Ücretli Ücretsiz Adsense Hesabı Açacak

• Kullanıcı sancak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

sancak

Kayıtlı Üye
S.A arkadaşlar adsense hesabım sanırım mimlendi eklediğim tüm kanallar kapanıyor bana Ücretli Ücretsiz Adsense Hesabı Açacak biri varsa acil bekliyorum

Herhangi bir kanaldan basvuru yaparsan ortalama 3 4 saat içerisinde onaylanır.
Herkes bu sekilde açıyor yani kimse ek birsey yapmıyor hocam. Neden ücret ödeyesiniz?

A.slm kendin neden açmıyorsun hocam?
Sıkıntı nedir?

Adsense hesabımı daha önce başkası açmıştı ben açmamıştım bikaç gündür uğraşıyorum açamıyorum hocam youtube kanaldan başvurdum en son kabul edilmedi

Onaylanmamış ya da kapatılmış bir adsense hesabın varsa ve isim, adres bilgilerini aynı giriyorsan kabul edilmez.
Adresi farklı girersen kabul edilir.

youtubedan adsenseye başvurduğumda sitem içinde kullanabilirmiyim hocam bu hesabı ?

Kullanabilirsin kardeşim.

Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Youtube üzerinden adsense başvurusu yapıldığında onaylanırsa sadece barındırıcı adsense hesabı olur ve sadece youtube üzerinde kullanılır. Web sitesinde de kullanabilmek için ayrıca bir daha başvurmak lazımdır.

Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Youtube üzerinden adsense başvurusu yapıldığında onaylanırsa sadece barındırıcı adsense hesabı olur ve sadece youtube üzerinde kullanılır. Web sitesinde de kullanabilmek için ayrıca bir daha başvurmak lazımdır.

Yanlış bilgi vermiyorum,biraz daha araştırın forumu ;)
Sen rahat ol kardeşim kullanabilirsin.

sonuçta tüm kanallarımızı sorunsuzca o adsenseye bağlayabiliyoruz ama değil mi hocam

Ben adsense hesabının mimlenmesi gibi bir olaya inanmıyorum.Adsense hesabı
mimlendiyse zaten banı atarlar,hiç affetmezler sorun senın kanal açış ve video
yüklemenle alakalıdır hocam.

Ben adsense hesabının mimlenmesi gibi bir olaya inanmıyorum.Adsense hesabı
mimlendiyse zaten banı atarlar,hiç affetmezler sorun senın kanal açış ve video
yüklemenle alakalıdır hocam.

Herangi Bir Sorun Yaratan Kanal Yüzünden Adsenseye Bağlı Bütün Kanallarının Para Kapanmasını Kapatıyor ve O Adsenseye Yeni Kanal Bağlamana İzin vermiyor Yani Bağlar Bağlamaz Yada Kısa Bir Süre içide Para Kazanmayı Kapatıyor o Adsenseyi 6 Ay Kullanamıyorsun.

Herangi Bir Sorun Yaratan Kanal Yüzünden Adsenseye Bağlı Bütün Kanallarının Para Kapanmasını Kapatıyor ve O Adsenseye Yeni Kanal Bağlamana İzin vermiyor Yani Bağlar Bağlamaz Yada Kısa Bir Süre içide Para Kazanmayı Kapatıyor o Adsenseyi 6 Ay Kullanamıyorsun.

Arkadaş kanallarım kapanıyor demiş,para kazanmaları kapanıyor dememiş hocam.

baska isim soyisim adres dene hocam mac deiştir ip değiştir öyle dene birde yada başka gir bilgisayar ile dene olacaktır

Evet Hocam En iyisi Öyle Dene Başka İp Ve Pcden Hesap Aç Ve Adsenseye Bağla Bak Bakalım Kapanıyomu Sorun Gerçekten Adsensede mi Öğrenmiş Olursun

Evet Hocam En iyisi Öyle Dene Başka İp Ve Pcden Hesap Aç Ve Adsenseye Bağla Bak Bakalım Kapanıyomu Sorun Gerçekten Adsensede mi Öğrenmiş Olursun

hocam herşeyi denedim bilgisayarı formatladım charome yi kullanmıyorum artık firefox kurdum mac ve ip değiştirdim cclener kullanıyorum tertemiz gmail hesap açıp kanalı açıyorum video ekliyorum dolar yanıyor 1 gün sonra hesaba bağlıyorum 1-2 gün sonra para kazanmaya kapanıyor kanala bişey olmuyo kapanmıyor kanal

sonuçta tüm kanallarımızı sorunsuzca o adsenseye bağlayabiliyoruz ama değil mi hocam

Evet bağlayabilirsiniz

Yanlış bilgi vermiyorum,biraz daha araştırın forumu ;)
Sen rahat ol kardeşim kullanabilirsin.

10 senedir adsense kullanan biriyim forumu araştırmama gerek yok, içerik barındıcısı özelliği taşıyan adsense hesabı sadece youtube üzerinde kullanılır. Web adsense yayıncılığı için ayrıca incelenir hesabınız ve uygun görülürse web adsense yayıncılığı özelliği verilir.

Evet bağlayabilirsiniz

10 senedir adsense kullanan biriyim forumu araştırmama gerek yok, içerik barındıcısı özelliği taşıyan adsense hesabı sadece youtube üzerinde kullanılır. Web adsense yayıncılığı için ayrıca incelenir hesabınız ve uygun görülürse web adsense yayıncılığı özelliği verilir.

Kusura bakmayın ama doğru bildiğiniz yanlışlardan biri bu [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] açıklamıştı zaten Youtube adsensesi yani Hosted Accountlar site içinde kullanilabilir.Hala kullanılamaz şeklinde ısrar ediyorsanız Serkan üstadı konuya davet edelim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri