Twitter Türkiye TT Listesine Sansür Uyguladı.
1.000.000 Twitt Atılan #Cerablus HashTag'i Listeden kaldırıldı.
1.000.000 Twitt Atılan #Cerablus HashTag'i Listeden kaldırıldı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok fazla fake hesaptan spam şeklinde gönderi olmuştur falan o yüzdendir bence. Ya da çok bilgi paylaşımı falan olduysa engellemek adınadır.
nereden geliyor bu twitterı savunmak? bu ilk değil bu arada. ülkede gündem olmuş sen fake hesap diyorsun
Yok Twitter'ı niye savunayım bana ne Twitter'dan, hatta olayın TT olmasını destekliyorum da göz göre göre TT'den düşürüp sansür uygulayıp şey yapmaz diye düşündüm yani. Fikrimi belirttim kızmanıza gerek yok sakin.![]()
olaylara şahit olunca kızmamak elde değil
bundan önce isveç olayını kaldırdılar yani daha çok var işlerine geleni yapıyorlar ve ayyıldıztim twitterda ünlülerin hesabını hackleyip feto ilişkilerini yayınladıgında twitter bu hesaplarıda kapatıyordu gözümle gördüğüm 5 6 hesap kapaması ve twitter tt düşürme olayına şahit oldum.
hack yaptıgı için ayyıldız timi kapatan twitter wikileaksın hesabını kapatmıyor![]()
ayyıldıztimin görüşü beni ilgilendirmez ama adam hackliyip birçok ünlüyü ifşa etti bundan daha iyisi olamaz
Ayyıldız Tim adlı korsan oluşumu mu savunuyorsunuz? Fetöyle alakası bile olmayan birçok ismi sırf muhalif diye hackleyip abuk subuk paylaşımlar yapmış ruh hastası ergen topluluğu hepsi.
Anonymous yapmış olsa bunları dünyanın en iyisi falan derdiniz ah sizi gidi sizi![]()
Çok fazla fake hesaptan spam şeklinde gönderi olmuştur falan o yüzdendir bence. Ya da çok bilgi paylaşımı falan olduysa engellemek adınadır.
Ayyıldız Tim adlı korsan oluşumu mu savunuyorsunuz? Fetöyle alakası bile olmayan birçok ismi sırf muhalif diye hackleyip abuk subuk paylaşımlar yapmış ruh hastası ergen topluluğu hepsi.
Fikir beyan edene de hiç tahammül yok, yazık. Her şeyimiz ya eksi ya artı olmak zorunda orta yollu bir karar mekanizmamız sakinlik seviyemiz yok her şeye parlıyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.