Türkiye'den Kazanç Elde Etmek İçin Alternatif Yöntem.

• Kullanıcı Throck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Throck

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Bu konuyu Türkiye'de uzun süredir youtube-adsense reklamları cıkmıyor olması sonucunda kazanç problemleri yaşayan arkadaşlara alternatif bir gelir olabilmesi adına acıyorum.

Bilindigi üzere youtube-blogger-google şirketinin birer yapılarıdır bu sebeple google üzerinden kazanılabilecek paraları Blogger üzerindende kazanabiliriz hemde aynı şekilde reklamları tıklatarak.

Bircogunuzun Youtube hesabının Barındıgı bir adsense hesabı mevcut .

Bu adsense hesabımızın barındıgı @gmail.com adreslerimizle www.blogger.com Adresine giriyoruz ve resimlerde anlattıgım üzere kendinize birer blog oluşturuyorsunuz. Bloglarınızın içerigi video-spor-iddaa tanıtım kişisel akla gelebilecek herşey olabilir fakat ben video blogu oluşturmanızdan yanayım cnkü youtube izleyici kitlemizi Blogger hesabımıza cekebilmeliyiz!

Blog nasıl acılır.

95q25w.png

zv5zo.png

2ce6s7s.png

vgndie.png

2afh64x.png

29agra.png

20apcm1.png

Anlatım Amaclı Actıgımız Blogumuzun Fikir oluşturması amaclı Son Hali

http://youtubepara-anlatim.blogspot.com/

Alatımların Dışında Videolarınıza harici ek acıklamalar kısmından konusma baloncukları oluşturarak izleyicileri blogunuza davet edebilirsiniz. Bloga gelen her izleyicinin reklamlarınıza tıklama ihtimali artacaktır.

Dipnot:Anlatımdaki fotoları paintten aceleyle yaptım Kusura bakmayın zaten zor birşey olmadıgından hemen geciştirdim yinede sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim

Kendi oluşturdugum blogumda Adsense reklamını rastgele taşıdım tanınabildigini göstermek adına sizzler en uygun yerlere taşıyabilirsiniz.

Bu işin adsense gelirlerine dogru orantılı olarak etki ettigini son 3günden elde ettigim izlenimlerle rahatca söyleyebilirim.

teşekkürler hocam ben daha önceden açmıştım dediğin gibi bloglarda reklamlar çıkıyor

youtube daki videolara ziyaretçi çekme açısından yararlı olacaktır.
Teşekkürler anlatım için

Aynı yöntemle content locking kullanarak CPA veya PPD ile de kazanmanız mümkün.Blackhatworldde böyle kazanan bir arkadaş vardı günlük 30-100$ arası kazanıyordu hatta.

Aynı yöntemle content locking kullanarak CPA veya PPD ile de kazanmanız mümkün.Blackhatworldde böyle kazanan bir arkadaş vardı günlük 30-100$ arası kazanıyordu hatta.

usta biraz daha açarmısın bizim anlıcagımız dilden :) bu arada eyvallah işime yarıyacak saolasın

Pc mize indirdigimiz temayı yüklüyoruz demissin ama hangi tema bu temaya nerden ulasabilirim yada linki benmi göremedim ?

çok güzel paylaşım teşekkürler ancak dikkatli olmakta fayda var blogda adsense politikalarına aykırı videolar paylaşırsanız örneğin : dizi,film adsense banlanır.

Videolar ve makale yazıları, resimler ekleyerek bloggerları kullanabiliriz bu şekilde. Adsense açısından sıkıntı oluşabilir mi? Oluşursa hangi durumlarda olur acaba ?

Youtubeden aldığımız adsenseyi bloggerde kullanıldıgını biliyordum. Hatta bir kaç blogumdada var ama hiç bu açıdan düşünmemiştim akıl akıldan üstündür diye boşu boşuna dememişler :) Teşekkürler

tşkler paylasım ıcın , birşey soracam kardeş ben blog olusturdum fakat ismimi gizlemeyi unuttum sanırım mustafa olarak paylasım (yönetici) yapıyorum onu gizleyemezmiyiz :) ?

flood anlaşılmasın hata verdi yayınlanmadı sandm tekrar altta yazdm

hocam kendi sitemiz üzerinden bu şekilde yaparsak blogerdan bi farkı olurmu? Yani kendî sitemiz veya bloger kullanmanın artısı eksisi ne olur ? Kendim bi site yapıp onu kullanmak istediğim için soruyorum. Hangisinin etksi daha iyi olur. Sonuçta mantıklı olanı seçmek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri