Ulan İstanbul Yoluna İnternette Devam Ediyor

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

yenerk

Kayıtlı Üye
Webtekno da gördüm bölüm başı 2 tl alacaklarmış biri şunlara youtube yolunu göstersin de paraya para demesinler harbi bu nasıl mantık ya :D hayır tamam 2 tl alsa daha çok kazanırda kim bir bölüm izlemek için 2 tl verir biraz mantıklı iş yapsınlar

Ulan İstanbul Yoluna İnternette Devam Ediyor - SEKTÖREL

valla saçmalık youtubeye atmalılar :) biri alır 2TLye izler ordan youtubeye atar :D

seveni varsa verirler.şahsen arrowda böyle birşey olsa 2-3-5 neyse veririm.tabi türk dizisi olduğu için şansı ister istemez düşüyor

Herkes beleşci kimse 5 kuruş vermez.

cok yanlis bir pazarlama teknigi ile ilerliyorlar.

bu diziye kimsenin 2 tl vericeğini sanmam aynen dediğin gibi youtube'a verseler daha çok kazanırlar reytingi diplerdeki en saçma dizi bile yoube'da ilk hafta 400 bin izleniyor.Artık yeni hayat internet televizyon bitti bitecek.

Nerden izliyeceğinizi bırakında bu dizi tvden kalktıysa doğan tv yayın hakkıda kalkmıştır yani ulan istanbul çalışabiliriz,şaka bi yana bu dizi 3 bilemedin 4 bölüm sonra sonlandırılır çünkü internetten ne aldığını abonelik parasıyla nede reklemlardan aldığı parayla o oyuncuların parasını ödüyemezler.

aslında kanal d tüm günlere ambargo koymuştu;
pazartesi ulan istanbul
salı küçük ağa
çarşamba poyraz karayel
perşembe kurtlar vadisi
cuma arka sokaklar
cumartesi bilmiyorum ne var
pazar günü de şeref meselesi

şeref meselesi ile poyraz karayel müthiş diziler zaten onlar favorim ama kanal d tüm dizileri gayet iyi izlettiriyordu acaba niye değiştirdiler anlamış değilim

Bir aralar seviyordum bu diziyi ama son bölümleri çok yapmacık gelmeye başladı. Diziyi uzatmaya çalışıyorlar konu kalmadı, kaptan artık özgür. Yaptıkları çok yanlış. İyice batacak dizi. 5 Kuruş verilmez...

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

pazartesi ulan istanbul
salı küçük ağa
çarşamba poyraz karayel
perşembe kurtlar vadisi
cuma arka sokaklar

şeref meselesi ile poyraz karayel müthiş diziler zaten onlar favorim ama kanal d tüm dizileri gayet iyi izlettiriyordu acaba niye değiştirdiler anlamış değilim

Kara kutu diye bir dizi başlayacak ya her halde o yüzdendir...

bize iş çıktı :)

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:31 ----------

pazartesi ulan istanbul
salı küçük ağa
çarşamba poyraz karayel
perşembe kurtlar vadisi
cuma arka sokaklar

pazartesi karadayı (atv)
salı filinta (trt)
çarşamba kara para aşk(atv) ve diriliş ertuğrul (trt)
perşembe kardeş payı (star)
cuma beyaz show (kanal d)
cumartesi pazar izlemiyorum yada acun programlarına bakıyorum. yani bana göre de kanald de pek bişe yok :D kvp ve beyaz show hariç fakat kvp bu sezon izlemiyorum iyce sıktı.

Kaçak dizisi iydi, final yaptılar .

pazartesi ulan istanbul
salı küçük ağa
çarşamba poyraz karayel
perşembe kurtlar vadisi
cuma arka sokaklar

paramparça çakıştı ulan istanbul ondan ;)

Pazartesi günü yayınlanan tüm diziler Karadayı finaline kadar kaybetmeye mahkumdur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri