Üçkağıtçı = Tarık Yiğit Tanrıverdi

toprakakn

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar. Bu arkadaş benden kanal almak istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Denemek için 1 adet kanal istedi. Bende sadece maili ve şifreyi kendisine skype üzerinden verdim. Kurtarma mailini vermedim. 10-15 saniye sonra Matrakmı geçiyorsun bu maile girilmiyor dedi. Kontrol ettiğimde "Şifre " 1 saat önce değiştirildi" uyarısı geldi. Ala ala dedim, 1 tane daha verdim. Ondada aynı şeyi diyince arkadaşın sıkıntılı olduğunu anladım. Bana inanmıyorsan TM ile bağlanıp sen gir başka sağlam bir kanalına dedi. Peki dedim. TM ile arkadaşa bağlanıp sağlıklı bir şekilde oturum açtım. Saftirik böylece ona güveneceğimi sandı. Tabi oturumu açtığım maile arkadaşın ip adresi anında işlendi. Bu onun farkında değil. Bu arada yemin üstüne yeminler etti, kendisinin değiştirmediğine dair. Şifresi değişen 2 mailin kurtarma mailleri ile birlikte geri aldım. Aldıktan sonra lokasyondan açılan oturumlara baktım, tabikide ben değiştirmedim dediği maillerle benim onun bilgisayarına girip açtığım mailimle ip si aynı.

Bu arkadaşın skype adresi : aslankul19

Skypedeki gözüken ismi : Tarık Yiğit Tanrıverdi

Forumdaki kullanıcı adı : http://www.ytpara.com/25835/aslankul19.html

İp adresi : 78.171.230.166

Skype de yazılı kanıtlar mevcuttur. Sizleri dolandırmasın diye konuyu açtım.
@era @mNote @Incubus @bemonth

Son düzenleme:
Aklını kullanan adam budur :D helal olsun benim gibi her seferinde aynı şeye düşen biei değilsin anlaşılan :D

Merhaba Arkadaşlar. Bu arkadaş benden kanal almak istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Denemek için 1 adet kanal istedi. Bende sadece maili ve şifreyi kendisine skype üzerinden verdim. Kurtarma mailini vermedim. 10-15 saniye sonra Matrakmı geçiyorsun bu maile girilmiyor dedi. Kontrol ettiğimde "Şifre " 1 saat önce değiştirildi" uyarısı geldi. Ala ala dedim, 1 tane daha verdim. Ondada aynı şeyi diyince arkadaşın sıkıntılı olduğunu anladım. Bana inanmıyorsan TM ile bağlanıp sen gir başka sağlam bir kanalına dedi. Peki dedim. TM ile arkadaşa bağlanıp sağlıklı bir şekilde oturum açtım. Saftirik böylece ona güveneceğimi sandı. Tabi oturumu açtığım maile arkadaşın ip adresi anında işlendi. Bu onun farkında değil. Bu arada yemin üstüne yeminler etti, kendisinin değiştirmediğine dair. Şifresi değişen 2 mailin kurtarma mailleri ile birlikte geri aldım. Aldıktan sonra lokasyondan açılan oturumlara baktım, tabikide ben değiştirmedim dediği maillerle benim onun bilgisayarına girip açtığım mailimle ip si aynı.

Bu arkadaşın skype adresi : aslankul19

Skypedeki gözüken ismi : Tarık Yiğit Tanrıverdi

İp adresi : 78.171.230.166

Skype deki yazılı kanıtlar mevcuttur. Sizleri dolandırmasın diye konuyu açtım.
@era @mNote @Incubus @bemonth

Skypeden ekleyip 5 TL yollayımda bir daha forumada girmesin bari 1 tl için bunları yapıyorsa :D

Bir insan ne kadar düsebilir adlı deneyi başarı ile tamamladik

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50 kuruş için insanlar dileniyor be 2 lira için bunu yapmış çok mu? yazıklar olsun...

denemek için kanala ne gibi şeyler uyguluyor acaba, kanalın denemesi mi olurmuş.

3 liralık şey için bunu yapan adam 30 liraya sülalesini satar lan :D böyle karaktersizler heeep çıkar hocam

Yılanın başını küçükken ezeceksin hocam elinizden geleni yapın valla bu tür konular canımı sıkıyor ya

Bundan sonra isteyene hocam denemek için mailler spama giriyor diyin :D Geçmiş olsun hocam bu arada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri