Tvden Kaydettiğim Video 600k izlenmiş Ve Anasayfada

• Kullanıcı Tahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Tahir

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
P.tesi akşamı kanal d deki Xfactor yarışmasının sadece performansları 3-4dklık kaydederek ilk ben yükledim.Sabah kalktığımda yaklaşık 25k izlenme 300 abone oldu.Öğlene kadar 500 abone 60k yaklaşık izlenme oldu.Öğlen sonra kanal d kendi kanalına eklediği için eşleşen verdi.Yarım saat sonrada dünya geneli engelleme verdi.Videoları sildim doğal olarak.Aşağıdaki linkteki kanalda da videolar yoktu(Ya sildi yada gizledi.) Bugün baktığımda kaydettiğim video Anasayfada ve 600k üzerinde izlenme almış.Merak ettiğim kanal d şu an buna nasıl eşleşen veya dünya engeli vermiyor.

cevabı bende çok araştırdım,ama bulamadım-bilen varsa yazsın.bende çok merak ediyorum

Hocam videonuzu youtbe uzerinde arayin arama sonuclarinda buyuk ihtimal videonuzun altinda resmi yaziyordur youtube videonun hakkini size vermis demektir kanallara telif dahi gonderebilirsiniz

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız kanalı uçurabilirler videoyu kaldırın isterseniz kanalınız ifşa olmasın

Hocam videonuzu youtbe uzerinde arayin arama sonuclarinda buyuk ihtimal videonuzun altinda resmi yaziyordur youtube videonun hakkini size vermis demektir kanallara telif dahi gonderebilirsiniz

resmi yazısı olunca hakları sana vermiyor youtube yanlış bilgilendirme yapmayın resmi yazan videoyada eşleşen telif vs gelebiliyor.

Merhaba arkadaşlar.
P.tesi akşamı kanal d deki Xfactor yarışmasının sadece performansları 3-4dklık kaydederek ilk ben yükledim.Sabah kalktığımda yaklaşık 25k izlenme 300 abone oldu.Öğlene kadar 500 abone 60k yaklaşık izlenme oldu.Öğlen sonra kanal d kendi kanalına eklediği için eşleşen verdi.Yarım saat sonrada dünya geneli engelleme verdi.Videoları sildim doğal olarak.Aşağıdaki linkteki kanalda da videolar yoktu(Ya sildi yada gizledi.) Bugün baktığımda kaydettiğim video Anasayfada ve 600k üzerinde izlenme almış.Merak ettiğim kanal d şu an buna nasıl eşleşen veya dünya engeli vermiyor.

sana tavsiyem yükledigin video değil sıkıntı açdıgın kanal ve kullandıgın logo senin kanalın ve hesabın direk kapanır yerinde olsam logo ve kanal adını biraz değiştiririm.

orjinal gözüküyor, youtube hesabı resmi olabilir.

- herkes yanlış anlamış olayı, paylaştığı video arkadaşın değil.

Dün akşam bende yazmıştım bu konuyu, daha ne kadar beklemeli? 5. gün bu kazanacagını kazandı Allah bol kazanç versinde yani bizimkiler niye kaldırıldıda buna bir şey olmuyor? sinir bozucu bir durum benimkide sabah 40kdan fazlaydı 500 beğeni falan vardı

Güzel soru sormuşsun lakin başkasının videosunu buraya koyman olmaz sonuç olarak adam videoyu atmış kanalına izletmiş bir şekilde.

Kanalın partnerdir veya eşleşen vermiştir kabul etmiştir.

Not: Bu tarz sorularınızı videolar koyarak sormayınız başkaların kanallarını ifşa etmiş oluyorsunuz.

edit

ayrıca ogün hatırlarsan bu adamın yani ilyasın videosunu camtasia ile ilk ben attım. adam gitarı bıraktı 4 dakka içinde attım yt ama ben $ yakamadım sildim ve video üzerinde kanalımın logosunu bastım. kimse almasın die

bence böyle birşey olmaz kanal d isterse şimdi kaldırtabilir

edit

ayrıca ogün hatırlarsan bu adamın yani ilyasın videosunu camtasia ile ilk ben attım. adam gitarı bıraktı 4 dakka içinde attım yt ama ben $ yakamadım sildim ve video üzerinde kanalımın logosunu bastım. kimse almasın die
Hocam 45sn sonra kanalımdaydı desem:)

Hocam 45sn sonra kanalımdaydı desem:)

bende yayın başlamadan önce fragmanının çok izlendiğini görünce hemen camtasio ile kaydedip yükledim malesef para kazanmasını açamadım tabi :( gitti yani 40kdan fazla izlenme çöpe sonrada sildim

Eşleşen verdiyse eşleşeni kabul etmiş olabilir, ama dünya geneli ise başka bir şeyler var

Neden video ekledin diyen arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum.Youtube ana sayfada olan bir video daha ne kadar ifşa olabilirki çözmüş değilim.Bu arada İfşa ettiğimi söylediğiniz kanalda olan 9 videodan 6 tanesi benim tvden kaydettiğim performanslar.Sana mı ait video diyenler olabilir evet bana ait değil.Ben emek harcadım ilk yükleyen bendim o 6 videoyuda.Amacım kanala zarar verilmesini sağlamak değil.Sadece merak ettiğim bu sorunun cevabını bulmak.
Selam ve dua ile

Merhaba arkadaşlar.

Özgün-Spam vs. laf kalabalığından sıyrılıp tek kategoriye yoğunlaşmanın örnek bir zaferi ve söylemeden geçemicem herkes sizin gibi yaptığı işe özen gösterse herşey çok farklı olurdu hocam devamınıda getireceğinize eminim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri