ucuz laptop aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,evde kullandıgım laptobun artık tek ayagı çukurda,gitti gidecek.sürekli sorun çıkarıyor ve artık beni delirtmeye başladı.

bu yüzden uygun fiyatlı,temiz bi laptop arıyorum.sadece netde dolaşıyorum,vdslere baglanıyorum ve film izliyorum.buna uyacak her türlü laptop işimi görecektir.bi i7 filan almak isterdim tabi ama bu ara nakit konusunda bi sıkışlık var,bu yüzden ucuz bişeyler bakıcaz mecburen ve ürünü kontrol etmeden para istemezseniz sevinirim :) netten aldıgım son pc kasası ve monitör bozuk çıktı,elimde kaldı :p

şuan kullandıgım laptobun özellikleri;
celeron cpu [email protected] ghz işlemci
2 gb ram
1 gb ekran kartı (hatırlamıyorum,incelemedimde hiç ama onboarddur kesin.bu antikada harici yoktur)

kırık,bozuk vb ürünlerle ilgilenmiyorum.dedigim gibi zaten var öylesi elimde.bana yukarıda saydıgım işlerde sorun çıkarmayacak,bu veya biraz daha yukarısında bi laptop gerekiyor.ürün bilgileri ve fiyatı buradan yada pmden iletebilirsiniz.uygun gördügüm birisini bian önce almaktan yanayım...

not : yüksek özellikli,bilmem kaç bin tllik ürünleride boşuna yazmayın lütfen.dedigim gibi nakit sıkıntısı var şuan,sizide benide boşa yormuş olursunuz :p

Son düzenleme:
Sıfırmı alırsın ikinci el mi denk gelir bilmem ama. İlk soracağın fan sesi olsun. Kesinlikle fan sorunu olan laptop alma seni daha fazla çıldırtır

Sıfırmı alırsın ikinci el mi denk gelir bilmem ama. İlk soracağın fan sesi olsun. Kesinlikle fan sorunu olan laptop alma seni daha fazla çıldırtır

evde pek durmuyorum,genelde masaüstü pcdem çalışıyorum ama gece eve gelince bikaç saat film izleme,nette gezme için filan laptop gerekiyor işte hocam.bunun içinde gidip sıfır,pahalı bişey almayı düşünmüyorum.ikinci el arıyorum yani.fan konusunda haklısın,güzel bi noktaya degindin.teşekkürle ;)

İ5 - 1 Gb Ekran Kartı - 4 GB Ram bi tane pc var benim HP Marka.
İstersen yarın resimlerini atarım. PC nin sorunu yok kozmetik olarak iyi durumda. Pili çok ağır bir işlem yapılmazsa 35-40 dk götürür. Yıpranmadı yani cihaz çok fazla.
Yarın ulaşırsan görüşelim.

Cihazın internetten alınma resmi bu:
it_photo_159043.jpg

İ5 - 1 Gb Ekran Kartı - 4 GB Ram bi tane pc var benim HP Marka.
İstersen yarın resimlerini atarım. PC nin sorunu yok kozmetik olarak iyi durumda. Pili çok ağır bir işlem yapılmazsa 35-40 dk götürür. Yıpranmadı yani cihaz çok fazla.
Yarın ulaşırsan görüşelim.

Cihazın internetten alınma resmi bu:
it_photo_159043.jpg

fiyat nedir?

aynen,fiyat nedir hocam?ve sen şimdi yazınca aklıma geldi,bataryasının bi önemi yok benim alacagım cihazın.prize takılı kullanıyorum sadece.laptobunu satmak isteyen arkadaşlar tam olarak modelinide yazarsanız sevinirim :)

aynen,fiyat nedir hocam?ve sen şimdi yazınca aklıma geldi,bataryasının bi önemi yok benim alacagım cihazın.prize takılı kullanıyorum sadece.laptobunu satmak isteyen arkadaşlar tam olarak modelinide yazarsanız sevinirim :)

asus x550jx xx097h

- 15,6'' lcd hd ekran
- nvidia ge force gtx 950m (2gb) ekran kartı
- intel i7 - 4720hq işlemci
- 256 gb samsung pro ssd
- 8gb ram

* 1.900 tl

Bence hp dusunmeyin alan herkes isinma sorunundan yakiniyor

Eylül 2014 ten beri hp kullaniyorum ve Adanada yaşıyorum 1 kez ısınmadı, oyun oynamıyorum oyun oynarken ısınır mi bilemem fakat günlük işler için ideal

Mobil Mesaj

ikinci el birsey arıyorsan notbook degılde netbook olursa bende ıkıncı el netbook var garantısı bıttı ama ıs gorur sadece net kullanıcam dedıgınız ıcın dedım asus marka.
2g ramı var.
ozeldne yazarsınız hocam dusunursenız

r10.net üzerinden bir arkadaşdan 6 sene önce haier t5b almıştım 350 tlye hala kullanıyorum :) (üstüne yaptığım tek masraf +2 gb ram (40 TL) eklemekti...)

Aslında ikinci el laptop almak yerine teknosadan alacağınız 1000 tl civarı asus vb laptoplar dediğiniz işi tam anlamıyla görür fazladan bir 200 tl verip kaskoda yaptırırsınız laptopun basına bisey geldimi masrafa cok oluyor.

Toshiba c655 cihaz verebilirim 450 tl e .
her keseye uygun cihaz var elimde.300-10.000 arası.

Fatih hocam, netbook al o zaman sony olabilir grundig olabilir,tablet gibi yanında götür isteğin yere taş çatlasın 250-350 arası daha yüksek fiyat biçenlerden de alınmaz zaten gerek yok.Tertemiz pc bir tane de adsense aç ona çıkartsın parasını :D

arkadaşlar,evde kullandıgım laptobun artık tek ayagı çukurda,gitti gidecek.sürekli sorun çıkarıyor ve artık beni delirtmeye başladı.

bu yüzden uygun fiyatlı,temiz bi laptop arıyorum.sadece netde dolaşıyorum,vdslere baglanıyorum ve film izliyorum.buna uyacak her türlü laptop işimi görecektir.bi i7 filan almak isterdim tabi ama bu ara nakit konusunda bi sıkışlık var,bu yüzden ucuz bişeyler bakıcaz mecburen ve ürünü kontrol etmeden para istemezseniz sevinirim :) netten aldıgım son pc kasası ve monitör bozuk çıktı,elimde kaldı :p

2 gb ram
1 gb ekran kartı (hatırlamıyorum,incelemedimde hiç ama onboarddur kesin.bu antikada harici yoktur)

kırık,bozuk vb ürünlerle ilgilenmiyorum.dedigim gibi zaten var öylesi elimde.bana yukarıda saydıgım işlerde sorun çıkarmayacak,bu veya biraz daha yukarısında bi laptop gerekiyor.ürün bilgileri ve fiyatı buradan yada pmden iletebilirsiniz.uygun gördügüm birisini bian önce almaktan yanayım...

not : yüksek özellikli,bilmem kaç bin tllik ürünleride boşuna yazmayın lütfen.dedigim gibi nakit sıkıntısı var şuan,sizide benide boşa yormuş olursunuz :p

merhaba hocam A101 e 3 kasim da acer intel celeron ES1-571-531 modelleri 4gb ram 500gb ozellikli 2 notebook geliyor 699tl ye benimde ihtiyacim var bu ozellikler nasil

özellikle film izlemeye kullandıgım için netbook düşünmüyorum,malum ekranları ufak onların :) ayrıca sıfır alıcak olsam zaten gider direkt i7 işlemcili,canavar gibi bişey alırım ama benim için tamamen gereksiz masraf olur.hani bagzı insanlar vardır,masaüstü pcyi çok sever ama laptopları kolay kolay kullanamaz,sevmez.işte onlardanım bende :D en az 10 yıl oldu televizyon izlemiyorum,ne izleyeceksem indirip gece laptopda izlemeye alıştım.bi bunun içinde gidip binlerce tl vermek tamamen lüzumsuz harcama olur :)

İkinci elden ağzınız yanmış bence hala hataya düşüp ikinci el almayın.
Sadece film ve nette gezmek için ise 1500 civarı sıfır laptoplar var, al başın ağrımasın.
İşinizde net ile ilgili zaten, her zaman işinize yarayacaktır.

2 gb ram

hocam benim bi arkadasım 2. el laptop satısı yapıyor temizdir makineleri skype ekle konusalım yarın ayarlarız sana göre bisey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri