Uğraş Önerisi

ubozkan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba :) Bayadır araştırıyorum bu konuyu ancak sizin fikrinizi sormadan bir işe başlamam :) Ben bu yaz kendime bir uğraş edinmek istiyorum, amacım öyle direk para kazanmak vs. değil, ama o potansiyeli olsun istiyorum. Forum istiyordum çok ama sanırım o iş gereğinden fazla zormuş (Hala aralarından en çok isteyeceğim o olur ama);blog, internet sitesi, youtube kanalı, instagram sayfası vs. bir sürü seçenek var ama ben hangisini yapsam bilemedim :) (Instagram sayfam zaten var yabancı 12K aboneli, satıcam onu da yakında :D) 500-600 Euro sermayem var bu konuda harcayabileceğim. Önerileriniz benim için önemli, şimdiden herkese teşekkürler.

Ne yapmaktan zevk alıyorsanız hocam onu yapın.herkes netten kazanamaz.eğer illa netten olacak diyorsan yazılım.uğraş olsun diyorsanız bence kurslara gidin eğitim alacağınız alanda kursa gidin.amaç para ise sektör çok ama uzun vadede programcılığı düşünün

Video kurgu üzerine olabilir.

Uzun bir zaman harcayabilirsen After Effects öğrenmeni tavsiye ederim hocam

Arkadaşlar merhaba :) Bayadır araştırıyorum bu konuyu ancak sizin fikrinizi sormadan bir işe başlamam :) Ben bu yaz kendime bir uğraş edinmek istiyorum, amacım öyle direk para kazanmak vs. değil, ama o potansiyeli olsun istiyorum. Forum istiyordum çok ama sanırım o iş gereğinden fazla zormuş (Hala aralarından en çok isteyeceğim o olur ama);blog, internet sitesi, youtube kanalı, instagram sayfası vs. bir sürü seçenek var ama ben hangisini yapsam bilemedim :) (Instagram sayfam zaten var yabancı 12K aboneli, satıcam onu da yakında :D) 500-600 Euro sermayem var bu konuda harcayabileceğim. Önerileriniz benim için önemli, şimdiden herkese teşekkürler.

hocam sabırlıysan websıte ısı ıyı ve bana gore cogu ıse gore daha garantılı.
tabı kı sayıları gungectıkce artmakta rekabet yukselmekte olsada.
onemlı olan sabır gostermek soyle anlatıyım.
bır websıtem vardı gecen aylarda kapandı satmadımda.
premıum bır tema yukluydu yaklasık 69dolar cıvarı olan,ozel logo yaptırılmıstı vs vs..bazı baslıklarda kelımede googleda 10.sırada vs yer alıyordu devam etsem bıryerlere gelırdı.
gerek tembellık gerekse reelde kı iş hayatım dolayısıyla ugrasmadım bıraktım bır hevesle baslayıp.
hangı kategorı calısırsınız bılmem ama sıte ısını benden kat kat ıyı bılenler vardır burda onlarda ıyı bılırkı sabırlı olacaksınız.
gerekırse 1-2 yıl bısey beklemeyeceksınız.bıraz sıte dolunca reklam vs sosyal medya claısması vs yaparsınız.
sonra bıseyler olacagına yapabılecegınıze ınanıyorum.
gunde 3-5 makale gırsenız yılda 1095-1825 makale ederkı hepsının ozgun ve seo uyumlu oldugunu dusunursek bu ıyı bıseydır..

hocam sabırlıysan websıte ısı ıyı ve bana gore cogu ıse gore daha garantılı.
tabı kı sayıları gungectıkce artmakta rekabet yukselmekte olsada.
onemlı olan sabır gostermek soyle anlatıyım.
bır websıtem vardı gecen aylarda kapandı satmadımda.
premıum bır tema yukluydu yaklasık 69dolar cıvarı olan,ozel logo yaptırılmıstı vs vs..bazı baslıklarda kelımede googleda 10.sırada vs yer alıyordu devam etsem bıryerlere gelırdı.
gerek tembellık gerekse reelde kı iş hayatım dolayısıyla ugrasmadım bıraktım bır hevesle baslayıp.
hangı kategorı calısırsınız bılmem ama sıte ısını benden kat kat ıyı bılenler vardır burda onlarda ıyı bılırkı sabırlı olacaksınız.
gerekırse 1-2 yıl bısey beklemeyeceksınız.bıraz sıte dolunca reklam vs sosyal medya claısması vs yaparsınız.
sonra bıseyler olacagına yapabılecegınıze ınanıyorum.
gunde 3-5 makale gırsenız yılda 1095-1825 makale ederkı hepsının ozgun ve seo uyumlu oldugunu dusunursek bu ıyı bıseydır..

Makaleleri ful özgün mü diyorsunuz yoksa az buz kelime/cümle değiştirerek başka sitelerden alarak mı? Ve websitesi dediğiniz .com'lu bildiğimiz site yani dimi blog falan değil? Ve sizce reklamı başlangıçta yapmak daha mantıklı değil mi büyümek zor olduğu için?

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

after effects+ps+illustrator. 3 ünü aynı anda götür, zaten photoshop desteği olmadan ae zor. Ama sonunda çok kral işler çıkarıp köşeyi dönersin :)

Uzun bir zaman harcayabilirsen After Effects öğrenmeni tavsiye ederim hocam

Ondan sonra YouTube'a atılmak için mi hocam özgün olarak?

Ne yapmaktan zevk alıyorsanız hocam onu yapın.herkes netten kazanamaz.eğer illa netten olacak diyorsan yazılım.uğraş olsun diyorsanız bence kurslara gidin eğitim alacağınız alanda kursa gidin.amaç para ise sektör çok ama uzun vadede programcılığı düşünün

Hocam şu an endüstri mühendisliği okuyorum zaten, hani yeni bir meslek gibi değil de, uğraşabileceğim bir şey olsun istiyorum.

Bu arada herkese cevapları için ayrıyetten teşekkür ederim :)

Makaleleri ful özgün mü diyorsunuz yoksa az buz kelime/cümle değiştirerek başka sitelerden alarak mı? Ve websitesi dediğiniz .com'lu bildiğimiz site yani dimi blog falan değil? Ve sizce reklamı başlangıçta yapmak daha mantıklı değil mi büyümek zor olduğu için?

Hocam şu an endüstri mühendisliği okuyorum zaten, hani yeni bir meslek gibi değil de, uğraşabileceğim bir şey olsun istiyorum.

bende endüstri mühendisliği okuyorum hocam eğer uğraş istiyorsan uğraşacak çok şey var o meslekte bilgine :D

Hocam sıte ısını ınanın cok bılmeme ragmenkı benden katkat ıyı bılen forumda arkadaslar vardır.emınım.
Fakat ben bu yarım hatta ceyrek bılgımle.
Sıteye guzel.bır temayı uyguna denk getırdım süper oldu.
Tema seo alt yapısıda ıyıydı tabı.
Daha sonra tema bazı kısımları ıngılızceydı turkcelestrdm kendım arastırark.
Makalelerımın yarısını parayla aldım yarısını kendım full ozgun yazdm.bazılarınıda bıryerlerden dıkkatımı ceken makalelerı tekrar yazarak %100ozgun hale getrdm.
Sıtede yaklasık 60cıvarı makale vardı ama erındım ugrssam.emınım ıyı yerlere gelırdım
Hıcbır reklam sosyal.medya calısması yapmadm.ama su var eger eugrassam ve sıteyı doldursaydım makaleyle enaz 1000konu ozgun.kesınlıkle sosyal medya reklam calısmasıda yapardım.
Sızın reklam calısması sorunuza ben olsan sıte bosken reklamını yapmm sıte bı dolsun gıren neye bakcak okucak hocam.bence tabı..
Kolay gelsın

Hocam sıte ısını ınanın cok bılmeme ragmenkı benden katkat ıyı bılen forumda arkadaslar vardır.emınım.
Fakat ben bu yarım hatta ceyrek bılgımle.
Sıteye guzel.bır temayı uyguna denk getırdım süper oldu.
Tema seo alt yapısıda ıyıydı tabı.
Daha sonra tema bazı kısımları ıngılızceydı turkcelestrdm kendım arastırark.
Makalelerımın yarısını parayla aldım yarısını kendım full ozgun yazdm.bazılarınıda bıryerlerden dıkkatımı ceken makalelerı tekrar yazarak %100ozgun hale getrdm.
Sıtede yaklasık 60cıvarı makale vardı ama erındım ugrssam.emınım ıyı yerlere gelırdım
Hıcbır reklam sosyal.medya calısması yapmadm.ama su var eger eugrassam ve sıteyı doldursaydım makaleyle enaz 1000konu ozgun.kesınlıkle sosyal medya reklam calısmasıda yapardım.
Sızın reklam calısması sorunuza ben olsan sıte bosken reklamını yapmm sıte bı dolsun gıren neye bakcak okucak hocam.bence tabı..
Kolay gelsın

Anladım hocam, teşekkür ederi yanıtınız için :) Siz neden bıraktınız ki?

Dil öğren japonca İngilizce Fransızca....

Hocam ingilizce ve almanca B2-C1 gibi onları bi tam yapıyım yeni dile geçerim :D

web sitesi hem güzel hem uzun soluklu olur.

Ne tarz bir web sitesi hocam?

Web e gir derim 500 600 değil 300 tlye kapatırsın işi domain host hacklink vs

Anladım hocam, teşekkür ederi yanıtınız için :) Siz neden bıraktınız ki?

Hocam ingilizce ve almanca B2-C1 gibi onları bi tam yapıyım yeni dile geçerim :D

Ne tarz bir web sitesi hocam?

Hocam günce 3 makale ywzmak ıskence geldı nedense.oyuzden.ama hala hostum duruyor.bırkac alan adım.ucretsız wordpress temalarım.bırtane premıum temam beklemede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri