T
tilo
Guest
Pegasus hacim olarak 20*40*55 yazmış. Valizin uzunluğu 70 cm falan acaba yurt dışı uçularda sorun çıkarır mı?
Edit:55.40.25 çıktı
Edit:55.40.25 çıktı
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çıkarır. ne yazıyorsa o. 2-3 cm oynamalar olabilir ama 70cm nedir![]()
O nasıl bir valiz![]()
Sırt çantamda da aşıyordu hacim ve kg olarak ama geçiyordum
Ölçmedim de tahmini söyledim biraz sonra ölçecem
çıkarır. ne yazıyorsa o. 2-3 cm oynamalar olabilir ama 70cm nedir
Sana teknik vereyim.Normalde uçağa 1 kabin bagajı diyorlar.
Ben ek olarak sırtıma sırt çantası + kabin bagajı ile giriyordum uçağa. Ses etmiyorlardı.
Usta sen maşallah tecrübeli birisine benziyorsun o halde sana bir soru.
-Pegasus firması ile iç hatlarda diyelim ki 100tl ye tek yön bileti almak istiyorum. Fakat sitesine yönlendirdiklerinde koltuk seçmek için ücret istiyorlar. Ben koltuk ücreti vermek istemiyorum ne yapmalıyım? Teşekkürler
E hocam o zaman konuyu neden açtınRisk almak mantıklımı sence yurt dışı uçuşunda ? Diyelimki almadılar ve zaten haklılar , ne yapacaksın ?
Ayrıca ben kaç kere uçuş yaptım sırt çantasını 1 kişi tartmadı bile onu bagajla bir tutma.
Uçuşundan belirli bir süre önce havalimanında zaten check in yaptırman gerekiyor. Orada check in yaptırırken sana rastgele koltuk vericek , ama sen siteden özel koltuk alayım dersen ücret ödeyeceksin.
THY ile bilet alırsan özel koltuk seçiminde ücret almıyorlar. Pegasusta ücretle alacağın suyu bedavaya veriyorlar. İstanbuldan izmire bile sandviç ikram ediyorlar.
55.40.25 çıktı?
Türk havayollarıyla yaklaşık 10 a yakın yurtiçi 3 kerede yurtdışı uçuş yaptım dediğin sonuna kadar doğru. Pegasusla ilgili kafamda bu vardı bununda çözdüm teşekkürler. Şimdi ücretli koltuk seçmediğimiz zaman havalimanındaki check-in ile rastgele koltuk sahibi olabileceğimizi anladım![]()
Usta sen maşallah tecrübeli birisine benziyorsun o halde sana bir soru.
-Pegasus firması ile iç hatlarda diyelim ki 100tl ye tek yön bileti almak istiyorum. Fakat sitesine yönlendirdiklerinde koltuk seçmek için ücret istiyorlar. Ben koltuk ücreti vermek istemiyorum ne yapmalıyım? Teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.