Ülkelerin İzlenmeye Göre Getirdiği Para (Türkiye'nin Hâli İçler Acısı)

şu ay çıksın kasım aralık aylarında usa izlenimleri tavan yapacak kesin..

hocam bende yeniyim 25 günlük bir kanalım var füzenli video atıyorum ama günlük 100 izlenme zor alıyorum bazı videolarım 0 çekiyor. Bunu arttırmanın bir yolu yordamı varmıdır sosyal medya mecralarını mı kullanmak lazım yada başka şeyler bir akıl lütfen

Merak etme yükselir. Ben şubatta başladım haziran temmuza kadar bende 400-500 lerdeydim. Bir videon tutunca devamı geliyor merak etme. Hafta da 1-2 video at düzenli olarak. Bir yerden sonra yükselişe geçecektir kanalın. Biraz insanlara hitap eden videolar oluştur yeterki. Özgün olmaya çalış spamlar kapanabiliyor, emeğin boşa gitmesin sonra.

hocam 1 aydır uğraşıyorum çok sabır istiyor sabrın sonunun iyi olacağını bilsem bırakmam ama hevesim kırılıyor

hocam 1 haftadır günlük ortalama 500 görüntüleme 5 saat izlenim alıyorum nasıl size, videolar ortalama 3 dk lık ve günlük 4-5 video yüklüyorum

hocam 1 aydır uğraşıyorum çok sabır istiyor sabrın sonunun iyi olacağını bilsem bırakmam ama hevesim kırılıyor

bu iş sabır işi dostum, ben 2015 ocak ayında bu işe ilk başladığımda anca 10. ayımda ilk ödememi almıştım , o zaman ki 10 ayda kazandığımı şimdi günlük kazanıyorum, sektör gaming

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri