twitter'da eski tweetlerim gözükmüyor

alliii

Kayıtlı Üye
herkese merhaba, birçok kişiyle beraber benim de başıma gelen bir olay hakkında yardımınızı-fikrinizi almak için bu konuyu açtım. şimdi arkadaşlar twitter'da yıllarca tweet attım rt yaptım mention attım. aradan uzun zaman geçti ve dedim ki gereksiz tweetlerimi temizleyeyim de profilime bakanlar gereksiz şeyler yerine güzel şeyleri görsünler diye. işte böyle başladım temizliğe 1500 tweetin 800 tanesini sildim, bazı rtleri kaldırdım, sonra girdim profile bir de ne göreyim tweetlerin bir kısmı kaybolmuş, misal iki yıldan beri tweet atıyosam sadece son 1 yıldır attıklarımı gösteriyor sadece, ondan önceki tweetleri göstermiyor. ama göstermediği tweetlerin linklerine tıkladığın zaman tweeti görebiliyosun, tweet kaybolmamış, sadece profilde ve anasayfada gözükmüyor. (başka bir hesaptan sadece kendimi takip edip anasayfanın sonuna kadar gittim yine profilimde gösterdiği yere kadar gösterdi.)

tablete indirdiğim twitter uygulamasında ise bilgisayardakinden daha çok tweet gösterdi profilimde ama onunda belli bir sınırı vardı, mesela 700 tweetin 500 tanesini gösteriyor, sonrasını ancak gösterilen tweetlerden silersen gösteriyor. yani görünen tweetlerden iki tane silersen anında iki eski tweet daha gözüküyor. şimdi "tweettunnel" diye bir site buldum buraya sadece kullanıcı adını yazarak tüm tweetlerini görebiliyosun ve ben de burada tüm tweetlerimi görebildim. yani tweetler silinmedi sadece profilde ve timeline'da gözükmüyor. bir de şöyle bir sıkıntı var; benim atmış olduğum eski, gözükmeyen tweetlerden birini aradığım zaman o tiviti kopyala yapıştır yapmış onlarca kişinin tweeti çıkıyor ama benimkisi çıkmıyor, bu durum gözüken tweetlerin bazıları için de geçerli.

şimdi arkadaşlar ben twitter'ımda yazdıklarıma çok önem veren biriyim ve güzel de şeyler yazıp biriktirmiştim ve böyle bi durum olunca tüm çabalarım boşa gitmiş gibi oldu. sizden istediğim bu sorunun çözümünü bilen ya da şöyle şöyle yap diyen var mı. benzer sorunla karşılaşan ya da twitter'la ilgili başka sorunla karşılaşanlar da yazsın bildiğim bir şey varsa yardım edebilirim.

(konuyla ilgili twitter destek adresine fazlaca mail attım ama prensip olarak hiçbir mesaja dönüş yapmıyorlar, bunlar da böyle işte.)

okuduğunuz için teşekkür eder, vaktinizi aldığım için de özür dilerim. eğer çözümünü bilen bir arkadaş çıkarsa beni çok mutlu eder. tekrardan teşekkürler ve de iyi forumlar.

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

bu konuyu açıp yazdıktan dakikalar sonra fark ettim tüm hesaplarda böyle bir sıkıntı varmış, sadece tweet sayısı tahmini 200-300 civarı olanlar bütün tweetlerini görebiliyor, daha fazla tweet atmış kişiler en fazla bir yıl öncesine kadarkileri görebiliyorlar. ilgili arkadaşlar isterlerse konuyu silebilirler. tekrar vaktinizi aldıysam özür dilerim.

Twitter'da çok böyle hata var. Ben de 10 tweet attığım eski bir hesabımı bulmuştum, sonra girdim sildim onları. Bütün hepsini silmeme rağmen 2 tweet attın yazıyor. Aradım taradım bulamadım nerede o tweetler. Sonra neyse dedim tweet atayım, attım birkaç tweet, sonra 3 tane eski tweetimi buldum bir yerde çıktılar karşıma. Sildim onları. Yeni 5 tane tweet atmıştım, bu sefer de 4 tane tweetin var yazıyordu attığım tweetler görünüyor 5 tane ama sayıda 4 yazıyor.

Saçmalık işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri