Uçuşta Yardımcı Olunur

cesurbey

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Aynı gün olan uçuşlarınızda yada takribi 1 hafta içinde uçulacak uçuşlarınızda uygundan yardımcı "olunabilir".

Ultra promosyon olanları direk alın, hiç sormayın.

Lütfen nokta atışı kesin uçuşu tüm detayları ile soralım. (Kalkış-varış-firma-tarih-saat Net olarak)

İhtiyacı olanlar/düşünenler/uğraşanlar PM den ulaşabilir.

Selamlar

Son düzenleme:
Anlataya gideceğim ankaradan mil hakkımda bir bilgim yok yardımcı olur musun normalde ne kadar daha kaarlı gidebilriim

Bu tarz iftira, yalan, konu baltalama mesajları yazana cevap vermeyip rapor etmekteyim.

İlanımız günceldir.

Bu tarz iftira, yalan, konu baltalama mesajları yazana cevap vermeyip rapor etmekteyim.

İlanımız günceldir.

Hocam böyle bir iddaa karşısında bırak rapor etmeyi, savcılığa suç duyurusunda bulunman gerekir. İtham edilen şey farkında mısın ''Hırsızlık'' o yüzden dikkatli olun.

Hocam böyle bir iddaa karşısında bırak rapor etmeyi, savcılığa suç duyurusunda bulunman gerekir. İtham edilen şey farkında mısın ''Hırsızlık'' o yüzden dikkatli olun.

Aynı anda r10'nda konu açtı. Belgeleri konuldu yalanının , şimdi özür diliyor, tabii ki kabul etmeyeceğim.

Muhtemel alacağı ceza sonrasında ekran görüntülerini de yönetime göndereceğim ki neyin ne olduğu görülsün.

Ayrıca zaten rapor ettim, kanıtsız delilsiz böyle birşey yazanın forumda tutulmasına izin verilirse vay haline forumun

Edit geldi:

İftiracı, Yalancı bir veletin son hali:Son tahlilde cin olmadan şeytan çarpmaya çalışan, yalancı, iftiracı bir Veled'in Anatomisi - The [MENTION=10973]sitting[/MENTION] Redemption (Bkz.Shawshank Redemption - Esaretin Bedeli) :D

Sonuç: Sınırsız ban

Link: http://www.ytpara.com/sikayetim-var/104110-sitting-adli-iftiraci-uyenin-yalanlari.html

Bu şekilde haysiyet cellatçığı olmaya çalışan (onu da olamamış) veletlere karşı, Yönetimin ve Sn [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] un hassasiyeti için ayrıca teşekkür ederim.

Konumdan iftira atmıştı, sonucu da konumdan paylaşıyorum.

Son düzenleme:
Hocam uygun uçak bileti mi ayarliyorsunuz? Konu hakkinda pm alabilir miyim?

Konuyu baltalamak istemem ama seyehat acentamız var dün bi müşteri arayıp bilet aldı ardından başka biri arayıp kredi kartının kendisinin olduğu başkası tarafından kopyalandığını söyledi.Doğruluğunu teyit edip uçuşu iptal ettik. Buradan diyelimki ben bilet aldım benim başıma böyle bişey gelmeyeceğinin garantisi var mı? Bu işi resmi olarak belgeli mi yapıyorsunuz el altından mı ?

Dönüşler yapıldı,

Kötü anılara yada sözde şeyler yazarak konu baltalayıcı mesajlara cevap bile vermeyip rapor etmekteyim, konu dışı alakasız mesaj yazmak ile yada dıdımın dıdısına böyle olmuş diyip hadi anlat diyerek olmuyor bu işler. Örnekteki durumlar her türlü sektörde yapılan illegal şeylerdir, bundan örnek ile konuma yazmak bile baltalamadır, konu rapor edilmiştir, devamında şikayet konusu açılacaktır. Kimse kimseyi hadi anlat Nasıl yaptığını yoksa sen öylemi böylemi allıyorsun diyerek itham edemez.

İşlemlerimiz tüm hızıyla ve Cesurbey kalitesi ile devam etmektedir.

Son düzenleme:
Dönüşler yapıldı,

Kötü anılara yada sözde şeyler yazarak konu baltalayıcı mesajlara cevap bile vermeyip rapor etmekteyim, konu dışı alakasız mesaj yazmak ile yada dıdımın dıdısına böyle olmuş diyip hadi anlat diyerek olmuyor bu işler. Örnekteki durumlar her türlü sektörde yapılan illegal şeylerdir, bundan örnek ile konuma yazmak bile baltalamadır, konu rapor edilmiştir, devamında şikayet konusu açılacaktır. Kimse kimseyi hadi anlat Nasıl yaptığını yoksa sen öylemi böylemi allıyorsun diyerek itham edemez.

İşlemlerimiz tüm hızıyla ve Cesurbey kalitesi ile devam etmektedir.

Hocam Report ediyorsunuz da; Siz bir ticaret konusu açmışınız, hali ile üyelerde kafasındaki soru işaretlerini soruyor, ileride ben böyle bir problem yaşarmıyım diyor, Sizin yapacağınız, konunuzu savunmak olacaktır.

Daha önce yaşanan olay ile bu olayı kıyaslayamazsınız, daha önceki olayda şahsınıza hakaret vardı, gereken ceza verildi fakat burda yapılan işlem ile ilgili yaşanabilecek olumsuzluklar ile ilgili sizden fikir istiyorlar.

Siz ticaret yaparken iyi yada kötü yorumlar, eleştiriler gelecektir fakat sizin konunuz ile ilgili eleştirileri siz savunacaksınız, yok ben en ufak eleştiri de konumu eleştiren her kim olursa olsun banlanmasını isterim derseniz, kusura bakmayın öyle bir dünya yok. Bu eleştiriler konunuzu baltalamak değil, insanların bu konu ile ilgili yaşadığı geçmişteki sıkıntılı durumlar, soru soruyorlar, sizde sakin bir şekilde cevaplayın, cevaplamayacaksanız, bu eleştiriler sizin sinirlerinizi bozacaksa, forum da satış konusu açmayın o zaman..

İyi forumlar,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri