Twitter'ın nimetlerinden faydalanma vakti geldi

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Aşağıdaki şartları sağlayan arkadaşların gruba istek göndermesini rica ediyorum konu hakkında detaylı video anlatımı,bilgi paylaşımı,kurallar buradan açıklanacaktır: https://www.facebook.com/groups/314355078703677/

Forumda daha önce açılmış bir konu vardı benimde kullandığım bi taktiği açıklamıştı arkadaş konu linki budur http://www.ytpara.com/youtube-kazan...i-calismalarim-ve-kazanc-artirma-twitter.html

Şimdi gelelim arkadaşımızın anlattığı taktiği daha geniş ve etkili biçimde kullanmaya bunun için kararlı bir gruba ihtiyacımız var.

Bu grupta yapılacak işlemler videolarımızı organik bir yolla kitlelere ulaştırmak!!
Size günlük minimum 5K izlenme garantisi veriyorum!!

Benim kendime ait 200K'ya hitap eden Twitter hesaplarım var bu hesaplar ile üzerinden paylaştığım videoları o an online olan kişilerin izlemesini sağlıyorum şu haliyle her videom minimum 500 1000 izlenme alabiliyor.Ama neden birlikte daha fazla izlenme almayayım?

Peki bu gruba dahil olmak için bize gereken şeyler nelerdir?

Sizden sadece +10 K takipçisi olan Twitter hesabına sahip olmanızı istiyorum.

(Türk takipçi fiyatlarında 10 K Takipçiyi 50 TL'ye bulabilirsiniz,Yabancı takipçi satışlarında fiyatlar düşük yaklaşık 50 TL'ye 20 30K yabancı takipçi çektirebilirsiniz.)

Not:BU İŞ GRUP İÇİNDE KESİNLİKLE İLLEGAL BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR.VİDEOLARINIZI 1 MİLYONLUK TWİTTER HESAPLARINDAN PAYLAŞILDIĞINI DÜŞÜNÜN SADECE BUNUN AYNISI

SKYPE ADRESİM:sesyalitimi

Son Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013

Bir katkım olursa katılmak isterim, herşey tamamlandıktan sonra yapmam gerekenleri iletmeniz yeterli. Sosyal medya kanalları benim için nimet olmuştur hep :)

Bir katkım olursa katılmak isterim, herşey tamamlandıktan sonra yapmam gerekenleri iletmeniz yeterli. Sosyal medya kanalları benim için nimet olmuştur hep :)
Memnuniyetle hocam ne kadar çok kişi olursa o kadar faydasını görürüz :)

---------- Mesaj saat 14:53:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:52:52 civarında gönderildi. ----------

Sağolun hocam :)

program dediğiniz şey ücretlimi hocam değilse link alabilirmiyim acaba ?

deck kuralım diyorsun yani?

aynen hocam biliyorsunuz galiba bu işi tam bahsettiğim şey :)

---------- Mesaj saat 15:03:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:02:23 civarında gönderildi. ----------

program dediğiniz şey ücretlimi hocam değilse link alabilirmiyim acaba ?

Hayır hocam ücretli falan değil twitterın resmi uygulaması :)

---------- Mesaj saat 15:04:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:03:00 civarında gönderildi. ----------

bende katılmak isterim

Herkese kapımız açık hocam :)

katılalım ve nasıl bir iş olcak onu görelim hocam...birlikten güç doğar...

yalnız sistem nasıl oalcak...RT ve TT ne :)

herkese kapımız açık arkadaşlar belirttiğim gibi 20 twitter hesabı açmanız yeterli :)

20 TWEET hesabı açayım dururken ben isimleri önemlimi

İsimler önemli değil hocam sadece fotoğrafı,biografisi ve 2 3 tweet atılmış olması önemli twitterda 10 hesap açıldıktan daha fazla açılmasına izin vermiyo aynı gün içinde 2 güne bölerseniz veya Hotspot gibi programlarla açarsanız kalan 10 hesabı riske girmez hocam :)

İsimler önemli değil hocam sadece fotoğrafı,biografisi ve 2 3 tweet atılmış olması önemli twitterda 10 hesap açıldıktan daha fazla açılmasına izin vermiyo aynı gün içinde 2 güne bölerseniz veya Hotspot gibi programlarla açarsanız kalan 10 hesabı riske girmez hocam :)

hocam 10 bugün 10 yarın açarım ...sıkıntı olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri