Twitter Video Görüntülenme Servisi (SMM Provider)

KOLCAK

Kayıtlı Üye
Merhaba, 1 aydır geliştirmekte olduğumuz servisi tamamladık ve Perfect panel alt yapısına uygun bir api çıkarttık.

Ne işe yarar?
Twitter'daki videolu tweet'lere görüntülenme (izleme) gönderir.

Limit Nedir?
Şuan için herhangi bir limit yok test amaçlı bir videoya 500K görüntülenme attık tweet linki aşağıda..

Fiyat Nedir?
1.000 Adet Görüntüleme = 0.10$

SMM Panel sahibi arkadaşlar bizden api çekebilir, ana sağlayıcı tamamen benim, test isteyenler p.m atabilir...

Test Video Linki = https://twitter.com/Annabal38476596/status/1308173764866248705

Son düzenleme:
merhaba pm gönderdim, biraz daha detay verir misiniz?
izleyiciler türk mü yabancı mı? tamamen bot mu vb.?
düşüş olur mu? ücretlendirme nasıl?

Merhaba tamamen bot ama düşüş sıfır :) 10k görüntülenme gönderiyorum attığınız tweete

izlenimler gelmiş teşekkür ederim, ücretlendirme ile ilgili de bilgi alabilirsek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri