barsgultekin3
Yasaklanmış
Az önce denedim 10 sn sürmedi ücretsiz mükemmel ama şöyle bişey aklıma takıldı ıp mi değiştireyim yoksa yeniden vds mi kurayım önerilerinizi bekliyorum spama düşmemek için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5-6 aydır bu işi yapıyorum 1 kere İP değiştirmedim.
Az kanal çalışıyorsanız değiştirmeye gerek yok tabiki, günlük 20-30 kanal üzeri çalışan çok kişi var , bu durumda ip değiştirmekden başka seçenek kalmıyor.
hocam aynı ipden gün içinde 5 kanala girmek bile sıkıntıya sokuyor benim öyle 90 kanalım kapandı pat diye
Arkadaşım senin açtığın konulara yada farklı konularda verdiğin cevaplara dikkat ediyorumda hep birşeyler biliyor havası yok o değil yok bu değil farklı birşey ama size söylemem edası filan var. Garip
Az önce denedim 10 sn sürmedi ücretsiz mükemmel ama şöyle bişey aklıma takıldı ıp mi değiştireyim yoksa yeniden vds mi kurayım önerilerinizi bekliyorum spama düşmemek için
Arkadaşım senin açtığın konulara yada farklı konularda verdiğin cevaplara dikkat ediyorumda hep birşeyler biliyor havası yok o değil yok bu değil farklı birşey ama size söylemem edası filan var. Garip
Arkadaş her açtığın konu havada kalıyor.Bir konu açıyorsun kimseye bir faydasıya yok sadece böbürlenme.Şöyle yaptımda süper oldu, eeee nasıl yaptın kardeş,alakasız cevaplar. önceki konundada aynısını yaptın http://www.ytpara.com/video-edit-programlari-ve-anlatimlar/65810-60gb-ramli-vpsde-render-denemem-3.html merak ettik bişeyler soruldu verdiğin cevaplar ortada... EGOLARINIMI TATMİN EDİYORSUN SEN BİZİMLE BİLADER...
---------- Spam Engelliyici 01:08 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------
Hocam bende yazdım şimdi dayanamadım sende yazmışsın,sıktı artık.
[MENTION=18588]barsgultekin3[/MENTION] bu vds olayını bizimle paylaşmayı düşünüyormusnuzu hocam ?
forumun genel havası bu ayak uyduruyorum ,evet garip biriyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.