Arkadaşlar bir kaç gündür bu sorunun cevabını merak ediyorum. Acaba Türkiye'de kaç bin kişi youtuber oldu
Forumda kayıtlı 4.407 kişi var. Ama bir de kayıtlı olmayanlar var. diğer forumlar var ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim bu işten hatrı sayılır bir para (1.000 TL) üstünde kazanan 1.000 Kişi yoktur.
bazen keşke kimse bilmeseydi demeden geçemiyorum
evet hocam doğru söylüyorsunuz. bence de öyle zaten.
Kardeşim bu işten hatrı sayılır bir para (1.000 TL) üstünde kazanan 1.000 Kişi yoktur.
forumlarla işi olmayan tamamen kendi tv ve pcleri ile kayıt alıp kendi dizi sitelerine ve torentlere uploaderlik yapıp aynı zamanda bu işi yapan en az 600-700 kişi varken 1.000 kişi komik rakam olur .![]()
O adamlar youtuber değil bana sorarsan.Youtube için en ufak bi çaba sarfetmiyor çünkü,çoğunun kanalını biliyorum hepsini takipteyim.Adamlar s1 olarak atıyor açıklama yok etiket yok.Gelen tüm hitler kendi sitelerinden geliyor.Tamam bu adamlarda YouTube sayesinde kazanıyor ama,youtube hakkında en ufak bilgiye sahip değiller tek yaptıkları.Videoları tvden kayit edip yükleme yapmak ertesi gün silmek.
Ayrıca dün ddizi ve canldizihd sitelerinin hitlerini onlardan aldığım videoyla ağlattım resmen [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=2176]SerdarOzkan [MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] [/MENTION] [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] de şahittir,
Adamın bilmem kaç k hitli sitesi var attı videoyu aldım ben attım o 200'lerdeydi ben 301'e takmıştım çoktan
Yani demem o ki bu tvden kayıt yaptığı diziyi youtube atıp sitesine ekleyen vatandaşlar aynı zamanda youtube'da da uğraşsa çok daha fazla kazanırlar.Ama sürekli telif veren dizileri yükledikleri için başlık,açıklama girmiyorlar.
---------- Mesaj saat 13:58:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:28 civarında gönderildi. ----------
O adamlar youtuber değil bana sorarsan.Youtube için en ufak bi çaba sarfetmiyor çünkü,çoğunun kanalını biliyorum hepsini takipteyim.Adamlar s1 olarak atıyor açıklama yok etiket yok.Gelen tüm hitler kendi sitelerinden geliyor.Tamam bu adamlarda YouTube sayesinde kazanıyor ama,youtube hakkında en ufak bilgiye sahip değiller tek yaptıkları.Videoları tvden kayit edip yükleme yapmak ertesi gün silmek.
Ayrıca dün ddizi ve canldizihd sitelerinin hitlerini onlardan aldığım videoyla ağlattım resmen [MENTION=1316]Alex[/MENTION] , [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] , [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] , [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] , [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] , [MENTION=247]Titan[/MENTION] da şahittir,
Adamın bilmem kaç k hitli sitesi var attı videoyu aldım ben attım o 200'lerdeydi ben 301'e takmıştım çoktan
Yani demem o ki bu tvden kayıt yaptığı diziyi youtube atıp sitesine ekleyen vatandaşlar aynı zamanda youtube'da da uğraşsa çok daha fazla kazanırlar.Ama sürekli telif veren dizileri yükledikleri için başlık,açıklama girmiyorlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.