Uçak Bilet İndirimi - DOLANDIRICI ALIŞVERİŞ YAPMAYIN..

O
  • Kullanıcı OnlineTeslimat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

OnlineTeslimat

Guest
plane-9.png

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Turna.com aracılığı ile uçak bileti alımlarında %30 indirim sağlıyorum.

* Yurtiçi, yurtdışı uçuşlarında geçerlidir.

İletişim için PM veya Skype.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Kendisinden 6 bilet aldım çok yardımcı oldu teşekkur ederim.Fiyat konusundada çok yardımcı oldu alacak arkadaşlar düşünmeden alabilir güvenilir bi arkadaştır.

Hocama çok teşekkür ediyorum ilgi alakasından dolayı. 3 adet bilet alındı. İhtiyacı olan arkadaşlar hiç çekinmeden ulaşsın

7:30 da ödeme geçtim hâlâ bilet bekliyorum bakalim
Edit: gece 04:12 de biletleme islemi yapildi

Donanımhaber Referansları

nj91GB.png

Son düzenleme:
Sitede gözüken fiyatlara ek % 25 indirim mi ? Hava yolu şirketi farkediyor mu yoksa sadece THY mi ?

hocam 4 ocak muş istanbul 2 yetişkin akrabalarım bilet almışlar 239 tl
şimdi aynısını karşılaştırdım 473.98 tl
%25 değil %50 indirim anca o fiyata getirir

hocam 4 ocak muş istanbul 2 yetişkin akrabalarım bilet almışlar 239 tl
şimdi aynısını karşılaştırdım 473.98 tl
%25 değil %50 indirim anca o fiyata getirir

Hocam bilet fiyatları anlık olarak iki katınada çıkabiliyor yarısınada inebiliyor bu fiyatı etkileyen birçok faktör oluyor en basiti bkz yorumunuzun cevabı 1:25'de;

https://www.youtube.com/watch?v=TDOO622ciYY

Tarih yaklaştıkça bilet fiyatları istisna durumlar harici artış gösteriyor.

hocam yurtdışı bileti alabilirim fakat güven işini nasıl ayarlayacağız ? Birde vize başvurusu için alacağım almadan önce rezervasyon şansımız var mı ? Vize kabul olursa %25 indirimli fiyatı ile ödeyip almanızı söylesem

hocam 2 gün önce çanakkaleye gitmek için bilet aldım keşke konuyu ozaman açsaydınız şimdi cepten boşa 25,30 tl vermemiş olacaktık.Bundan sonra bilet almadan önce r10 ve burayı didik didik edecem.

Arkadaşlar öncelikle genel bir bilgilendirme yapayım. Konu sahibi lütfen yanlış anlamasın.

İnternet geçmişi olan ve r-10 da üyeliği olanlar iyi bilirler. Bu tür mevcut satışların yasadışı yollarla puanlar vb ücretler biriktirildiği ve internet ortamında indirimli bilet vb satışlar şeklinde yapılmaktadır. Bir süre sonra bu 1 - 2 yıl zarfında da olabilir yasal olarak bazı uyarılar alabilirsiniz mahkeme vs kadar gider.

Satıcı arkadaş gerekli güvenliği ve şartları sağlıyorsa eyvallah. Ama şahıslar üzerinden yapılan indirimlerde biraz daha dikkat etmenizde fayda var.

Mesajım tamamen uyarı niteliğindedir. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın ;)

İndirim devam ediyor, donanımhaber üzerinde referanslarım mevcut.

Güven için hiç sıkıntı yok, turna.com %100 güvenilir. Sırf bu puanlar ile 4 tane akrabamın indirimli seyahat etmesini sağladım.

Merhaba kolay gelsin hocam 27ocak batman-ıstanbul yapacam pegasus mobil şubede fiyat 125tl gözüküyor sizin sitede ise 103tl gözüküyor buda %18-20 indirime deng geliyor.Bileti almak istiyorum ama site ne kadar güvenli olabilir?ayır etten hevale yorumunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri