Ücretsiz Kanal Takip

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl

brocker

Kayıtlı Üye
Fazla kanalım olduğu için hangisi açık hangisi kapalı tek tek bakmak zor oluyor diye ufak bir php script yazmıştım onu paylaşmak istedim. Localhostta çalıştırmak isteyenler xampp yada wamp server kurmalıdır ve http ve mysql i çalıştırmalıdırlar.

Ekteki dosyaları xampp kurduysanız htdocs klasörüne wamp kurduysanız www klasörüne atın sonra aşağıdaki linki çalıştırın. xampp server indirme linki

Database oluşturma Linki:
Kod:
http://localhost/install.php

Kanal Ekle linkine tıklayın. Kanal adı eklerken www.youtube.com/user/ytparadeneme yada www.youtube.com/channel/8128sasm12121847474 gibi olan kırmızı yerleri yazmanız gerekiyor.

6sv0.jpg

zwsy.jpg

uq2p.jpg

Localhostta çalıştaramayanlar kurduğunuz server da curl ve openssl kapalı olabilir php.ini dosyasına girip bunları aktif edebilirsiniz.
;extension=php_curl.dll
;extension=php_openssl.dll
Bunların başındaki ; ları kaldırıp apache serverı durdurup yeniden başlatın sorununuz düzelir. php.ini dosyası eğer xampp kurduysanız c:\xampp\php\php.ini yolunda oluyor wamp server da da aynı şekilde php dosyasının içersinindedir.

Scriptin görselleri [MENTION=90]Ceo[/MENTION] arkadaşımıza aittir.

Bendeki kanallarda açık.
kapanmaz inşallah
:D

Bu sistemde kanallarınızın Youtube.com/kanaladı girmenize gerek kalmadan görebileceksiniz.
En büyük avantajı zamandan tasarruftur.
Hiçbir sunucuda dosyanız barındırılmaz.
Zaten kendi PC'nize kurup çalıştıracaksınız.
Şifre felanda girmeyeceksiniz.
Kimseye birşeyler gitmeyecek.
Bu konuda rahat olabilirsiniz.

Programın görüntüsünü brocker göstermiş.
mailden sonraki yerde kanal adı girilcek / kısmından sonraki tüm kısmı alın.
Açıklama size kalmış, ne kanalıysa onu yazabilirsiniz.

Edit : Programın son Görüntüsü

Kanaldaki Abone ve izlenim sayılarıda yazıyor artık.
Kanal adı kısmından kanal adınıza tıklayarak YT kanalınıza direk ulaşabiliyorsunuz.

Çok mantıklı.Emeğine sağlık.Önerim o durumları Açık Yeşil renk Kapalı kırmızı renk yaparsan direk farkedilebilir.

Açık: Kırmızı
Kapalı: Mavi
ama istersen index.php içinden renkleri istediğin gibi değiştirebilirsin

Çok çok makbule geçti hocam ellerine sağlık,teşekkür ederim.Kullanımı çok pratik ve son derece güvenli.

ben ne yapıcam anlamadım :D ...
bahsedilen linklere girince hiç bişe çıkmıyor. hata google chrome çıkıyor...

YA BU İŞ GÜVENLIMI GERÇEKTENDE NE BİLEYİM. UKADAR ÇOK DİLENCİ VARKİ PİYASADA HER AVUÇ AÇANA NASIL ŞÜPHE İLE BAKIYORSAK (GERÇEK İHTİYAÇ SAHİBİ DEĞİLDİR BUNLAR KATAKULLİCİ DİYE)

ARTIK İYİLİK YAPIP, BLGİSİNİ ÜCRETSİZ PAYLAŞANLARADA (ACABA BU İŞTE BİR İBNELİK Mİ VAR DİYE) YAKLAŞIYORUZ :D SORUN SENDE DEĞİL BİZLERDE TABİKİDE... YANLIŞ ANLAMA
mrspak_fare2.jpg

PROBLEM BİZDE SENDE DAĞİL DOSTUM.. YANLIŞ ANLAMA AMA HERKSİN AKLINA İLK BU GELİYO İŞTE...

YA BU İŞ GÜVENLIMI GERÇEKTENDE NE BİLEYİM. UKADAR ÇOK DİLENCİ VARKİ PİYASADA HER AVUÇ AÇANA NASIL ŞÜPHE İLE BAKIYORSAK (GERÇEK İHTİYAÇ SAHİBİ DEĞİLDİR BUNLAR KATAKULLİCİ DİYE)

ARTIK İYİLİK YAPIP, BLGİSİNİ ÜCRETSİZ PAYLAŞANLARADA (ACABA BU İŞTE BİR İBNELİK Mİ VAR DİYE) YAKLAŞIYORUZ :D SORUN SENDE DEĞİL BİZLERDE TABİKİDE... YANLIŞ ANLAMA
mrspak_fare2.jpg

PROBLEM BİZDE SENDE DAĞİL DOSTUM.. YANLIŞ ANLAMA AMA HERKSİN AKLINA İLK BU GELİYO İŞTE...

Yok üstüme alınmadım zaten paylaştığım ufak bir php script içinde exe yada türevleri yoktur. bilgisayarınızda xampp yada wampp server kurulu olması yeterli zaten localhostta çalışacağı için sizden başkası girip kanal isimlerinize bakamaz.

Kanal Adı tablosundaki elemanlara link vermek istedim beceremedim,rica etsem yardımcı olur musun ? tekrar teşekkürler
tfd1q.png
[/url][/IMG]

2 kanalla çalıştığım için şu gereksinim duymuyorum ama ilerisi için lazım olur diye indirdim scripti. Teşekkürler emeğin için..

Kanal Adı tablosundaki elemanlara link vermek istedim beceremedim,rica etsem yardımcı olur musun ? tekrar teşekkürler
tfd1q.png
[/url][/IMG]

Onu php den biraz daha anlayan arkadaşlara sorman gerekiyor :) Çünkü bazı kanallar user/kanaladi diye giderken bazıları channels/q8wq7wq7jjjs gibi oluyor bunları ayırıp ona göre linklemek gerekebilir.

Onu php den biraz daha anlayan arkadaşlara sorman gerekiyor :) Çünkü bazı kanallar user/kanaladi diye giderken bazıları channels/q8wq7wq7jjjs gibi oluyor bunları ayırıp ona göre linklemek gerekebilir.

anladım sağol çok işime yarayacak :)
forumda Php den anlayan arkadaş çok var,inşallah içlerinden biri bu mesajımı görüp yardımcı olur :)

hostinde kullanmak istesek nasıl yaparız ?

hostinde kullanmak istesek nasıl yaparız ?

cfg.php ve veri.php dosyasındaki mysql bilgilerinizi kendi hostunuz göre düzenlemelisiniz. Daha sonra hostunuzda şifreli bir klasör oluşturup dosyaları oraya atarsınız sizden başka kimse giremez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri