Arkadaşlar gmail açamıyorum.Telefon doğrulama istiyor.İnternetten araştırdım.Bir ücretsiz mail adresi aldım ancak sonra o da telefon doğrulaması istedi.Size sorum telefon doğrulaması istemeden mail adresi alabileceğim siteler varsa isimlerini yazar mısınız?
Elbette, işte ücretsiz e-posta hizmeti sunan bazı popüler siteler:
Gmail (Google) - gmail.com
Googleâın sunduğu bu hizmet, geniş depolama alanı ve entegre Google hizmetleri ile oldukça popülerdir.
Outlook (Microsoft) - outlook.com
Microsoftâun ücretsiz e-posta hizmeti, Office 365 entegrasyonu ve kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir.
Yahoo Mail - mail.yahoo.com
Yahooânun sunduğu bu hizmet, geniş depolama alanı ve kullanıcı dostu arayüzü ile popülerdir.
ProtonMail - protonmail.com
Güvenli ve şifreli e-posta hizmeti arayanlar için ProtonMail iyi bir seçenektir.
Zoho Mail - zoho.com/mail
Özellikle küçük işletmeler ve profesyoneller için uygun olan Zoho Mail, ücretsiz bir plan sunar.
Yandex Mail - mail.yandex.com
Yandexâin sunduğu bu hizmet, geniş depolama alanı ve kullanıcı dostu arayüzü ile tercih edilebilir.
Mail.com - mail.com
Farklı alan adı seçenekleri sunarak kullanıcılarına kişiselleştirilmiş e-posta adresleri oluşturma imkanı sağlar.
Bu sitelerden birini seçerek kolayca ücretsiz bir e-posta hesabı oluşturabilirsiniz.