Ücretiz kanal takıp programı arıyorum

#GoodLuck

Kayıtlı Üye
sadece kanalların acık olup olmadıgını ve vıdeoları gostermesı yetıyor.bı mıktar eskı kanal var elımde kontrol amaclı kullanacagım.

hocam 25 tl ye var slowhandın süper çalışıyor bence boşuna ücretsiz aramayın

eskıden slowhanddan aldıgım vardı ama suan calısmıyor sanırım.onun ıcın konu acma gereksınımı duydum

Ben slowland kanal takip sistemini kullanıyorum memnunum 25 tl program ama çok işe yarıyor alacaksan al 25 birşey değil

Bio33 de programı ücretsiz sanırım bi bak istersen.

bunu ındırdım ama calıstıramadım yardımcı olurmusun
apikey mevzusunu mu yanlıs yapıyorum acaba

Hocam videoda nasıl api key alıntığını anlatıyor. Sanırım şurada takıldınız .Programın sağ alt köşesindeki ingiliz anahtarı ve tornavida resmi olan yerde (Nasıl Alınır ) yazısına tıkladığınızda bir sayfa açılmıyorsa videodaki 2- numarada mavi renkli link var onu el ile yazın ,bu şekilde giriş yapın

https://www.youtube.com/watch?v=xJqYvsltExU

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri