Twitter Videom Kopyalanmis Kopyalan kisiye 30dk kaldirma süresi veriyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda paylaşırsan tabi kopyalarlar hatta şimdi daha cok kopyalayacaklar bas telifi gitsin niye buraya yazıyorsun ki ?

kişisel olaral algılama ama bu forum uyarı yeri değil. eğer uyarmak istiyorsan hesabını kim kopyalamıssa ona mesaj atarsın eğer kaldırmazsa telif atarsın.

Bu video zaten suça teşvik ettiği için ne yaparsan yap hocam.

Unutma :Sebep olan yapan gibidir.

Ben videolarimi size bir ÖZGÜN olarak örnek olmasi icin paylasiyorum kopyalayasiniz diye degil! Eger biri kopyalarsa uyaririm baktim tinlamiyor telifi basarim kendi bilir benim icin hava hos

Atıyorsanız atın telif , onu koplayan bunun da farkındadır.İyice çöplük oldu forum.

Yükleyen kişi telif yiyeceğini bilerek koymuştur zaten.

Atıyorsanız atın telif , onu koplayan bunun da farkındadır.İyice çöplük oldu forum.

vallaha bu iyiligi kimse yapmaz hic uyarmadan telifi basardi. Ben herhalde cok iyimserim simdi kanali telif yiyecek ekmeginden olcak.

Kimsenin ekmeginden etmek istemiyorum ama bana yapilan haksizlikta yapilmasin

---------- Mesaj saat 15:17:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:16:42 civarında gönderildi. ----------

CennetKapisi adama iyilik yapması için bunu paylaşmış telif yemesin diye...

aynen kimsenin ekmeginden etmek istemiyorum ama arkamdan kazanilmasi emegimi calinmasinida karisiyim 13dakikasi var arkadasin hic kusura bakmasin

Hocam özgün video kopyalayanları düşünmenize gerek yok basın telifi gitsin.

Kanal sahibine gecmis olsun telifi gönderdim en fazla bir hafta icersinde kanalindan kazaniyorsa kazanamiyacak 15dk'dan fazla video yükliyemiyecek.

Bu kisi bana özelden ulasirsa belki telifi kaldira bilirim

Ben videolarimi size bir ÖZGÜN olarak örnek olmasi icin paylasiyorum kopyalayasiniz diye degil! Eger biri kopyalarsa uyaririm baktim tinlamiyor telifi basarim kendi bilir benim icin hava hos

Video'nu arkadaşlara örnek olarak göstermek için paylaşıyorsan reklamı kapayabilirsin. Diyelimki açtın reklamı tek bir konuda paylaşırsan sevinirim. Video'da reklamı açık bir videoyu sürekli konularda paylaşırsan burdan başka şeyler çıkarırız ve düşünürüz bizde.

[MENTION=6066]CennetKapisi[/MENTION] yaptığınız video illegal şeyler içeriyor. Orjinal videonuzu burda paylaşırsanız, report etmek istiyorum sizin videonuzu.

@CennetKapisi yaptığınız video illegal şeyler içeriyor. Orjinal videonuzu burda paylaşırsanız, report etmek istiyorum sizin videonuzu.

Okadar bilgilerimden faydalandiniz kalktiniz twittere nasil girilir videosunu illegal olarak düsünüp beni report etmek istiyorsunuz?

O kadar spamer var bunlar legal calisiyor herhalde ya neyi yaparsan yap sadece zekana sasirdim

bas telifi geç hocam böylelerine acımayın yoksa siz acınacak hale düşersiniz

---------- Mesaj saat 16:50:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:49:14 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=6066]CennetKapisi[/MENTION] yaptığınız video illegal şeyler içeriyor. Orjinal videonuzu burda paylaşırsanız, report etmek istiyorum sizin videonuzu.

cumhurbaşkanı bile bugün twitter'dan twit atabiliyorsa siz neyin illegalinden bahsediyorsunuz hocam ?

Okadar bilgilerimden faydalandiniz kalktiniz twittere nasil girilir videosunu illegal olarak düsünüp beni report etmek istiyorsunuz?

O kadar spamer var bunlar legal calisiyor herhalde ya neyi yaparsan yap sadece zekana sasirdim

Hocam sizde anlamışsınızdır artık forumda özgün kanalın paylaşılmayacağını.
Kimisi, reklamların açık diye kazanacağın 3-5 kuruştan rahatsız olur, kimisi çekemez içeriğini report eder vs. uzar gider.
Bırakın insanlara iyilik etmeyi.
Artık sizin özgün çalıştığınızı biliyoruz,
Bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak isteyen samimi kişiler size özelden ulaşır nasılsa.

Report ettim videoyu...Acıklama kısmında spam var, içerik illegale teşvik dedim. Teşekkürler.

Report ettim videoyu...Acıklama kısmında spam var, içerik illegale teşvik dedim. Teşekkürler.

Hocam niye report ediyorsunuz, açıklamadaki spam sizi niye rahatsız ediyor.
Sizin gibi üyelerin forumdan banlanmasını öyle canı gönülden istiyorum ki bilemezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri