ucuza koşu bandı nerden bulabilirim ?

R
  • Kullanıcı rasim77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Hocam koşu bandlarının fiyatı 900 tl'den başlıyor. İyi güzel diyeceğin birşeyler ortalama 1400 - 1500 seviyelerinde. Facebook satış gruplarında 2. el olarak 500 - 600'e bulabilirsin.

tek önerim garanti ve servis ağına dikkat etmenizdir. Yoksa benim gibi koskoca ürün öyle boş boş evde yatar :)

Önerim ALMA :D
Israrla alacağım diyorsanda 2. el al :D

Tecrübe ile sabit yaşadıklarımı anlatacağım, Not: Zamanında banada aynısı anlatıldı gittim aldım şimdi pişmanım :) Ben eliptik bisiklet almıştım.

Zayıflama uğruna veya günlük beş, on dakika cardio yapmak amacıyla almak istediğiniz koşu bandını en fazla 15 gün kullanacaksınız. Daha sonra evinizde çamaşır askılığı olarak kullanacaksınız :) Hatta eviniz küçükse onu koyacak yer bulamayacaksınız :) Eğer garajınız varsa orda çürümeye bırakacaksınız :)

Zayıflamak uğruna alacaksanız önerilerim:
Kaliteli bir diyetisyen ve dediklerine %100 uymak.
Sporsuz olurmu demeyin amaç sadece zayıflamaksa olur. Ama kalıcı olarak zayıf kalayım ve vücudum sıkı olsun derseniz o zaman diyet + spor (fitness) salonu.

Koşu bandına 900 lira vermeden önce bir aylığına 60 lira verip bir fitness solonuna gitmenizi tavsiye ederim. Birçok alet kullanacaksınız orada aylık 60 liraya. Baktınız hoşunuza gitti. Artık her ay gidersiniz 900 lirayı salona harcamak en mantıklısı.

Dağınık yazdıysam affola. Ama bunlar gerçekler :)

Arkadaşın dediği gibi evdeyken insan motive olamıyor, bir spor salonuna yazılın, hırslanır başarırsınız :D

Ben satıyorum 2. el voit 1500rpm 600 tl ye sağdece sağ kolunda seviye arttırması bozuk ev tibi küçük bir yer kaplıyor.

bunu tek kişi paketleyip bir yerden bir yere götürebilir mi ?

Net 68, brüt 79 kg hocam. Hem yapısı hem de ağırlığı tek kişinin taşıması için uygun değil, 2 kişi lazım. Ama kurulum veya sökme sıkıntı olmaz, ben tek başıma yaptım kurulumunu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri