Ülkemizde kaç bin youtuber var ?

Komikix

Kayıtlı Üye
:confused: :confused: :confused:
Arkadaşlar bir kaç gündür bu sorunun cevabını merak ediyorum. Acaba Türkiye'de kaç bin kişi youtuber oldu :D resmi bi bilgi yoktur tabi. Ama tahmini olan veya bu konuda bir fikri olan var mı? :)
Forumda kayıtlı 4.407 kişi var. Ama bir de kayıtlı olmayanlar var. diğer forumlar var ?
:confused::confused::confused:

Kardeşim bu işten hatrı sayılır bir para (1.000 TL) üstünde kazanan 1.000 Kişi yoktur.

benim tahminlerime göre 20bine yakın vardır hocam :)

Uye sayisini bilmiyorum ama Turklerin sahibi oldugu kanal sayisinin milyonlar oldugu kesin :)_

her youtubeci çoğu bu siteyi biliyordur düşünüyorum 17 bin vardır 7.5 bin üye olmadan forumu takip eden vardır 4.700 200 i bu işi bırakmıştır 12 bin etti 3 bin özgün takılanlar bu siteye girmeyenler 2 bin r10 felen gibi siteler 2015 gibi 30 35 bin olur

benım tahmınım 20 bin civarı ama para kazanan 5 bin civarıdır

Muslera06dan Allah razı olsun sayesinde işi bırakıp youtubeden kazandığım parayla üniversite okuyorum. Ancak bazen keşke kimse bilmeseydi demeden geçemiyorum. :))

bazen keşke kimse bilmeseydi demeden geçemiyorum

Hocam şöyle düşünmek lazım.Herkes bilsin herkes video atsın ki izleimler gelsin,youtube sitesinin hiti artsın hiti arttıkça senin videoların daha da çok izlenecektir.Özgün çalışanlar için on numara bu.Benim gibi yt to yt çalışanlar için de ideal bence..

youtuberden kasıt eğer her ay adsenseden para alan kişiler sayılacaksa bu sayının 3k yı gecmediğini düşünüyorum. uğrasan 20-30k olabilir. ama bu işe başlayanların coğu 1-2 ay sonra para kazanamadığından bırakıyor

Bu sitede sürekli emeğine geçen [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] sayesinde bu işe başladı bir çoğumuz belki bu işe Serkan abi sayesinde başlayıp ondan daha fazla kazanan vardır tek yapmak gereken arada Serkan abi adına dua etmektir.

Benim merak ettiğim bu 2008 2007 yıllarında youtube'a video atan türkler neyin peşindeydi :D geleceği mi görüyorlar :D

bence bu işe başlayanların bir çoğu pes edip bırakıyorlardır bir müddet sonra, çünkü emek, özveri, sürekli araştırma ve en önemliside sabır isteyen bir iş.İnsanlar aniden parayı vurup gideceklerini zannedip hopluyorlar hemen ama çark öyle dönmüyor (istisnalar hariç tabi)

47,267 kişi var arkadaşlar kesin bilgi yayılım.

evet hocam doğru söylüyorsunuz. bence de öyle zaten.

Kardeşim bu işten hatrı sayılır bir para (1.000 TL) üstünde kazanan 1.000 Kişi yoktur.

forumlarla işi olmayan tamamen kendi tv ve pcleri ile kayıt alıp kendi dizi sitelerine ve torentlere uploaderlik yapıp aynı zamanda bu işi yapan en az 600-700 kişi varken 1.000 kişi komik rakam olur . :)

örnek [MENTION=1089]KingTube[/MENTION];adam adsense hakkında 0 bilgiye sahipken partner networklarını adı gibi biliyor.

yani bu kadar kücümsemeyin. kısacası sadece dizi ve tv kayıtlarıyla 1.000 tl barajını 3-4 günde aşan yüzlerce insan var.

[/COLOR]
forumlarla işi olmayan tamamen kendi tv ve pcleri ile kayıt alıp kendi dizi sitelerine ve torentlere uploaderlik yapıp aynı zamanda bu işi yapan en az 600-700 kişi varken 1.000 kişi komik rakam olur . :)

O adamlar youtuber değil bana sorarsan.Youtube için en ufak bi çaba sarfetmiyor çünkü,çoğunun kanalını biliyorum hepsini takipteyim.Adamlar s1 olarak atıyor açıklama yok etiket yok.Gelen tüm hitler kendi sitelerinden geliyor.Tamam bu adamlarda YouTube sayesinde kazanıyor ama,youtube hakkında en ufak bilgiye sahip değiller tek yaptıkları.Videoları tvden kayit edip yükleme yapmak ertesi gün silmek.

Ayrıca dün ddizi ve canldizihd sitelerinin hitlerini onlardan aldığım videoyla ağlattım resmen [MENTION=1316]Alex[/MENTION] , [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] , [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] , [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] , [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] , [MENTION=247]Titan[/MENTION] da şahittir,
Adamın bilmem kaç k hitli sitesi var attı videoyu aldım ben attım o 200'lerdeydi ben 301'e takmıştım çoktan :cool:

Yani demem o ki bu tvden kayıt yaptığı diziyi youtube atıp sitesine ekleyen vatandaşlar aynı zamanda youtube'da da uğraşsa çok daha fazla kazanırlar.Ama sürekli telif veren dizileri yükledikleri için başlık,açıklama girmiyorlar.

O adamlar youtuber değil bana sorarsan.Youtube için en ufak bi çaba sarfetmiyor çünkü,çoğunun kanalını biliyorum hepsini takipteyim.Adamlar s1 olarak atıyor açıklama yok etiket yok.Gelen tüm hitler kendi sitelerinden geliyor.Tamam bu adamlarda YouTube sayesinde kazanıyor ama,youtube hakkında en ufak bilgiye sahip değiller tek yaptıkları.Videoları tvden kayit edip yükleme yapmak ertesi gün silmek.

Ayrıca dün ddizi ve canldizihd sitelerinin hitlerini onlardan aldığım videoyla ağlattım resmen [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=2176]SerdarOzkan [MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] [/MENTION] [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] de şahittir,
Adamın bilmem kaç k hitli sitesi var attı videoyu aldım ben attım o 200'lerdeydi ben 301'e takmıştım çoktan :cool:

Yani demem o ki bu tvden kayıt yaptığı diziyi youtube atıp sitesine ekleyen vatandaşlar aynı zamanda youtube'da da uğraşsa çok daha fazla kazanırlar.Ama sürekli telif veren dizileri yükledikleri için başlık,açıklama girmiyorlar.

---------- Mesaj saat 13:58:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:28 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca dün ddizi ve canldizihd sitelerinin hitlerini onlardan aldığım videoyla ağlattım resmen [MENTION=1316]Alex[/MENTION] , [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] , [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] , [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] , [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] , [MENTION=247]Titan[/MENTION] da şahittir,

Bizde bu işin hastasıyız dedeeeee... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri