.

kusura bakmayın biraz ağır olacak ama bunların hepsi şerefsiz, bu şerefsizler yüzünden ben site işlerini bırakıp yt'ye yöneldim, google gitsin önce bu şerefsizleri temizlesin sonra gelsin yt'ye el atsın, spam bitseydi önce bunlar giderdi ama yıllardır devam ediyor.

En ağır hakareti hak ediyorlar. Sonuna kadar katılıyorum nokta

imzamı çaktım :D

Son düzenleme:
ayıptır ya kepazeliğe bak bunlarla uğraşmayan google gelip bizim kanallarla ne diye uğraşır arkadaş şakamı bunlar ya

bende imza attım ama google in pek bir umrunda olmaz news sitelere herzaman pozitif yönden bakıyor bir etkisi olmaz

bu konun r10 da açıldı mı ki acaba geçen bunları şikayet etmeyle ilgili bi konu vardı ordada açılırsa faydası olur

zevkle imzayı attım

Spamı sizden öğrenecek değiliz :p:p
Şaka tabi
Yayalım google bizden daha çok para çarpıp kar'a geçtği için bence ilgsi bize karşı o yüzden fazla :D

Website sahibi değilim ama arama yaparken karşıma çıktıklarında çok sağlam küfür ediyorum.

webmaster haber salın arkadaslar imzalıyorum şimdi

Google'ın News Kayıtlı haber sitelerine ne kadar destek verdiğini biliyorsunuz. Yayınlandıkları ilk dakikadan itibaren saniyeler içinde ne konuda olursa olsun ilk sırada çıkan Haber sitelerinin %90'ı şuanda Google News sayesinde haksız yere hit çekiyor ve spam yapıyor.

344qp93.jpg

Unutmayın Bu Yapılan Spam Belki de Sizin Sitenize Girecek insanların Bu Sitelere Girmesini Sağlayarak Tüm Webmaster'ların Hakkını Yemektedir.

Yapılan Spam'lere birkaç örnek verecek olursak:
Örnek 1 Mynet
Örnek 2 Milliyet
Örnek 3 Hürriyet

En büyük haber sitelerinden örnek verdim, daha yüzlerce aynı şekilde spam yapan örnek news kayıtlı haber sitesi gösterebilirim.

İMZA ATMAK İSTİYORUM.

Not: İmza kampanyasını ben başlatmadım, r10 üzerinden başlatıldı siz de destek verirseniz o kadar çabuk bir şeyler yapılacaktır.

webmaster da konu acıldı arkadaslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri