YildirimHiko97
Yasaklanmış
merhaba arkadaslar..bugun gordum tutku.com satilikmis fiyati 20bin tl.almayi dusunuyorum sizce fiyat uyqunmu yada tavsiye edermisiniz almayi??yorumlarinizi bekliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yahu tutku.com denilen domainin giriş sayfasında PAZARLIKSIZ diyor... nerde görülmüş böyle pazarlık etmeden teklif vermeden domain satışı...adam pizza.com u satarken bile kaç bin dolar indirim yapıp pazarlık yapıp satın aldı...sadece pizza.com un o zamanlar pazarlıkta düşürülen parasıyla 7-8 tane mercedes balina kasa araba alınır... sen yapacagın işi söyle sana sıfır domain adı yazayım hemde bedava... ama dikkat et ben yazar yazmaz satın al ki hüsrana düşme....![]()
merhaba arkadaslar..bugun gordum tutku.com satilikmis fiyati 20bin tl.almayi dusunuyorum sizce fiyat uyqunmu yada tavsiye edermisiniz almayi??yorumlarinizi bekliyorum
bence alma kardeşim çok pahalı maximum 1000 tl ver.
Bu alan adı çok uzun zamandır satılık, bi ara satıldı satılmadı durumu oldu fakat edermi derseniz 20 bin değil de 15 bin civarı edeceğini düşünüyorum. Ama sonuçta satan kişinin malına biçeceği fiyata karışamayız.
Tutku.com edermi diyenlere evet, alan adı piyasasında olan kişiler ne kadar değerli bir alan adı olduğu bilir.
Fakat projeniz yok ise hiç almamanızı gereksiz bir yatırım olacağını söylemek isterim.
tamam da hocam afedersınız tekrar tekrar soruyorum kus bakmayın. ne özelliği var yani? algılayalamdım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.