Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şunu sormak istiyorum:Siz bu yöntemle youtubedan ödeme aldınız mı?
hangi yöntemle anlamadım?
Şimdi siz vds kurmayı anlatmışsınız galiba videonun en başındaki yazdığınız yazıya baktımda youtubedan bu yöntemle ödeme alabildiniz mi onu soruyorum?
Edit:Hocam sadece yöntemi anlatmışsınız denememişsiniz şimdi dikkat ettim.
---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:43 ----------
Ya birde şunu anlayamadım: vds ile vps dedicated adanmış,private özel oluyor farkı nedir?Amazonunkine baktım sanal kart 1 $ olması gerekiyormuş blogda gördüm 1 yıllık vps anlatmış kimi vds anlatmış ancak son zamanlarda sorun çıkıyormuş.146$ fatura çıkmış birine.Kullanan var mı arkadaşlar bu amazon vds/vps?
sanal kart kullanmaktaki amaç o zaten hocam sen tutupta kullandıgın kredi kartını girersen fatura çıkabilr karsına ama sanal karta belli bir ücret adıyacaksın içinde sanal kartta para olmayınca en kötü ihtimal vdsyi kapatırlar ilerde borç çıkmaz sana
amazon - azure - google
bu üçününde 1$ karşılığında sunmuş olduğu vdsleri kullandım.
buralardan aldığım hesaplarla:
-kanal açtım
-video yükledim
-adsense açtım
-ödeme aldım
-banlanan adsenselerim kapanan kanallarım oldu (bunun vds'lerle alakalı olduğunu sanmıyorum. sonuçta spam çalıştığımdan normal)
upcloud.com 'da kullandım. ancak burada sadece 2 farklı ip imkanı sunduğundan ve sistemler çok kısa sürede iptal edildiğinden (en azından benim kullandıklarım en fazla 2-3 gün açık kaldı) pek kullanamadım.
ek olarak: mutlaka SANAL KART ile işlemlerinizi yapın. aksi halde hiç ummadığınız tutarlar farkında olmadan hesabınızdan çekilebilir.
Hocam şunları sormak istiyorum:
1)vds ile vpn arasındaki fark ne?Hangisi youtube için daha güvenli?
2) Kullanıcı adı adres falan fake girdiniz demi?Beni telaşlandıran şuaypal/Sanalkartla nasıl yapıcam bilmiyorum ama google bilgilerimi elde ederse gene banlanırım o yüzden sordum.
1-) bildiğim kadarıyla vps'de bir sunucunun bölümlendirilerek kullanılması
vds ise, sunucunun kendisi..
genel olarak bu şekilde ifade edilebilir herhalde
2-)adres bilgileri içinde gerçekte var olan bir mahalle - cadde - site - posta koduyla birlikte - sallamasyon blok ve daire numaraları girerim genelde
bildiğim kadarıyla hiçbirinde paypal ile provizyon aşamasını geçmek mümkün değil.
sanal kart içinde bir kredi kartınız olması lazım ve ona bağlı açacağınız sanal karta limit verip işleminizi gerçekleştirirsiniz. daha sonra limiti sıfırlarsınız (dilerseniz sanal kartı silebilirsiniz ama o zamanda provizyon için çekilen 1$ tutarı hesaba geri dönme süresi uzar)
Kredi kartı olmadan olmuyor mu hocam bu sanalkart?
entropay.com ile açabilirsin (içine en az 5$ kredi yüklemen lazım)
önce 1 tane açmana izin verir. ilgili doğrulamaları yaparsan (adres - kimlik vs) 5 tane falan sanal kart açmana izin veriyor sistem.
Ben entropay ilede aldım kredi kartından sanal kart oluşturupta aldım ama her seferinde 5 dk sonra HESAP DEVRE DIŞI BIRAKILDI diyor.Herşeyide farklı giriyorum.
azure ve google bi şekilde yakalıyo evet.
ama amazondan yaklaşık 1-2 ay önce 2 hesap açmıştım.
birini yaklaşık 25 gün falan kullandım.
diğerinde yüksek özellikle vps açtığım için 2 gün sonra bloke oldu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.