tutku.com satiliktir

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar..bugun gordum tutku.com satilikmis fiyati 20bin tl.almayi dusunuyorum sizce fiyat uyqunmu yada tavsiye edermisiniz almayi??yorumlarinizi bekliyorum

valla kardeş pazarlık yap derim.. birde bu ismi kullanacagın iş çok önemli...... ben çok çok önemli bir işte kullanacaksam bu parayı verirdim

pazarlık yap tabi de fiyatta iyi gibi geldi bana

Hocam ne iş için alacaksınız? aynı iş için size kayıt edebileceğiniz alanadı bulurum alanadına bu kadar para vermek için gerçekten acayip bir proje gerekir...

yahu tutku.com denilen domainin giriş sayfasında PAZARLIKSIZ diyor... nerde görülmüş böyle pazarlık etmeden teklif vermeden domain satışı...adam pizza.com u satarken bile kaç bin dolar indirim yapıp pazarlık yapıp satın aldı...sadece pizza.com un o zamanlar pazarlıkta düşürülen parasıyla 7-8 tane mercedes balina kasa araba alınır... sen yapacagın işi söyle sana sıfır domain adı yazayım hemde bedava... ama dikkat et ben yazar yazmaz satın al ki hüsrana düşme.... :-)

yahu tutku.com denilen domainin giriş sayfasında PAZARLIKSIZ diyor... nerde görülmüş böyle pazarlık etmeden teklif vermeden domain satışı...adam pizza.com u satarken bile kaç bin dolar indirim yapıp pazarlık yapıp satın aldı...sadece pizza.com un o zamanlar pazarlıkta düşürülen parasıyla 7-8 tane mercedes balina kasa araba alınır... sen yapacagın işi söyle sana sıfır domain adı yazayım hemde bedava... ama dikkat et ben yazar yazmaz satın al ki hüsrana düşme.... :-)

ben de bekliyorum hocam beğenirsem alırım.

-

Bence güzel domain bir projen varsa gayet iyi bir marka ve alan adı olur.

neyi 20 ki bunun? bunu alacağına r10dan 4-5 site al bari gelirin olsun abi.

Cok gereksiz o kadar para vermenin bi mantigi yok.Sende potansiyel olduktan sonra sdhgjskskdjgs.com tarzi bi alanadini bile marka haline getirebilirsin.

ne özelliği varmıs buranın?
acaba su tutku biskiviye satılır mı :D

Bu kadar maddi imkanın varsa ver 10 bin liraya 500 binle 1milyon arası güzel bi facebook sayfası edin elit ve kaliteli olması lazım tabi hem adsense gelirin hem reklam gelirin olsun senden iyi kazanını olmaz. 10 bin liradan cebine kalır adsenseden de o 10 bin lirayı 2 aya çıkarırsın.

valla arkadaşlar ben hiç anlamıyorum bu işlerden. biri de çıkıp dermi acaba ne işe yarıyor bu tutku.com :) özelliği ney?

Bu alan adı çok uzun zamandır satılık, bi ara satıldı satılmadı durumu oldu fakat edermi derseniz 20 bin değil de 15 bin civarı edeceğini düşünüyorum. Ama sonuçta satan kişinin malına biçeceği fiyata karışamayız.

Tutku.com edermi diyenlere evet, alan adı piyasasında olan kişiler ne kadar değerli bir alan adı olduğu bilir.

Fakat projeniz yok ise hiç almamanızı gereksiz bir yatırım olacağını söylemek isterim.

Bu alan adı çok uzun zamandır satılık, bi ara satıldı satılmadı durumu oldu fakat edermi derseniz 20 bin değil de 15 bin civarı edeceğini düşünüyorum. Ama sonuçta satan kişinin malına biçeceği fiyata karışamayız.

Tutku.com edermi diyenlere evet, alan adı piyasasında olan kişiler ne kadar değerli bir alan adı olduğu bilir.

Fakat projeniz yok ise hiç almamanızı gereksiz bir yatırım olacağını söylemek isterim.

tamam da hocam afedersınız tekrar tekrar soruyorum kus bakmayın. ne özelliği var yani? algılayalamdım

Tutku yu arkadaşlık sitesi gibi bir şey kullanmak en mantıklısı olur herhalde başka neyde kullanacak ki zaten ?

tamam da hocam afedersınız tekrar tekrar soruyorum kus bakmayın. ne özelliği var yani? algılayalamdım

Hocam bir kere jenerik bir alan adı, yani tutku, ikincisi bir isim domaini ve en önemlisi .com. Artı olarak bilinmeyen bir isim değil malum (tutku) aynı zamanda bir marka. Bu nedenle değerli bir alan adı.

Vay be adam 20 TL'ye kayıt etti şimdi araba parasıyla değişiyor. Helal olsun, internet böyle birşey.

15.000 TL daha uygun 20.000 etmez hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri