- Web sitesi
- www.ahmetedatarikan.com
Merhaba arkadaşlar erzurumdan çıkış yapan ve uusal uydu kanalı olan kardelen tv yetkilisiyim önceden youtube işiyle çok uğraştım ünlem probleminin ne olduğunu bilirim ama takdir edersiniz ki burası bir tv kanalı ve burada herşey özgün... attığımız videolara ünlem işareti geliyor dün bir videoya itiraz ettim ve bugün şöyle bir mail geldi
Şİmdi bunlar hep aktüel işlemler yani ajanslardan yada haber merkezimizin çalışanları giidp çekmiş getirmiş kurgulanmış yayınlanmış ve youtube yüklenmiş bi kaza haberini tekrar canlandıramamya... kamerayı alıp tüm kanal ve birimlerini gezdim spikeri ve diğer muhabir arkdaşımı konuşturarak bir video çekimi yaptım fakat youtube bana attığı mail noreply yanıi yanıtlanamayan bir TO adresi var şimdi çektiğim bu kanıt videosu yeterli olurmu ve nereye nasıl atacağım incelenmesi için teşekkür ederim.

Sayın Kardelen TV ERZURUM,
Videonuzun tüm öğelerine dair ticari kullanım haklarınızı doğrulayamadık.
İçeriğinizin tüm öğelerini ticari olarak kullanmak için yetkili olduğunuzu doğrularsanız videolarınızı daha ayrıntılı incelemeyi göz önünde bulunabiliriz. Bunlar, tüm videoları, resimleri, müzikleri, video oyunu görüntülerini ve diğer işitsel ya da görsel öğeleri içermektedir. Daha fazla bilgi edinin
YouTube'un, bir videonun para kazanma özelliğinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceği konusunda son kararı alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları için para kazanma özelliğini devre dışı bırakabileceğini lütfen unutmayın. Tüm videolar Hizmet Şartları'mız ve Topluluk Yönergeleri'mizin kapsamındadır ve bu standartlara uymazlarsa siteden kaldırılabilir.
Lütfen aşağıda istenen ek bilgileri gönderin:
"OTOMOBİL DEFALARCA TAKLA ATTI"
"ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ"
"VOLEYBOL SÜPER KUPA MAÇLARI BAŞLADI"
"SPORDA DOPİNG'E HAYIR"
"ERZURUM DT, 9 EK,M'DE PERDE AÇIYOR"
"SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞ VE ÇOCUKLAR"
"POLİS NOKTASINA SALDIRI"
"ATLAMA KULELERİ'NDE 4'ÜNCÜ YANGIN"
"KUTSAL TOPRAKLARDA HAC HEYECANI"
"ERZURUM'DA ÜRÜN GÜVENLİĞİ HAFTASI"
"YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE DEVRİLDİ"
"HER GÜN KIZINI SIRTINDA OKULA TAŞIYOR"
"HAC HEYECANI"
"PREVEZE DENİZ ZAFERİ'NİN 476 YIL DÖNÜMÜ"
"HAKKARİ VAN KARAYOLUNU KAPATTILAR"
Video performansı gibi çeşitli faktörlerin inceleme süresini etkileyebileceğini unutmayın. Her gönderimi işleme alamayabiliriz ancak bu faktörleri sürekli olarak izleyip önceliği uygun bir şekilde belirliyoruz.
Teşekkür ederiz,
YouTube Ekibi
Şİmdi bunlar hep aktüel işlemler yani ajanslardan yada haber merkezimizin çalışanları giidp çekmiş getirmiş kurgulanmış yayınlanmış ve youtube yüklenmiş bi kaza haberini tekrar canlandıramamya... kamerayı alıp tüm kanal ve birimlerini gezdim spikeri ve diğer muhabir arkdaşımı konuşturarak bir video çekimi yaptım fakat youtube bana attığı mail noreply yanıi yanıtlanamayan bir TO adresi var şimdi çektiğim bu kanıt videosu yeterli olurmu ve nereye nasıl atacağım incelenmesi için teşekkür ederim.