UEFA maclarini aklınızın ucundan bile geçirmeyin

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar .. Uefa maçını yayınladım az once ekran goruntusu programıyla kayıt ettim çervece ekledim ekledigim gibi dunya geneli uyarısı verdi sonra Movie makerden arka plan animasyon yapıp tekrar yukledım bu defa youtube Telif ihtarı diye hesabı kapattı ..

sen o videoyu yüklerken video nun içinde uefa champions league yazısını görmüyon mu maçtaki reklam panosu o sebep oldu kanalının kapanmasına geçmiş olsun ;)

sen o videoyu yüklerken video nun içinde uefa champions league yazısını görmüyon mu maçtaki reklam panosu o sebep oldu kanalının kapanmasına geçmiş olsun ;)

isminide farkl kayit ettim ama ona dikkat etmedim zaten sadece onu denemek icin almisdim hesabi pek onemi yok .. bosuna demiyorlar eskiler deneme yanılma diye .. denedik yanıldık olmadı .. baska yontemlere devam :)

UEFA maclarini aklınızın ucundan bile geçirmeyin..
helal sana harika başlık çok güldüm allahda seni güldürsün nasıl biliyosundeme spamcıların abanacaklarını :)

UEFA maclarini aklınızın ucundan bile geçirmeyin..
helal sana harika başlık çok güldüm allahda seni güldürsün nasıl biliyosundeme spamcıların abanacaklarını :)

wallaha kardaş ben denedim yanıldım benden sonra başkası deneyip boşa yanılmasın harcıyacağı zamana yazık .. :)

Ama o videoyu yukleyebilseydim ramosun 90+3 deki goluydu daha baslig Atletico Madric Champion yapicaktim dudugun calmasını bekledim gol geld :))

o video eklenseydi 2 gun de kalsaydı minimum 1000 getirisi vardı cunku dunyanın merak ettiği bi maç ve son dakkada finalde gol geliyor

Bu uyarıyı masumane yaptığınızı biliyorum, lafım size değil ancak yinede bu işte hiçbirşey belli olmuyor. Kiminin aynı kategoride kanalı 1 gün açık duramazken kimininki 1 ay boyunca iyi miktarlar kazandırıyor. O yüzden herşeyi deneyin, herşeyi kendiniz görün.
Uyarı için teşekkürler.

wallaha kardaş ben denedim yanıldım benden sonra başkası deneyip boşa yanılmasın harcıyacağı zamana yazık .. :)

Ama o videoyu yukleyebilseydim ramosun 90+3 deki goluydu daha baslig Atletico Madric Champion yapicaktim dudugun calmasını bekledim gol geld :))

o video eklenseydi 2 gun de kalsaydı minimum 1000 getirisi vardı cunku dunyanın merak ettiği bi maç ve son dakkada finalde gol geliyor

ver bana link ben atim sana sen benden alırsın ben videoları 1 saniye altında ekleyerek bir gölge olucak şekilde geçirebilirim bana o videonun lin atarmısın.

merak etme o videodan en fazla izlenen sen olsaydın bile 1000 lira kazanamazdın,bu maç işleri yalan dolan adamlar sen daha videoyu kayıt etmeyi bitirdiğinde upload ediyorlar.

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] bakalım arkadaş ugraşıyor [MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] yapabilecek mi

merak etme o videodan en fazla izlenen sen olsaydın bile 1000 lira kazanamazdın,bu maç işleri yalan dolan adamlar sen daha videoyu kayıt etmeyi bitirdiğinde upload ediyorlar.

Şampiyonlar ligi oyle kolay upload edilmiyor ama sadece ben izlenen olsaydım inan o parayı rahatlıkla getirirdi

bu klip izlerken aklıma sadece şu geliyor. bunlar hak yolunda hakkın karşısında hakkını kaybetmiş , hakka el açmadan mahluk olucaklardır. sözü geliyor.

Orası kaderlerinde var bunların beter olsunlar da bu adam eşleşen felan kabul etmemiştir dimi?Ben yükledim bir kanala videoyu dünya geneli verdi

Orası kaderlerinde var bunların beter olsunlar da bu adam eşleşen felan kabul etmemiştir dimi?Ben yükledim bir kanala videoyu dünya geneli verdi

üstada videoları camtasia da arka arkaya ekleyin sonra video bantını açarak saniyeseli çalışmaya getirin ardından 1 saniye arkasından gelicek şekilde altına ekleyin sonra customdan üsteki videoyu yarısaydam ekleyerek görüntü akışını fluleştirir ama sıkıntı yapmaz. sonra videoyu 3 böl at yt de birleştir filim için ideal klip içinde ama nezaman atsan telif geliyor genelde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri