Ümidim Yoktu Ama Çok Mutluyum çoooook :)

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

xyloves

Kayıtlı Üye
geçen ay 1300 tl para birikmişti ve ayın 10 nunda yani kesinleşmeden 1 gün once nedensiz yere kanalımı kapatmıslardı 1 videodan ve ümidimi kesmiştim bi baktımki bu aykinkine yansımış biraz kesmişler ama helali hoş olsun çok mutluyummm ççoooook 50 100 tl bekliyodum bunu gorunce cok sevindim valla gerçekmi onu bile bilmiyorum :) youtube şaka yapmaz demi ? :D

2vjbrt1.jpg

gösterip vermemezlik yokdemi :D

H.olsun Kapanan Kanalın Parası Ödenir Sadece Para Kazanma Devre Dışı Olunca Yüksek İhtimal Vermiyorlar Ama Bazende Veriyolar

Hocam Hayırlı Olsun öncelikle kazancın kesinleşmiş Adsense kapanmassa o parayı alırsın buda çok düşük ihtimal ayın 22 gidip paranı bankadan çekersin (:

valla çocugum olsa bu kadar sevinmem yuppi herkeze benden çay.

valla çocugum olsa bu kadar sevinmem yuppi herkeze benden çay.

Birader hayırlı olsun ama çocuğun olunca sevinçten gözyaşına boğulursun. Bu para neyki!.. Değişilmez o ilk hastahanede kucağına verilişindeki lezzet hiçbirşeye!.. :)

Konuyu dağıtmadan devam!... Hayırlı olsun yeniden!... ;)

parayı cebinde bil hocam bu saatten sonra şaka falan olmaz olsa olsa eşek şakası olur :)
benim para kazanma devre dışı kaldıydı yine de yansımıştı para kesintili bir şekilde, buna da şükür.

Birader hayırlı olsun ama çocuğun olunca sevinçten gözyaşına boğulursun. Bu para neyki!.. Değişilmez o ilk hastahanede kucağına verilişindeki lezzet hiçbirşeye!.. :)

Konuyu dağıtmadan devam!... Hayırlı olsun yeniden!... ;)

tabikide öylede işte lafın gelişi valla sevindim çünkü hiç beklemiyodum 50 tl falan kesinleşir diye bakıyordum := bi baktım bunu gorunce valla kalktım annemle falan halaya :D

benimde para kazanması kapanan 2 kanalım vardı 700 tl birkmiş vardı içinde şimdi baktım kesinlşemiş 670 tl

Güzel günlerde harcayın hocam :) veya harcayın gününüz güzelleşsin :)

Günlerdir bu anı bekliyordum hatta son bi kaç gün iyice meraklanmaya başladım, acaba alırmıyım almazmıyım, Kesinti Ne kadar olur diye kafamdan çıkmıyordu Doğrusu, Çünkü İlk kez Bu kadar Büyük miktarda para gelmişti Adsenseye.. Hatta bu hafta para basan bu kanal kapandı, Günlük 70 - 80 Getiren Son kanalıma da 2 Telif geldi, oda öylece duruyor ama heran gidebilir gibi..

Aralık Ayı Kazancım 10.778 TL
Tahmin ettiğim Rakam ise en fazla 6000 - 7000 TL falandı, ama bundan önce bu kadar büyük parayı verirler mi vermezler mi diye düşünüyordum.
Bugün YTPara daki İstatistikler bölümünde Bu konuyu gördüm Adsenseye bakayım dedim, 9.147 TL yi görünce Gözlerim Aydınlandı gerçekten :)

Kesinti oranı sadece %14.2 (%15),

Allah herkese, Hayırlısından kazanmayı nasip etsin inşallah

m456.png

Buda benim kazanç :) Bende yeni konu açayım dedim ama sonradan gerek duymadım.
Burda paylaştım http://www.ytpara.com/adsense-aylik...-kazanclari-ocak-odemeleri-tek-baslik-13.html

Beyler şu yüksek miktarlı fotoğrafları paylaşmayında milletin hevesi kaçmasın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri