Üçüncü Taraf Eşleşen den sıkıntı çıkar mı

• Kullanıcı grcn37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

grcn37

Kayıtlı Üye
Üçüncü Taraf Eşleşen den sıkıntı çıkar mı para kazanma olan kanalda ?

Çıkmaz, hatta kabul edip üzerine not ekleyerek yönlendirmeler yaptığım videolar uçuşta.

bir kanalda 2 den fazla tutma...
çıkmaz diyende 5 tane tutmuş mu merak ettim.

Hiçbir şey olmaz. Bende yüzlerce var.

bir kanalda 2 den fazla tutma...
çıkmaz diyende 5 tane tutmuş mu merak ettim.

Bende aylardır 50'e yakın bir kanalda 200-300 tane bir kanalda durdu hiç bir sorun yok.

daha yeni bir tane var ?

Hiçbir şey olmaz.

Hiç bişe olmaz diyenlerin kanalları kaç günlük acaba üçüncü eşleşenleri kanalda tutmak para kazanmasını kapatabilir ama ne zaman kapanır belli olmaz

25 Haziran'da açılma.(2013) İçinde 250'e yakın eşleşen olan bir kanal. Toplam 1200 video. Eşleşenler arasında Doğan TV- Trt ve onlarca farklı müzik sahipleri bulunmaktadır.

bazı kanalların para kazanması kapatılıyor...
benim 3 eşleşende,dünya engeli falan yokken sıfır telifli kanal eşleşen kabul ettim diye kapanmıştı.

Hiç bişe olmaz diyenlerin kanalları kaç günlük acaba üçüncü eşleşenleri kanalda tutmak para kazanmasını kapatabilir ama ne zaman kapanır belli olmaz

Partnerde hiçbirşey olmaz hatta 3. Taraf gelenlerden para bile kazanabilirsin.

Çıkar diyen arkadaş da yanlış çıkmaz diyen arkadaş da yanlış yönlendirmiş..

Bu tamamen 3. taraf içeriğin kimden geldiğiyle ve içerik sahibinin insiyatifiyle ilgili bir durum..Bir diziyi full sezon yüklersiniz sadece 1 tanesi eşleşene takılır içerik sahibinin bu şekilde radarına girerseniz bütün bölümlere telif yağdırır.. veya kişisel bir video hazırlarsınız para kazanma amacı olmayan bir kanala yüklersiniz 10 sene de kalsa sorun çıkartmayabilir ama içerik sahibi kaldırmak istediği ana o videoyu kaldırır

Risk faktörü en azdır.
Ancak yt de ne olacağı belli olmaz. Tedbir şart.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri