Ucuza Gmail Hesaplar SATILIR..

• Kullanıcı xtekin34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

xtekin34

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar.. Artık üniversite ve hayat yoğunluğu dolayısıyla youtube kanallarımla pek uğraşamıyacağım için Gmail ve Youtube (15dk + Para Kazanma Açılı) hesap hizmeti vermeyi düşünüyüyorum. Malum öğrencilikte illa bi gelir lazım :)

1-) Hesaplar vds üzerinden veya beleş bulunan yapancı iplerle değil normal Türkiye lokasyonlu iplerle açılıcaktır. Bu sayede evinizdeki ip'den girdiğinizde oda Türkiye lokasyon olduğu için bi farklılık sezmicektir.
2-) Her hesap farklı ip'ler ile açılmaktadır.

Gmail + Youtube Onaylı Hesaplar için Fiyatlar

10 Hesaba kadar Gmail+Youtube Onay 75Krş
10-40 Hesaplar Gmail+Youtube Onay 60Krş
40+ Hesaplarda ise Gmail+Youtube Onay 50Krş

Sadece Gmail İçin Fiyatlar

10 Hesaba Kadar 50Krş
10-40 Hesaplarda 40Krş
40+ Hesaplarda 30 Krş

Referans amaçlı 2 kişiye hizmet verebilirim..

İletişim :
YTPARA.com üzerinden veya Skype: xtekin34

ÖDEME ŞEKİLLERİ : PTT , AKBANK , GARANTİ ve PAYPAL

NOT : Hesaplar k7 ve 3cx'ten değil ama benzeri sistemden

referans olabilirim

1 adet aldım teşekkürler.sorunsuz görünüyor

Referans olabilirim.

Bir tane aldım ve hiç bir sıkıntı görmedim , teşekkür ederim .

20 adet hesap alındıı ilgili arkadaşş

40 hesap aldım 1 tanesinin şifresi yanlış çıktı, 2 hesapta da onay yapmayı unutmuş, ama olur o kadar, teşekkürler :)

Referans olabilirim.

Bir tane aldım ve hiç bir sıkıntı görmedim , teşekkür ederim .

bende bu işi yapıyorum ama bu fiyatları görünce benim bile alasım geldi açıkcası :) hayırlı satıslar :)
biraz satıstan sonra olumlu geri dönüşleri görürsem bende 500 civarı alcam kolay gelsin.

bende bu işi yapıyorum ama bu fiyatları görünce benim bile alasım geldi açıkcası :) hayırlı satıslar :)
biraz satıstan sonra olumlu geri dönüşleri görürsem bende 500 civarı alcam kolay gelsin.

burdan alıp satmayı mı düşünüyorsun :) çok zekice bi ticaret :cool:

bu arada hayırlı satışlar ;)

burdan alıp satmayı mı düşünüyorsun :) çok zekice bi ticaret :cool:

bu arada hayırlı satışlar ;)
yok satmayı düşünmüyorum benim kanallarımda benim imzam vardır zaten bellidir benimkiler böyle bir satısta bulunursam karsı taraf anlar zaten merak etmeyin :)
bende kanal açmanın dısında yt işi yapıyorum ve fiyatları gerçekten çok uygun geldi sorunsuzsa kanallar burdan alıp kendim kullanırım amacıyla yazdım :) alıp satmayı düşünsem tüm forumun göreceği sekilde kabak gibi buraya yazmazdım pm atardım :)

Önceki fiyatlar gmail'lerde 5, youtube+gmail'lerde 10'ar kuruş daha ucuzdu. Şimdiki fiyatlar da gayet uygun. Satışı baltalayıcı yorumlarda bulunmayalım, bol kazançlar...

Bogaz tokluguna calisir gibi olmus sizin adiniza onceki fiyatta simdiki fiyatta cok ucuz :D daha sonra alirsam sizden alacagim konuya abone oldum

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşüncelerini aktaran herkese teşekkürler iletişim için yolları belirttim isteyen dilediği zaman iletişime geçip talebini bildirebilir :)

Tepki oldu diye fiyat yükseltmek ne güzel bir şey. :) Hayırlı satışlar. Sattıkça zam koyarsınız artık hesaplara..

Bence mobil onaylı kanal satış konularında alt limit olmalı.
Örneğin 1 TL gibi.

Çünkü bu şekilde olunca herkes gmail satışı yapabilecek durumda oluyor. Ve gerçekten bu işi meslek edinmiş kişilerin kısmeti de kalmıyor işleri de kötü gidiyor.

Hocam sen yanlış anlama senin için demiyorum genel anlamda söylüyorum yani.
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] bence bu dediğimi düşünmelisiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri