Ücretsiz Vps Gir İçeri...

BuAŞK7Beni

Yasaklanmış
Merhaba arkadaş öncelikle video Paylaştım diye ban yermiyim bilmiyorum sordum Ban yersin diyen kimse olmadı paylaşmamı istedi arkdaşlar.
Vps Özellikleri
Free Vps Features
----------------------------
Intel® Core™i3-540 / i5-760
Ram : 1GB
Disk space: 50GB
Bandwidth: 200GB
FREE Server Management
FREE CloudFlare CDN
------------------------------------
And You can use the way get money from the site
It is a referral 10 people to register on the site
After referral will be $ 10 in your account
Your Referral Link
----------------------------------------*---------- -
Ways to withdraw funds
Using Paypal Bank
By payza
By check receive on your bank account
Mlahozh possible to send money via e also
----------------------------------------*---------- ---
withdrawal minimum of $ 10 you can take another $ 10 after the first gain
Thanks
3 Jelly Host

Ref : 3 Jelly Host , Free Unlimited Space Disk , Unlimited Bandwidth , Free Email Addresses , Free Ftp , Free Databases , Free Domain From 3 Jelly

uc43m.png

Free Vps-Ücretsiz Vps- Intel® Core™i3-540 / i5-760 - YouTube

Arkadaşlar çok profesyonel çalışmıyorsanız 500MB üzerinde video atmiyorsanız bulaşmayın VDS e varsın 1 gün sürsün. ipsi daha önce nerelered kullanılmış evveliyatini bilmediğiniz bir ip üzerinden iş yapmayın. Belki adam 10larca adsense banlattı o hesaptan? Kara listede belki?

Kendiniz alıp kurdunuz mu ? 3jelly scam sitedir.
Valla bende scam oldugunu bılmıyodum bu yuz den ban yemem inşallah :(

---------- Mesaj saat 02:10:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:38 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar çok profesyonel çalışmıyorsanız 500MB üzerinde video atmiyorsanız bulaşmayın VDS e varsın 1 gün sürsün. ipsi daha önce nerelered kullanılmış evveliyatini bilmediğiniz bir ip üzerinden iş yapmayın. Belki adam 10larca adsense banlattı o hesaptan? Kara listede belki?
nasıl kardeş

zaten direk kullanamassınız 20 tane referans istiyordu en son

Hocam biz VDS'lerden adsense kontrolü yapmıyoruz ki zaten.Kanallara video atıyoruz sadece.Giderse kanal gider.Adsense'e sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

10-20 liralık şey için değmez uğraşmaya birde kanal tehlikeye girebilir

Hocam biz VDS'lerden adsense kontrolü yapmıyoruz ki zaten.Kanallara video atıyoruz sadece.Giderse kanal gider.Adsense'e sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Bir kanal gitti mi, adsense e bağlı bütün kanallar gidiyor diye biliyorum

Mesele kanalın gitmemesi zaten. Ben 1 kanalimin gitmemesi için 1 telifli ufak tefek kanalları bile başka bir adsense taşımaya başladım. Durum ciddi.

20 referansa açıyorlar vps yi boşuna uğraşmayın

hiç soruyonuzmu nedne bize bedava vps veriyorlar ???? akıllı olun bulaşmayın ayda 30 tl vds ye veremiyorsan zaten yapma bu işi.....

kaç kanal olana kadar vds gerekmez
yani kaç kanaldan sonra vds kullanayım. görüşünüz nedir.

denedim bunu ben bulaşmayın yalan dolan

20-30 lira vds ye vermek istemeyen hiç yapmasın bu işi bunla yapabilsen daha 2 gün sonra pert olursun

arkdaslar 20 tane Ref ile sınırsız oluryor 10 tane ref ile de banka hesbına para yatıyor 10 dolar 20 lira yani araştırmaları yapacagım bu gun yarın bilgileri verır ım

Yalan hiç uğraşmayın.Kocaca yazayım site SCAMDIR.20 kişi kayıt etmiştim VDS filan verdiğide yok para mara verdiğide yok şuanda VDS veren kredi kartı hariç Cloudsigma ve Upcloud firmalarıdır onlardada bloklandı zaten mailler alınmıyor sağolsun bazı arkadaşlar 10 tane alınca :D.Kısacası 25 TL verin gidin VDS alın vdsmerkezini öneririm hızı çok iyi 400 mbps altına inmedim 4 gündür.Birde arkadaşlar lütfen araştırmadan her önüne gelen şekilde ücretsiz vps var diye konu açmayın önce bir araştırın öğrenin ondan sonra açın.

Teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri