TV Showlarına giriş tavsiyesi.

arasan emin olki bulurdun yeterli arama yapmamıssın tv show diyorsun tiwitterde taglarda arıyorsun.

Tam olarak nasıl açlışman gerektiği hakkında tek tek yazayım
öncelikle talkshow bulmak için Türkiyenin googılında bişey aramıyacaksınız
Türkiyenin googılında genelde Türkçe arama yapıldığı için, başka dillerde arama için önermiyorum google.com.tr

Madde 1: Atıyorum fransanın talkshowlarını bulacaksınız, ilk yapmanız gereken, fransanın google olan Google açacaksınız ardından, google arama terinin hemen altında google fr bu dili kullansınmı ona tıklıyacaksınız, yani amaç her ülkenin googulunu o ülkenin dilinde arama yaptırmak

Madde 2: seçtiğiniz ülkenin googılını o ülkenin diline çevirdikten sonra o ülkenin dili neyse translateden aramak istediğiniz kelimeleri bu dile çevirirsiniz ve arama yaparsınız

Madde 3: neyi aramak istiyorsanız düzgünce bir dilde türkçe yazın ki translate düzgün çevirsin ve atıyorum talk show mu arıyorsunuz, şimdi burda kendinize şu soruyu sorun ben falanca ülkenin talkshowunu bulmak için ne yazıp arattırmam lazım diyin, size açık açık örnekler veriyim bunu bütün dizi herşey içinde uygulayabilirsiniz. Örnek talkshow mu arıyorsunuz, şunlar gibi şeyler yazabilirsiniz, örnek ülke fransaysa; talkshow, fransa talkshow, fransızca talkshow, fransa güncel talkshow, fransızce güncel talkshow, 2013 2014 talk show, 2013 2014 güncel talk show, 2013 2014 fransa talk show, 2013 2014 fransızca talkshow, talk show listesi, tüm talk show listesi, A- Z tüm talkshow listesi, fransa talk show listesi, fransızca tüm talk show listesi, fransa A- Z tüm talkshow listesi, fransızca A- Z tüm talkshow listesi

Madde 4: yukarda örnek verdiğim şekilde veya aklınıza ne geliyorsa öyle arama yapın google da çıkan sitelere teker teker girin, bu sitelerde ismi geçen bütün talkshowları isimlerini alın not defterine kaydedin dizi arıyorsanız da aynı şekilde yapın, bulduğunuz bütün isimleri youtubda tek tek aratın filtrelerden son 1 hafta seçin, bakın bakalım bu talkshowlarla alakalı son 1 haftada yüklenen videolar kaç izlenim almış, iyi izlenim alan çıkarsa bilinki bu talkshowlar güncel

Madde 5: Üstte anlattığım gibi güncel talkshowların isimlerini tek tek bulduktan sonra tek tek bu talkshowlar hangi kanallarda çıkıyor bulun, ve bulduğunuz talkshowlarla alakalı bu kanalların yayın akışına bakarak talkshowların yeni bölüm tarih ve saatlerini öğrenin

Son olarak mesela bir kelime ile ilgili bişey arıyorsanız o kelime ile alakalı googleda çıkan ilk 3 sayfaya teker teker bakın yada ilk 5 sayfa

Bu anlattıklarıma rağmen ben talkshow yada dizi bulamıyorum diyorsanız gelin kafama sıkın

En son olarak bu anlattıklarımı herşey için kullanabilirsiniz dizi talksow belgesel çizgiflm vs vs vs...

ek olarak bu konu da işe yarayabilir ;)

http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...-tbm-ve-etiket-calismasi-resimli-anlatim.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri